מחפש חוות דעת על מצלמה SONY CYEBERSHOT DSC H200.

alon19190

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מחפש המלצה \חוות דעת על מצלמה SONY CYEBERSHOT DSC H200.
או על מצלמה אחרת בסגנון ובמחיר .

תודה רבה .
אלון .

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אלון, אני לא יכול לעזור לך עם המלצה על מצלמה מהסגנון הזה - אני לא יכול להמליץ על מצלמה עם חיישן קטן ועם עדשה שהיתרון היחיד שלה זה הטווח זום, איכות התמונה של המצלמה הזו לא שהוא שהייתי ממליץ עליו.

מצלמה עם חיישן גדול ועדשה טובה תספק תמונות טובות יותר, מצלמות כמו קנון S110
אם טווח הזום הוא נקודה שאתה לא יכול לוותר עליו, אז המצלמה הזו היא אופציה לא רעה - יש לקחת בחשבון שאין שום סיבה אמתית למצלמה הזו להיות כל כך גדולה (יכול להיות שזה נוח לך ביד), הגודל לא מספק שום יתרון לרכיבי המצלמה, לדוגמה הקנון SX280 שלדעתי לא פחות טובה ממצלמה זו (אני אישית מעדיף את ה SX280) הרבה יותר קטנה ובכלל ה S110 קטנה עוד יותר וגם טובה יותר

alon19190

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
דבר ראשון תודה רבה .
ואני שחכתי להוסיף אני טס לטיול לדרום אמריקה מחפש מצלמה שגם תיהיה אמינה וחזקה ואני באמת חושב שאני ילך לכיון של המצלמות הקטנות \
קומפקטית
.
ואני באמת לא מבין במצלמות בכלל ,אני מחפש משהו שישמש אותי הרבה זמן . אז כל דבר נוסף שאתה חושב שיכול לעזור לי אני ישמח לשמוע .
תודה רבה .
אלון

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אתה צריך מצלמה קטנה ואמינה לטיול
אז קנון SX280 אם אתה לא מוכן לחיות בלי זום גדול
או קנון S110 אם איכות טובה יותר חובה לך.

בכול מקרה חשוב להבין שכל מצלמה חדשה היום עובדת עם סוללות מיוחדות וכדי לרכוש סוללה נוספת לטיול וצריך לדוק יכולת להטעין אותה בטיול

alon19190

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני מצטער על החפירה, אבל הזום זה ממש הבדל ? ואם אני ישים לב לזה בכלל ?
ואני באמת מחפש מצלמה כדי שתשרת אותי כמו שצריך וכמובן שתצלם תמונות איכותיות וכן גם נופים אז מה מבניהם תשמש אותי באמת הכי טוב .
תודה לך על כל עזרה והתשובות המהירות .

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
לדעתי הזום ענק הוא לא כל כך חשוב, רוב האנשים בעולם מצלמים בטלפון שאין להם בכלל זום :)
להסיר ספק SX280 היא לא מצלמה ראה בכלל, היא מצלמה טובה (רק פחות טובה מה S110, בגלל חיישן יותר קטן ועדשה פחות אכותית), אבל היא מגיעה עם זום X20 שזה המון מול ה X5 של S110.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
ובבקשה אתה יכול להמשיך לשאול

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אם רוצים לעשות זום על קוף או בעל חיים אחר מרחוק - זום עוזר מאוד
בצילום נוף אנחנו בדרך כלל רוצים להציג כמה שיותר נוף ומצלמים בזוית רחבה ללא צורך בזום

alon19190

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
דבר ראשון תודה לך .
אני קניתי את הקנון SX280 מקווה שיהיה קנייה טובה :).

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
תתחדש יופי של מצלמה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור