מחפש המלצה לLCD ??

elran_be

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכלום,
אני מעוניין לקנות טלוויזיה 32' לחדר ומחפש המלצות למסך איכותי.

התקציב הוא עד כ 3500‏ש"ח והצרכים הם בעיקר ולצפיה בסרטים וסדרות וגם קצת בערוצי הטלווזיה.

באופן עקרוני חשבתי על טלוויזית lcd של טושיבה :32XV550 שהיא HD FULL.

אבל אני ממש לא סגור האם כדאי לי לקנות FULL HD?, כי כמובן זה יותר יקר ב1000 ש"ח פחות או יותר מHD READY.

בקיצור אשמח להמלצות לטלוויזית LCD 32'?

tamir_ye

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
בשביל מה FULL HD? לשימושים שלך זה יכול רק להזיק.. בכל מקרה בתקציב שלך אין בעיה והוא אפילו גבוה.. אולי תוכל למצוא אפילו 37 בתקציב הזה.. בכל מקרה ב-32 אני ימליץ לך על היטאצ'י שהיא מצוינת ב-SD, סאמסונג גם טובה מאוד ופיליפס מדהימה. על טושיבה תוותר יש מתחרות טובות יותר.

elran_be

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
עוד המלצות?

למה לא לקנות FULL HD ?

עוד המלצות למסכים אכותיים אפשר??

אשמח לעזרה.

tamir_ye

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אתה יודע מה זה FULL HD? זאת רזולוציה גדולה יותר מה-HD READY אז נגיד רוב השימושים שלך הם ברוזולוציה נמוכה אז מה קורה לרזולוציה נמוכה שמותחים אותה שתיהיה גדולה? התמונה פחות טובה. היום אין הרבה מכשירים שתומכים ברזולוצייה של FULL HD חוץ מהבלו ריי ועוד סרטים מסויימים אבל עדין HD READY אמור להספיק בהחלא וחבל להוציא סתם כסף על טכנולוגיה שלא תשתמש בה.
מה חשבת שב-FULL HD תראה שידורים רגילים באיכות טובה יותר? ממש ממש לא זה בדיוק ההיפך לפי מה שהסברתי לך.
החברות שנתתי לך הן ההכי מומלצות אז מה שנשאר לך זה ללכת לחנות ולבחור מתוך אלה את זאת שאתה הכי אוהב. לכל חברה יש בדרך כלל דגם או שניים בגדלים האלה ככה שאין לי למה לפרט לך דגמים זה לא יתן כלום.

elran_be

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אז לפי מה שאתה אומר לא כדאי לי לקנות FULL HD אבל כמו שכולנו יודעים הטכנולוגיה כל הזמן מתקדמת בצעדי ענק,
השאלה היא אם אני יקנה HD READY זה לא יפגע בי בעוד מס' חודשיים?
הרי לא קונים טלויזיה חדשה רק למס' חודשים אלא לכמה שנים, ואם כבר אני קונה מכשיר חדש אז לא כדאי לקנות מכשיר שתומך בטכנולוגיה יותר מתקדמת כדי שאני לא ישאר מאחור ויתחרט על הקניה??

ועוד הבנתי שלפי מה שאתה אומר לא כדאי לקנות טושיבה? כי? המחיר שלה לא שווה ביחס לתכונות שלה או מה??

אשמח ואודה לתגובות נוספות כי באמת שאני לא יודע מה לעשות ואני כבר זקוק לטלוויזיה.

deep

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
נכון ההתפתחות בצעדי ענק
אבל רוב טלוויזיות HDR הם גם משדרות 1080I ( זאת עלייך לוודא עם המוכר )

סרטים במחשב או טלוויזיה נראים טוב מאוד ב- 720 P או 1080I

גודל המסך שלך מאוד קטן 32" לראות בו 1080P
כדי לראות פרטים תצטרך לשבת מטר מהתצוגה .

סרטי בלו -ריי הרי לא תרכוש ומכשיר בלו ריי אין לך .

אז לשם מה אתה צריך מסך כל כך קטן עם FHD ?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור