מחפש המלצה ל-2 מסכים

giladv

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם,
התחלתי בתהליך רכישה של 2 טלויזיות:
1. טלויזיה יחסית בסיסית(לאמא שלי לסלון) מרחק צפיה של 4 מטר ותקציב של 5 אלף ש"ח (עם זאת היא תשמח לבזבז אף פחות). 90% צפיה של שידורי טלויזיה רגילים.

2. טלויזיה עבורי לסלון, מרחק צפיה של 4.5 מטר בערך, מחפש משהו יחסית גדול("52+). תקציב של 6-7 אלף ש"ח.
65% שידורי טלויזיה רגילים.
לגבי תלת מימד - אוכל לקבל תלת מימד סביר במחיר כזה? משקפיים מהדור החדש וכד'?
[FONT=Arial, Arial, Verdana, sans-serif, Helvetica]כמו כולם אני גם שמתי עין על ה [/FONT]PS51D550, עם זאת מדובר בסלון ככה שהוא יחסית מואר ואני לא יכול
[FONT=Arial, Arial, Verdana, sans-serif, Helvetica]לומר שאני לא מודאג מהצריבות(הנוכחית שלי נצרבה למוות מפעמים שנרדמתי עם ה vod דלוק)
[/FONT]

אשמח להצעות עבור האופציה הטובה ביותר,
בתודה מראש!

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
1. אני ממליץ על טושיבה SL738 גודל 40 אנטיש מסך מציון בSD תמונה מציוניות בHD ועולה 3450 שקל כחסכון של 550 שקל עם תמעונין במסך LCD אני ממליץ על LG LD650 מסך מציון בעל מנגנון 200 הרץ טניור דשגיטלי איכות תמונה מציוניות בHD ותמונה די טובה בSD ועולה 3400 שקל לגודל 42
2. לסלון שלך אני ממליץ שתעלה תתקציב לכיוון ה9-10 אלף שקרל ותקנה כבר 55 כי פחות מזהנ לא תבדיל בין HDR
לFULL HD אני ממליץ על זמסונג D6400 גודל 55 עולה כ 11 אלף שקל טלוזיה מדהימה עם תמעונין בטלוזיה לא פחות טובה ויותר זולה אז LG LX6500 גודל 55 טלוזיה ברושתי מציוניות ומדהימה שווה כול שקל

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור