LCD מחפש המלצה לטלוויזיה 46" 5-6k

roee97

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום!

אני מעוניין בקניית טלויזיה חדשה שתחליף את הCRT בת ה15 שלי...
icon_biggrin.gif

התקציב שלי הוא 5000-6000 ש"ח.
הגודל בסביבות ה 46-47 אינץ'.
אני פונה יותר לכיוון של LED בגלל שיש חלון בחדר.
כמו כן, אני מעוניין בטלויזיה חכמה, ואם אפשר, אפשרות לדיבור (ושיחות וידאו) בסקייפ.
רצוי אבל לא חובה: דפדפן אינטרנט

מה אתם ממליצים?
ומה אתם אומרים על ה- 46D6000 של סמסונג, או ה46D6400?

תודה,

רועי

נערך לאחרונה ב:

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
שלום.
היתי ממליץ לראות את המסכים ולהחליט לפי דעתי אין מ להשוות בין D6400 לD6000 רמה אחרת המסך הביסי ביותר של סמסונג משנה שעברה ב3D לעומת מסך ברמה הרבה יותר גבוה תדר קב רענון בוה יותר אכות 2D ו3D וSD טובים יותר עומק שחורים ונקדיות כמובן לפי דעתי ואני שתי לב זה לא אומר שאתה תבדיל לכן ממליץ לראות ולהחליט עם שווה להשקיע עוד 1000 שקל

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
matan148
מסכים החדשים של LG לשנת 2012 כמו LG LM620 שעולה 6800 שקל לפי ביקרות היא טלוזיה מציוניות אבל טרם יציא לי לראות או לבחון אותה
הזהרה לקוראים של היצור הזה הוא לא מבין בטלוויזיות עפ"י הודעתו ממליץ לפי ביקורות באינטרנט
http://www.dtown.co.il/forum/27369-lcd-או-פלזמה-בחירת-מסך-בפעם-הראשונה.html
תקראו את הצהרתו שמודה שממליץ על דבר שלא ראה כלל

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
לRRR1 אתה פשוט אדיוט אנווליט ואני לא יוסיף במלים יותר קשות כמו נוכל רמאי ומנסה לדחוף מוצרים יקרים..
אני מליץ פה בפרום למעלה משנתים... כול מיי שהמלצתי לו מרוצה אני לא ראיתי את LG LM620 אבל קראתי ביקרות שהיא טובה ולמה אדוני הנכבד ובדי טיפש לא ציטטה את המשך הציטוט שכתבתי שצריך לבחון אותה לפני< אתה ממש איש שפל כמו שאמרו קודם ואתה לא ראיתה אף מסך בחיים שלך ועם ראיתה עניך הפזלות לא שמו לב להבדלים אוויול קטן.
איזה מסך טלוזיה יש לך שאתה כול כך מתלהב ממנו< אתה בעצמך המלצתה על המסך הזה אמרתי שלא יצא לי לראות אותו וכדי לו לבחון תמסך אני אף פעם לא אומר שמסך טוב רק על פי ביקרות אלה גם בסמך לביקרות וגם בסך ראיה מה
וב שאין לך לא את זאות ולא את זאות.הידע שלי המסכי LED עם תצצציף באשכולים קודמים מעבר ומעכשיו הם פי 100 משלך אני יודע איך פעול מסך LED מה היתרנות של ול טנכולה מזה תעני זווית איך נגרם מריחות איך לכוויול ועוד הרבה יותר ממה שהיה לך בחיים אפס

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
אני מליץ פה בפרום למעלה משנתים.
לא ראיתי את LG LM620 אבל קראתי ביקרות שהיא טובה
לא ראית ,אל תשקר ותמליץ , יש לך בעיות קשות ואתה ממציא דברים
למה אדוני הנכבד ובדי טיפש לא ציטטה
שאין לך לא את זאות ולא את זאות
מה שפת האם שלך ?
הידע שלי המסכי LED עם תצצציף באשכולים קודמים
איך פעול מסך LED מה היתרנות של ול טנכולה מזה תעני זווית

זה חלק מהשגיאות שלך ,אין לי מושג מה רשמת ?
אתה מאוד חולה ,אנא גש לרופא

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
חח אולי אני באמת חולה אבל אני מבין פי 100 ממך אני דילקט לכן ההשגאיות כתיב ואתה דורך על נוקדה כזאות זה מראה איזה בן אדם אתה... אני שם עליך תיודע מה ואתה יאכול לקבל ממני רק סיטרה מצלצלת שתחזיר אותך לחור באתה ממנו ותפנים אתה לא מבין כלום בתחום הטלוזיות הידע שלך אפסי ואתה כלוצממניק
1. מה היתרנות של מסך LED על מסך LCD
2. מזה תנעי זווית קטנים גדולים איך משפיע גודל התא על תנעי זוויות וכולי.? האם כאשר תא גדול היה יותר קשה לאור לזרום לגבשים או הפך? זה שאלות בהנדסה של המסך משהוא שהמוח הקטן שלך לא יכול להבין כי תילד קטן וטיפש ועם תמבוגר אני מזה מצטער בשבילך כנראה ממש התעללו בך בילדיות שתמוציא את כול הזעם שלך עליניו

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
חח אולי אני באמת חולה
אני דילקט לכן ההשגאיות כתיב
זה לא דיסלקציה , זאת פגיעה מוחית
דיסלקציה - מתבלבל בין א ל- ע ח ל- כ אצלך פגיעה מוחית .
ואתה דורך על נוקדה כזאות
הידע שלך אפסי ואתה כלוצממניק
ממש התעללו בך בילדיות שתמוציא את כול הזעם שלך עליניו
[/QUOTE]

אני לא מוציא שום זעם אני מניח לך מראה לעצמך שתראה כמה אתה חולה !

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
<נערך>

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
<נערך>

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
זו אזהרה אחרונה, עוד פעם אחת, מי שישתמש בשפה כזו מלוכלכת יושעה מכאן במיידי.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור