מחפש המלצה לאזניות Over Ear ומגבר אזניות

Galsha

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם,

אני מחפש המלצה לאזניות Over Ear ומגבר אזניות.
טווח המחירים [מתכנן לקנות בארה"ב, לכן נוקב בדולרים]:
אזניות: 150-200 דולר.
מגבר אזניות: 100 דולר.
סוג המוזיקה שאקשיב לו הוא בעיקר רוק ופרוגרסיב מטאל, כך שחשובה לי איכות הבס והעוצמה.
אני אאזין בעיקר מהלפ-טופ שלי, אבל יש סבירות שאאזין גם מהפלאפון.
לא נעול על יצרן ספציפי. שמעתי אצל קרוב משפחה באזניות AKG Q-701 והתרשמתי מהאיכות, אבל הוא מקשיב בעיקר לג'אז - כך שאני לא רוצה לרוץ ולקנות בדיוק את מה שיש לו, אלא להתייעץ לפני.
כמו כן, לא החלטתי האם חשוב לי מספיק שמגבר האזניות יהיה נייד, אבל אני יודע שאני חייב שיהיה DAC.

תודה מראש לממליצים,
אם יש דברים שאני יכול לכתוב כדי להכווין יותר רק תגידו.

גל

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
גל,
לא הבנתי למה נדרש מגבר אוזניות אם המקור של,בעיקרו,הוא מהמחשב הנייד לטלפון הסלולרי. לגבי הנייד אין צורך,פרקטית,המגבר אוזניות. לגבי הנייד: רוב מגברי האוזניות לא כוללים חיבור שמתאים ללפטופ ואם האיכות צהסונית של כרטיס הקול בנייד לא משהו (בלשון המעטה) אז עדיף ללכת על כרטיס קול חיצוני בחיבור USB או שילוב שך DEC עם כניסת USB.

אם עדיין נדרש "מגבר אוזניות" יש דקים מעולים בטווח של 100 דולר שנמכרים כקיטים מורכבים או להרכבה עצמית.

לגבי אוזניות. רוב האוזניות שיש היום,בכלל,ואלה בטווח המחיר שציינת הן בעלות עכבה נמוכה ולא צריכה להיות בעיה לחבר אותן למקורות שציינת.

בשלוף מהשרוול המומלצות שלי הן:

פוטה-פרו של קוס.
סנהייזר HD 280.
אודיו טכניקה M50 (ה M50X מעבר לטווח התקציב).
I80 ו/או I125 של גרדו.
פיליפס/אוניל SHO9560.
AKG K242 או 241 (קצת מחוץ להגדרה של באס מודגש).

הרשימה הנ"ל מתייחס לדגמים המשווקים בישראל. יש עוד לא מעט יצרנים ודגמים שאינם משווקים בישראל ומומלצים ברמת המחיר הזו אך אדיאולוגית אני בעד רכישת מוצרי אודיו בישראל ולא אצל הדוד סאם.

בהצלחה ושמור על האוזניים אין חלקי חילוף.

מנחם.

avilavi

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
WS99 של אודיו טכניקה עם USB DAC נייד, נראה לי ממש "תפור עליך"

HRT MICROSTREAMER
AUDIOQUEST DRAGONFLY
HiFiMeDIY Sabre
Stoner Acoustics UD110 / UD120

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
יש גם אם Shiit

חברה עם הרבה ביקורות מעולות (גם פורומים וגם עיתונים כמו New York Times), והבעלים אם אינני טועה בעלים לשעבר של Theta.

avilavi

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
יש גם אם Shiit

חברה עם הרבה ביקורות מעולות (גם פורומים וגם עיתונים כמו New York Times), והבעלים אם אינני טועה בעלים לשעבר של Theta.
יש להם דקים ניידים?
אני לא מכיר

avilavi

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18

Tbashan

אוהב את התחום
מעורבות
24
נקודות
18
גל,
לא הבנתי למה נדרש מגבר אוזניות אם המקור של,בעיקרו,הוא מהמחשב הנייד לטלפון הסלולרי. לגבי הנייד אין צורך,פרקטית,המגבר אוזניות. לגבי הנייד: רוב מגברי האוזניות לא כוללים חיבור שמתאים ללפטופ ואם האיכות צהסונית של כרטיס הקול בנייד לא משהו (בלשון המעטה) אז עדיף ללכת על כרטיס קול חיצוני בחיבור USB או שילוב שך DEC עם כניסת USB.

אם עדיין נדרש "מגבר אוזניות" יש דקים מעולים בטווח של 100 דולר שנמכרים כקיטים מורכבים או להרכבה עצמית.

לגבי אוזניות. רוב האוזניות שיש היום,בכלל,ואלה בטווח המחיר שציינת הן בעלות עכבה נמוכה ולא צריכה להיות בעיה לחבר אותן למקורות שציינת.

בשלוף מהשרוול המומלצות שלי הן:

פוטה-פרו של קוס.
סנהייזר HD 280.
אודיו טכניקה M50 (ה M50X מעבר לטווח התקציב).
I80 ו/או I125 של גרדו.
פיליפס/אוניל SHO9560.
AKG K242 או 241 (קצת מחוץ להגדרה של באס מודגש).

הרשימה הנ"ל מתייחס לדגמים המשווקים בישראל. יש עוד לא מעט יצרנים ודגמים שאינם משווקים בישראל ומומלצים ברמת המחיר הזו אך אדיאולוגית אני בעד רכישת מוצרי אודיו בישראל ולא אצל הדוד סאם.

בהצלחה ושמור על האוזניים אין חלקי חילוף.

מנחם.

מנחם אשמח להסבר.
כשאני מחבר את האוזניות שלי ישירות ללפטופ הן נשמעות חלשות מאוד ואיכות הסאונד נוראית. לעומת זאת כשמחבר הלפטופ לדאק ומשם למגבר הן נשמעות נפלא. האם לפי ההגיון הזה לא מוטב לבחור לחבר הטלפון או המחשב לדאק נייד ומשם למגבר אוזניות? האם אין דאק שגם מגביר עבור אוזניות דוגמת hegel super וכו?
תודה
טל

avilavi

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
מנחם אשמח להסבר.
כשאני מחבר את האוזניות שלי ישירות ללפטופ הן נשמעות חלשות מאוד ואיכות הסאונד נוראית. לעומת זאת כשמחבר הלפטופ לדאק ומשם למגבר הן נשמעות נפלא. האם לפי ההגיון הזה לא מוטב לבחור לחבר הטלפון או המחשב לדאק נייד ומשם למגבר אוזניות? האם אין דאק שגם מגביר עבור אוזניות דוגמת hegel super וכו?
תודה
טל
איזה אזניות?

Tbashan

אוהב את התחום
מעורבות
24
נקודות
18

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
שלום,

אוזניות: Audio-Technica ATH-M50S, או Sennheiser Momentum
מגבר נייד: Fiio E12 Mont Blanc או Audioengine D1

תשמע את כל הקומבינציות ותחליט.

תומר

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור