מחפש אוזניות סגורות לסרטים משחקים ומוסיקה עד 500 שח

dbziz

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם,
כמו שכתוב בכותרת אני מחפש אוזניות סגורות לסרטים משחקים ומוסיקה עד 500 שח.

המטרה בסופו של דבר לאפשר לאחי הקטן שמאוד אוהב לשחק בBF3 לשמוע את סימפוניית הצלילים שבועקת מהרמקולים שלו עד הלילה בצורה יותר דיסקרטית.. ואם הן יהיו ממש טובות אשקול אפילו לקנות לעצמי.
עד כה שמתי לב לסיקור החיובי שיצא ל SteelSeries Siberia V2 בHWZONE.. מה אתם חושבים ?

מודה מראש לכל מי שעונה ועוזר לי בבחירת הדגם הנכון בשבילי..

אביעד

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
יצא לי לשמוע איזו אוזניית "גיימרים" Razor ועוד איזו Triמשהו לא זוכר, אישית לא יכולתי לסבול.

במחירים האלו חפש אולי סנהייזיר HD25 בebay, מסתובבות יד2 באזור ה400 ש"ח,נשמעות מצויין ובנויות כמו טנק

-אביעד

dbziz

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
לפי זאפ הHD25 עולה 900 שח.. מכיר מישהו שמוכר ביד שניה ספיציפית את הדגם בסביבות 400 שח ?

Red-hell

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ה-SIBERIA, שאותם כלכך היללו ב-HWZONE, הן אוזניות בינוניות לחלוטין.
שמעתי אותם, והשוותי אותם ל-HD202 הישנות והטובות שלי (שעלו רק 35$ לפני משהו כמו 4-5 שנים), והאוזניות שלי היו עדיפות לטעמי, עם באס יותר מאוזן ואטימות טובה יותר.

בנוגע לאוזניות בארץ, בתקציב הזה הופתעתי מה-SHURE 720DJ, למרות שהן אוזניות עם אופי מאוד קר שלא כולם יאהבו..

eldarnegrin

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שימו לב שלמרות איכות השמע הבינונית יחסית לאזניות טהורות - אלו לא אזניות זה Headset ויש גם מיקרופון.
הסט נוח מאד על הראש והאזניים, המיקרופון עצמו גם הוא נוח מאד, קטן גמיש ויכול להיעלם בגוף האזניות (לא טריוויאלי בכלל - בכל אחד אחר אתה צריך להסתובב עם דונגל ענק על אחת האזניים וזה מכוער..) ואיכות הקליטה שלו טובה.

לסיכום, למוזיקה הן בינוניות אבל למשחקים הן נותנות בדיוק מה שצריך. בשביל לדבר עם חברים למשחק ולשמוע את צלילי המשחק לא צריך audiophile headphones, אבל זה עדיין הרבה יותר איכותי ונוח מ-low end.

אני לא מוכר או משהו - רק גיימר שאוהב מוזיקה איכותית.. :)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור