שלום. כיצד ניתן למחוק תמונות לאחר העלת למחשב בדרך המחשב (ולא אחת אחת דרך המצלמה)? תודה
R ronellor חבר מתחיל הודעות 4 מעורבות 0 נקודות 0 25/10/13 #1 שלום. כיצד ניתן למחוק תמונות לאחר העלת למחשב בדרך המחשב (ולא אחת אחת דרך המצלמה)? תודה
אורי_ו כתב האתר צוות האתר הודעות 12,760 מעורבות 315 נקודות 83 25/10/13 #2 בעקרון המצלמה אמורה להופיע תחת "המחשב שלי " או "computer" אפשר להכנס פנימה על ידי לחיצה על האייקון, ואז למחוק את התיקיות.
בעקרון המצלמה אמורה להופיע תחת "המחשב שלי " או "computer" אפשר להכנס פנימה על ידי לחיצה על האייקון, ואז למחוק את התיקיות.
R ronellor חבר מתחיל הודעות 4 מעורבות 0 נקודות 0 25/10/13 #3 ברור. אבל אין אפשרות נכתב ע"י אורי_ו: בעקרון המצלמה אמורה להופיע תחת "המחשב שלי " או "computer" אפשר להכנס פנימה על ידי לחיצה על האייקון, ואז למחוק את התיקיות. לחץ כדי להרחיב... נכון, רק שאין אפשרות למחוק לאחר הלחיצה על האייקון של התיקייה.
ברור. אבל אין אפשרות נכתב ע"י אורי_ו: בעקרון המצלמה אמורה להופיע תחת "המחשב שלי " או "computer" אפשר להכנס פנימה על ידי לחיצה על האייקון, ואז למחוק את התיקיות. לחץ כדי להרחיב... נכון, רק שאין אפשרות למחוק לאחר הלחיצה על האייקון של התיקייה.
carmi כתב האתר צוות האתר הודעות 14,184 מעורבות 1,629 נקודות 113 25/10/13 #4 אתה רוצה למחוק חלק מהתמונות או את כל התמונות?
R ronellor חבר מתחיל הודעות 4 מעורבות 0 נקודות 0 27/10/13 #5 גם וגם. מצאתי דרך לעשות את זה דרך המצלמה אבל מוןזר שאי אפשר דרך המחשב למחוק תיקיות שאין צורך לשמור יותר במצלמה
גם וגם. מצאתי דרך לעשות את זה דרך המצלמה אבל מוןזר שאי אפשר דרך המחשב למחוק תיקיות שאין צורך לשמור יותר במצלמה
carmi כתב האתר צוות האתר הודעות 14,184 מעורבות 1,629 נקודות 113 27/10/13 #6 אני חושב שזה קשור להגדרות המחשב לגבי השימוש במצלמה כהתקון החיצוני שמוגדר ללא יכולת מחיקה
אורי_ו כתב האתר צוות האתר הודעות 12,760 מעורבות 315 נקודות 83 27/10/13 #7 יש הגדרות MTP וכאלו . אבל זה סיפור. עדיף מהמצלמה. זה גם מפרמט את הכרטיס מחדש כל פעם.