מזמן לא הסנפתי...אךךך הריח

KOOKE

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
ייתכן ונדמה לי אבל לדעתי ולניסיוני לציוד אלקטרוני חדש בתחום האלקטרוניקה הבידורית שאך זה נפרק מאריזתו - יעני מה"ניילונים"..יש מן ריח אופייני כזה שאישית אני מאד אוהב.

אותו ריח יש גם בחנויות אודיו וידאו יעודיות.

מי שהוא יכול להסביר מה מקור הריח הזה ???

התופעה הזו של "ריח של חדש" מאד מוכרת בתחום הרכב וגם לרכב חדש יש ריח מאד אופייני ויש אפילו תכשירי אפטרמרקט המנסים לשחזר ריח זה ברכבים.

יצרני רכב, במיוחד רכבי יוקרה מקפידים שכל רכב היוצא משערי המפעל יישא את הריח האופייני למותג.

ריח חדש ברכב אני עוד איך שהוא יכול להסביר לעצמי (מן תערובת של ריח גומי/ פלסטיק/ ריפודי עור - אם יש-- וכו')

שלמה

Ozen

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
18
אני חושב שזה ריח של פלסטיק טרי...

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
חלקי פלסטיק, גומיות, רכיבי אלקטרוניקה שפולטים ריח בזמן התחממות ראשונית, מתכת גופי הקירור, ריח הניילון העוטף, הקלקר...

אולי זה רעיון לסטארטאפ (בושם בריח "חדש" לגברים).

Ozen

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
18
השאלה מה בחורה תחשוב עליך אם יהיה לך "ריח של חדש"... :p

arama-audio

עוסק מסחרי
מעורבות
0
נקודות
16
שלמה
בא אליי עם כמה K ותרגיש את הריח ..:D

אגב, מה שכתב ליואר נכון , בניחוח של משהוא שנישרף.

KOOKE

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
אני יודע שבחנויות לאביזרי רכב יש תרסיס "ריח חדש" לרכב.

שלמה

Vandoren

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
פעם בשנה אני מקבל קטלוג צבעוני ועבה של איקאה ארוז בניילון. עם הסרת הניילון ריח עז של עץ ממלא את נחיריי, ריח ממכר של עצי אורן, דובדבן, צפצפה ואלון (אולי גם קצת דבק נגרים :מה??????????:): הפיתוי האולטימטיבי להגיע לצומת של המדינה (פולג) ולחזור בד"כ בידיים ריקות (או עם כל מיני שמאטעס של שקל וחצי).

במכירות אין חוקים - מראה עיניים, משמע אוזניים וגם קצת ריח לקידום המוצר :)

מוסיפים ריחות ספציפיים במכוון, דרך אגב, למוצרים ולחנויות (בעיקר אופנה, ביגוד והנעלה).
אני מאוד אוהב את ריח הלבנדר - ריח שכיח בחנויות רבות.
לא תאמינו כמה ניסויים עושות הרשתות הגדולות על האפים שלנו...

KOOKE

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
אני מאמין גם מאמין - טריקים שיווקיים העובדים על כל החושים שלנו באופן שאנו כלל לא מודעים לו יש מכאן ועד להודעה חדשה...

סתם דוגמא לטריק מכירות זול - שימו לב שבכל הסופרמרקטים מוצרי היסוד כמו חלב ולחם וכו' ממוקמים איי שם בחלק האחורי של החנות כדי לאלץ אותנו לחלוף על פני המדפים העמוסים בסחורה שלא ממש התכוונו לרכוש וככה על הדך מתווספת לעגלת הקניות.

או השימוש בעגלות סופר גדולות במיוחד כך שאם נקנה מעט פריטים העגלה תראה לנו ריקה מדיי..

וכו' וכו'

בכל זאת הריח אך הריח..זה עובד..

שלמה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
הריח עובד בעיקר באגף ה...מאפיה

אלדר1

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
בקשר לריח -בדיחה

עוור ניכנס לחנות דגים מריח עמוקות ואומר"שלום בנות" י

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
ואם תשים לב , בכניסה יש את הריח של המאפיה למרות שהיא די רחוקה , זה בשביל שתכנס לחנות ותרוץ למאפיה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור