מוסיקה משם בסקירות מכאן.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
יצא לי לחפש חומר של ברוקנר ברשת.
נתקלתי בסקירה יפה בבלוג של אודיופיל שאתם בטוח מכירים, באותו בלוג ישנן לא מעט סקירות מוסיקליות טובות. כדאי לפשפש קצת - מעניין.

http://byrdparis.blogspot.com/

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
האם אנחנו חוזים בימות המשיח? כאן ועכשיו.

סחטיין על הפירגון. :)

אכן כישרון כתיבה מעולה בניגוד לאישיות פרובלמתית. (חבל)

yairjazz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אישיות פרובלמטית ?

אתה מכיר את האיש ?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
עופר.

גם לי הייתה אשיות כזו בפורום אחר, אותו פורום שבו הוא רכש את האשיות הזו. אני מוכרח להגיד לך שעם הזמן גיליתי שאדם לא יכול להיות פרובלמתי אלא האווירה שהייתה שם הייתה פרובלמתית.

אני קורא מידי פעם את הפורום שלו, אני מגלה שהפרובלמתיות שנדבקה עליו נעלמה מיד עם נסיגתו מהפורום ההוא וההוא השני. אי לכך ובהתאם לזאת אני נוטה להפיל את האשמה בפלטפורמות שכנראה גרמו לו להיות כזה בדיוק כמו שגרמו לי.

יש לציין כי אני ואביעד מכירים אך איננו חברים מפאת המרחק ועוד כמה סיבות לא חשובות, אך כאשר אני רואה עבודה טובה של מישהו אני נוטה לפרגן. אחרי הכל איננו חברים אמנם אך מבחינתי איננו אויבים.

שיהיה לו הרבה בהצלחה, אני עוקב אחרי ביקורות המוסיקה שלו אף מאמץ חלק נכבד מההמלצות שלו.

אריה

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
בלוג מקסים

יצא לי לחפש חומר של ברוקנר ברשת.
נתקלתי בסקירה יפה בבלוג של אודיופיל שאתם בטוח מכירים, באותו בלוג ישנן לא מעט סקירות מוסיקליות טובות. כדאי לפשפש קצת - מעניין.

http://byrdparis.blogspot.com/

בלוג מקסים.

ברוח השאלון של אתמול-מלחין מחורבן.....

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
פרובלימה באמת קשה (אפילו שזה כתוב בדפי ההיסטוריה)

אבל אין טעם לפתוח תיבת פנדורה כאן על אישיותו. {למי זה טוב}?

נמר כתב:
אני קורא מידי פעם את הפורום שלו, אני מגלה שהפרובלמתיות שנדבקה עליו נעלמה מיד עם נסיגתו מהפורום ההוא וההוא השני.

נמר, אם אתה קורא אדוק כמו שאתה מגדיר זאת - מעניין שלא שמת לב איך הוא גירש {ממש כך} מאתרו בעילבון את אחד הגולשים
{כותב כאן כיום} מפני שאותו כותב "מחבב" איזה יבואן וקונה אצלו את רוב מוצריו.

מעבר לזה אמרתי שגם אני חושב שיש לו כישרון כתיבה מעולה.{וזה לזכותו}

אבל עזוב,זה לא הוגן ואתי לעסוק באיש שאינו יכול להגיב כאן על הדברים - לכן בוא נניח לזה
במילא יש לי דברים חשובים יותר לעשות. (ורד)

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור