מונובלוקים של תדי - התחדשתי

אדר

אוהב את התחום
מעורבות
7
נקודות
18
מאד אהבתי את המגבר משולב של CEC. הוא הביא את המערכת שלי ליציבות ואיכות בה הייתי מאושר, ולא הייתי צריך יותר. אבל כאשר החלטתי להזדכות על הטרנספורט המצוין שלהם לטובת המחשב, החלטתי לעשות מעשה ("להגשים חלום" :)) ולהחליף גם את המגבר במונובלוקים של תדי + TEDDYDAC VC.

אחרי קצת האזנה אני חייב להוריד את הכובע בפני נמר על הסקירות שלו על שני המגברים הללו.
ה-CEC אכן שולט נפלא בפלאנטס, ובדיעבד אני יכול להגיד שלמרות שזה היה קצת על חשבון הפירוט, לא היה חסר לי כלום (בדיוק כפי ש"הבטיחה" הסקירה).
אבל המונובלוקים של תדי נותנים לי כזה שקט וכזה פירוט וכזה בס, שעכשיו אני שומע מה לא היה לי (וחשבתי שלא חסר) ב-CEC. ההבדל בהחלט לא מאד גדול, אבל בהחלט קיים ומורגש. וזה כיף.

ואם בנמר עסקינן, כשאני קורא את השרשור על חיפוש האלקטרוניקה, אני חייב לציין את ההבדל שאני שומע בין שימוש בכניסת ה-USB של תדי - נקיה, מדויקת, מפורטת אבל כמעט(!) משעממת - לבין שימוש ב-JKSPDIF (הייפס משופר) עם דרייבר של יאנג (שזה לא הדרייבר שהגיע עם המוצר, אבל מומלץ לשימוש): חם, מרגש, מוסיקלי, עמוק, אבל... קצת פחות מפורט והכי גרוע - מרוח בנמוכים. מעניין שאצלי דווקא ההמרה מ-USB ל-SPDIF יוצר אותו הבדל שנמר "חוקר" בחיפושי האלקטרוניקה. עוד אין לי פתרון, מקווה שאצליח לשחק איכשהו בנקודה הזאת ולהשיג את הטוב בשני העולמות. לפחות זה הרבה יותר זול מהחלפת קדם איכותי.

אדר.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
תתחדש ידידי. נשמח לראות כמה תמונות של המערכת.

לגבי השילוב בין עידון לביצועים. לא רק לא קל, לא קל בכלל וגם יקר.
לא בעיה לעדן מערכת. הבעיה היא שמה שקורה זה בדיוק מה שאתה מתאר. אתה מוותר על משהו חשוב תמורת עידון. אבל עם עבודה קשה, ניתן בהחלט לשלב בין השניים.

אדר

אוהב את התחום
מעורבות
7
נקודות
18
תמונה:
20131011_151701.jpg
אני עוד מהסס אם לשנות קצת מיקומים, אבל בסה"כ נראה נעים לעין (שלי).

אדר.

תמונות מצורפות

• 20131011_151701.jpg
    20131011_151701.jpg
    KB 165.7 · צפיות: 394

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אני פחות אוהב את הלוק שלהם. שמרני מידי, קטן מידי, פשוט מידי. אבל אין ספק שהם נשמעים רחוק שנות אור מהמראה שלהם. אגב, מדפי עץ היו נותנים לך את מה שזכוכית לוקחת - עידון.

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
אתה משתמש בפרה פסיבי עד כמה שאני מבין (דאק הכולל ווליום).

זו כנראה אחת הבעיות שלך.

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
מסכים עם איל.

אדר

אוהב את התחום
מעורבות
7
נקודות
18
נמר - זה מה שיפה איך לכל אחד טעם משלו. בדיוק בגלל אותן סיבות אני אוהב את הלוק שלהם :)
איל - תודה, אבל זה מוזר. כי למה זה לא קורה (הניפוח) כשאני משתמש בכניסת ה-USB המקורית של ה-DAC?

בכל מקרה, אם זו הבעיה אז (בשלב זה) אחיה עם זה בשלום, עד הסבב הבא :)

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
נמר - זה מה שיפה איך לכל אחד טעם משלו. בדיוק בגלל אותן סיבות אני אוהב את הלוק שלהם :)
איל - תודה, אבל זה מוזר. כי למה זה לא קורה (הניפוח) כשאני משתמש בכניסת ה-USB המקורית של ה-DAC?

בכל מקרה, אם זו הבעיה אז (בשלב זה) אחיה עם זה בשלום, עד הסבב הבא :)
כתבתי לך כבר באתר השכן.
אייל צודק לגבי הפרה הפאסיבי(מנסיון).
לא כל ה-DAC'S יודעים לעבוד טוב עם כניסת USB.
משום כך רבים עובדים רק עם SPDIF וזה לא אומר מאומה על טיבם .
רכישת DAC מכל סוג, ומכל תוצרת שהיא ,חייב הקשבה על המערכת שלך.
ורק אז לרכוש.
בכל מקרה תתחדש ותהנה (ורד)

אדר

אוהב את התחום
מעורבות
7
נקודות
18
תודה. אני לא מתווכח חלילה, וגם אילו רציתי - אין לי הידע והנסיון של רוב האנשים פה. אני רק שאלה...

אין לי בעיה להשאר בכניסת ה-SPDIF, זה בסדר, ואת זה בדקתי במקור, והמשכתי לבדוק בהצלחה. אלא שמאז בערך כל המערכת התחלפה. חוץ מה-DAC :).
מה שמוזר לי שכניסת ה-USB נותנת נקיון ודיוק פנומנלי (בעיקר בנמוכים) ודווקא ה-SPDIF (בקונפיגורציה הנוכחית שלי לפחות) מתנפץ שם ומרוח, אבל בשאר הגזרות - נשמע הרבה יותר מלא ונהדר. אני מנסה לשלב בין השניים ולקבל את הניפוח של ה-SPDIF עם הדיוק של ה-USB. אני לא חושב שה-SPDIF בהכרח יות טוב מה-USB.
זה לא אומר שלא צריך פרה אקטיבי, ולא אומר שלא אגיע לזה בסוף, אבל אני מאמין (טוב, בעצם מקווה) שגם בקונפיגורציה הנוכחית אני יכול להגיע למה שאני מחפש.

נערך לאחרונה ב:

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
דיון "התחדשתי", איזה כיף.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור