- מעורבות
- 753
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: מוכנים? סקירה ראשונה בישראל לחברת האולטרה היי-אנד ABSOLARE
יש לי ארבע בעיות מרכזיות עם הסקירה הזאת:
1. הסוקר בדק את ההגברה ברמקולים היחידאים שלו, שחוץ ממנו ומהחברים שלו, לאף אחד אחר אין מושג במה מדובר.
2. הגברה כזאת ראויה לחלל האזנה מתאים יותר ממה שמתאר הסוקר.
3. הואיל והגברה בסדר הגודל הזה לא נמצאת בבוידם של כל אחד כדי להשוות, מן הראוי לפחות שהסוקר יהיה מעורה היטב בהגברות אחרות בסדר הגודל הזה, גם אם הן לא זמינות לו מיידית.
4. מן הראוי שגם הציוד האחר - מקור, רמקולים (שאין לי מושג מה הם), כבילה ועוד - יהיה ברמה הולמת.
יש לי עוד בעיה או שתיים, אבל הן יותר עניין של טעם אישי בהתנסחות ובמוזיקה, אז לא אתעכב עליהן.
בכל מקרה, תודה על הניסיון.
די מזכיר את מה שרשמתי לך בזמנו לגבי הסקירה שלך על הסטרימר.יש לי ארבע בעיות מרכזיות עם הסקירה הזאת:
1. הסוקר בדק את ההגברה ברמקולים היחידאים שלו, שחוץ ממנו ומהחברים שלו, לאף אחד אחר אין מושג במה מדובר.
2. הגברה כזאת ראויה לחלל האזנה מתאים יותר ממה שמתאר הסוקר.
3. הואיל והגברה בסדר הגודל הזה לא נמצאת בבוידם של כל אחד כדי להשוות, מן הראוי לפחות שהסוקר יהיה מעורה היטב בהגברות אחרות בסדר הגודל הזה, גם אם הן לא זמינות לו מיידית.
4. מן הראוי שגם הציוד האחר - מקור, רמקולים (שאין לי מושג מה הם), כבילה ועוד - יהיה ברמה הולמת.
יש לי עוד בעיה או שתיים, אבל הן יותר עניין של טעם אישי בהתנסחות ובמוזיקה, אז לא אתעכב עליהן.
בכל מקרה, תודה על הניסיון.
תודה על הקריאה והתגובה, אבל הרשה לי להקשות עליך קצת, כי לא הצלחתי להבין איפה הבעיה במה שרשמת..אז מה זו החברה הזו? איש עסקים שבוחר מתכננים שונים למוצרים שלו על בסיס מה ?
אני חושב שזו לרוב החברות הייאנד-שאין מאחוריהם מתכנן אחד אלא יותר "שם" שאל תוכו יוצקים מוצרים.
רוב החברות נולדו סביב היזם =המתכנן ,אבל אחר בניית השם -אין באמת קשר למתכנן הייזם.
החברה הזו התחילה מהסוף-שם של חברה שלתוכה יצקו מוצרים שונים ממתכננים שונים שלרוב שמם אינו ידוע
וואו נמר תודה רבה על הפרגון הפומבי, כיף לקרוא את זה כאן.סקירת על ראשונה של המקצוען אוהד. כל הכבוד, קראתי פעמיים - נהנתי מכל מילה!
תודה על הסקירה המעניינת ועל היכרות עם קטעי המוסיקה שחלקם חדשים עבורי.
גם אני מאוד מאוד נהניתי מהסקירה של אוהד.
ניכר, התשוקה שלך למוסיקה (וממש לא רלוונטי איזה מערכת יש לו).
בטוח שבסקירות הבאות שלו, ישתמש ברפרנס (כייחוס/ השוואה), מול זוג ההגברה של אבסולר.
מחכה כבר לסקירה הבאה.
וואלה הבאת שיחוק רציני עם Jerusalem tomorrow אני הכרתי רק את הביצוע של Emmylou Harris לשיר הנפלא הזה.
כנל האלבום הנפלא Sohn
יאללה; סגר נעים
ניר
כתבתי בפוסט נפרד על ההתרשמות שלי מ absolare
אמנם שמעתי והתרשמתי מהמשולב שלהם,
אמנם בסאטאפ אחר לחלוטין.
ויכול רק לבסס התרשמותי מהשילוב ששמעתי.
התוצאה מעולה ללא ספק!
Absolare מסתמן כאחת החברות היותר מעניינות בנוף הציוד ה-אולטרה הייאנד שיש בארצנו.
יופי של כתבה.
נהניתי מאוד לקרא.
וואו נמר תודה רבה על הפרגון הפומבי, כיף לקרוא את זה כאן.
וגם על שדרוג הסטטוס..שמח מאוד להיות חלק מהצוות.