מוכן לשלם למי שיצליח לעזור -שיפור באיכות הצבע במסך פנסוניק חיבור HDMI למחשב

AMNON55

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יש ברשותי כשנה וחצי מסך פנסוניק 32 אינץ דגם C20 שעושה עבודה די טובה בחיבור לממיר הוט HD
לפני כחודש קניתי מחשב ונייד עם חיבור HDMI וחברתי אליו את המסך בהתחלה התמונה היתה גדולה מדי אז שנתי ידנית דרך INTEL graphic ל55 על 55 עכשיו הגודל והיחס של התמונה די בסדר
רק הבעיה שהתמונה והצבעים עצמם במסך מאוד לא טובים וולא יפים
איך אפשר לקבל תמונה טובה ???

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
האם הגדרת את הרזולוציה הנכונה במחשב? אני מניח שמדובר ב- 1366x768

AMNON55

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
האם הגדרת את הרזולוציה הנכונה במחשב? אני מניח שמדובר ב- 1366x768
נסתי כבר גם על 1280 ובשתיהם זה נותן תמונה קטנה באמצע בערך שליש מסך מסגרת שחורה ובאמצע תמונה
גם הצבעים בכל המקרים לא כאלה חדים

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
המחשב שלך לא מציג רזולוציה נכונה לטלוויזיה, נסה לעדכן דרייברים של כרטיס מסך.

הגדרות התמונה שלך שונות בין כניסה לכניסה, תעתיק את ההגדרות מהכניסה שבה אתה רואה תמונה טובה לזו אליה מחובר המחשב.

GMTK

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני חושב ככה שתעשה שליטה ידנית על הצבעים אוו שלפני זה תשחק בצבע של הטלוויזיה שלך עם זה לא עוזר תיגש להגדרות צבע של המסך ותתחיל לשחק בצבעים זה מה שאני עושה בדרך כלל ועוד משהוא אני שאני מחבר HDMI מהמחשב לטלוויזיה רואים מצויין ובדקתי בכמה טלוויזיות עם המחשב שלי ותמונה חדה מצויינת ואפילו צבעיים נקיים :) בהצלחה.

AMNON55

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני חושב ככה שתעשה שליטה ידנית על הצבעים אוו שלפני זה תשחק בצבע של הטלוויזיה שלך עם זה לא עוזר תיגש להגדרות צבע של המסך ותתחיל לשחק בצבעים זה מה שאני עושה בדרך כלל ועוד משהוא אני שאני מחבר HDMI מהמחשב לטלוויזיה רואים מצויין ובדקתי בכמה טלוויזיות עם המחשב שלי ותמונה חדה מצויינת ואפילו צבעיים נקיים :) בהצלחה.
יש לך גם מאיץ גרפי של אינטל ? או כרטיס מסך ?

GMTK

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יש לך גם מאיץ גרפי של אינטל ? או כרטיס מסך ?

כרטיס מסך אחי ומאיץ גרפי זה לסתם לעוד אפשריות תישתמש בהגדרות מקש ימני על שולחן עבודה וזה אמור להראות לך שמה תשם של הכרטיס מסך ותתחיל לשחק בהגדרות יש לך מלא שמה עם יש לך כרטיס מסך מה הוא אולי אני יוכל לעזור לך בהגדרות ולהמליץ לך מה לעשות אגב תיבדוק תנסה לחבר אותו לטלוויזיה אחר תיראה עם עדיין יש תבעייה ותנסה להחליף כבל תן לי עוד פרטים שעוד יכלו להיכנס ולעזור בדברים שאני לא מבין בהצלחה מצפה לתגובה הצלחתי:)

AMNON55

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כרטיס מסך אחי ומאיץ גרפי זה לסתם לעוד אפשריות תישתמש בהגדרות מקש ימני על שולחן עבודה וזה אמור להראות לך שמה תשם של הכרטיס מסך ותתחיל לשחק בהגדרות יש לך מלא שמה עם יש לך כרטיס מסך מה הוא אולי אני יוכל לעזור לך בהגדרות ולהמליץ לך מה לעשות אגב תיבדוק תנסה לחבר אותו לטלוויזיה אחר תיראה עם עדיין יש תבעייה ותנסה להחליף כבל תן לי עוד פרטים שעוד יכלו להיכנס ולעזור בדברים שאני לא מבין בהצלחה מצפה לתגובה הצלחתי:)
וואלה אין לי כרטיס מסך אחי רק מאיץ גרפי של אינטל
בעיקרון זה מחשב נייד של לנובו מעבד I5 מהסוג המהיר(ככה המוכר אומר) ו4 גיגה זיכון
אני חושב שזה די והותר בשביל לקבל ביצועי HD סבירים לא ??

AMNON55

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
המחשב שלך לא מציג רזולוציה נכונה לטלוויזיה, נסה לעדכן דרייברים של כרטיס מסך.

הגדרות התמונה שלך שונות בין כניסה לכניסה, תעתיק את ההגדרות מהכניסה שבה אתה רואה תמונה טובה לזו אליה מחובר המחשב.
ניסתי לעדכן דרייבר אבל משום מה המחשב לא הסכים איזה דרייביר יש למאיץ גרפי אינטל ?
אין לי הגדרות שונות בין הכניסות זה לפטופ עם HDMI שבהגדרות זיהות נותן תמונה קטנה בטלויזיה עם החיבור HDMI

GMTK

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
היום המעבד הכי טוב שיש זה i7 2600K אני לא חושב שיצא משהוא יותר מהיר מיזה.
מאיץ גרפי בלי כרטיס מסך אני חושב שבגלל זה איבוד הצבעים יש הבדל גדול לכרטיס מסך למאיץ גרפי יש כאלה שיגידו מה פתאום זה עובד על אותו עיקרון ואני חושב שממש לא תמיד עדיף כרטיס מסך ממאיץ גרפי אני בטוח שהיה שמה בחנות ולא שמתה לב זה דברים שהם רושמים בקטן ליפעמים ניתן לשדרג להוסיף יש כאלה מהמוכרים שלא אכפת להם מהקונה אכפת להם מהמכירה ברור שלא כולם אבל יש ויש חושב על הכמה אחוזים שהיתלשלו לו לכיס וכמו ששאמרתי תיבדוק בטלויזיות של חברים ככה תידע עם זה בדיוק הבעייה קח תמחשב לחברים שיש להם LCD LED פלזמה ותידע רק ככה עם הבעייה במאיץ הגרפי וסתם רשמתי בשביל לדעת עוד טיפה בגוגל מאיץ גרפי וזה נתן לי מכל מיני ביקרות על זה שהאיכות ירודה מאוד.
אבל עזוב תנסה מה שאמרתי עם החברים ככה אתה תידע בהצלחה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור