עופר,
הם תפסו תחת כאן, חבורת תנים בזויה, אל תענה להם, הם לא באותה ליגה שלך, למה אתה יורד נמוך לרמה שלהם יש להם מערכת רובוטית, על תגע בהם עפילו עם מקל.
ויש המון שהחליטו לא לקחת יותר חלק בשיח הנ״ל, גם בגלל התוכן המתלהם שהפך את הכל לשני צדדים שחייבים להיות מנוגדים. טענותיהם של עמיר ורן עם כל הלוגיקה, הגרפים וההסברים המשכנעים לדעתם של לא מעט חברים שבדקו וניסו לא הצליח לעבור את סף ה״ממש בא לי לשמוע ככה אצלי בבית״ ״ואווו אני לא יכול לוותר״ ״ליגה אחרת״… כאילו סורי אבל לא מעט אנשים בחנו לעומק את השדרוג הבא והכיוון הזה לא עבר את מבחן האוזן (יש גם הרבה אני מניח שכן).נהיו כאן שני כנופיות , יעני דומה לסכסוך משפחות פשע במגזר , מצד אחד עופר ובוזגלו ותומכיהם, שבאמת תמהני איך מתאפשר לכתוב ככה באתר של חובבים ,
ומצד שני רן ועמיר ותומכיהם שיש להם גישה יותר טכנולוגית משולבת בתגובות יתר ,
אני שחטפתי כהוגן מהצמד הסוחר ,לא מוכן למרות זאת לצטרף לביב השופכים שנוצר כאן , אני בטוח שאתם תרוצו מיד לקרוא את חוקי הפורום ולהתנהג בהתאם ,
סך הכל תחביב , מה כל האמוציות?
זה מאוד מעניין, שאתה צדיק אחד בסדום בא ללמד אותי מוסר מהו, אני יודע שאתה לא מת על עופר למרות שהיה נאמן לך עשרות שנים כשהתנגד להוריד לך כוכבים מהשמים גידפת אותו בצורה מכוערת וזה פגע בפרנסתו , ועתה לחבורת האידוטים שכותבים מגילות ריקות ומגיבים לכל תגובה בביקורת, מה זה? הם מרעילים את הפורום והנהלה שותקת, אנשים מתקוממים על הטרדות," חבורת תנים בזויה"- יוסי , מה זה? איזה צורה יש לזה ,כולם כותבים פה באמונה שלמה שהם צודקים ומבינים , גם עופר גם עמיר וגם רן ,יש לך דעה כל כך דוחה עליהם , עדיף תשמור אותה לעצמך ,חסוך לנו קללות !
מקלל ברציפות כבר 3 שנים...זה מאוד מעניין, שאתה צדיק אחד בסדום בא ללמד אותי מוסר מהו, אני יודע שאתה לא מת על עופר למרות שהיה נאמן לך עשרות שנים כשהתנגד להוריד לך כוכבים מהשמים גידפת אותו בצורה מכוערת וזה פגע בפרנסתו , ועתה לחבורת האידוטים שכותבים מגילות ריקות ומגיבים לכל תגובה בביקורת, מה זה? הם מרעילים את הפורום והנהלה שותקת, אנשים מתקוממים על הטרדות,
והטווסים האלה בשלהם.
זה מאוד מעניין, שאתה צדיק אחד בסדום בא ללמד אותי מוסר מהו, אני יודע שאתה לא מת על עופר למרות שהיה נאמן לך עשרות שנים כשהתנגד להוריד לך כוכבים מהשמים גידפת אותו בצורה מכוערת וזה פגע בפרנסתו , ועתה לחבורת האידוטים שכותבים מגילות ריקות ומגיבים לכל תגובה בביקורת, מה זה? הם מרעילים את הפורום והנהלה שותקת, אנשים מתקוממים על הטרדות,
והטווסים האלה בשלהם.
לא יותר פשוט להודות שאתה בור, בער ואנלפבית?ועתה לחבורת האידוטים שכותבים מגילות ריקות ומגיבים לכל תגובה בביקורת, מה זה?
אתה האחרון שמבין כאן בדו ערוצי אתה בור גמור.לא יותר פשוט להודות שאתה בור, בער ואנלפבית?
ואתה לפני האחרון שמבין, בכללי. אתה יודע למה הלפני אחרון ולא האחרון? כי אתה גם לוזר.אתה האחרון שמבין כאן בדו ערוצי אתה בור גמור.
אתה תסתום באת כמשיח שקר, רמת בגרות שלךמקלל ברציפות כבר 3 שנים...
תגיד...זה נראה לך שזה הוריד לנו את המוטיבציה, או שינה לנו את הדרך..?
בניגוד אליך, אני מנסה לעזור ולהתנהג באופן חברי ולהסביר לך שהכדורים הנוכחיים לא עוזרים לך...
אתה לא יציב בעליל.
לא מאוזן. שבור.
רן
תשמע חושם אתה לא מכיר אותי ולא תכיר אותי,יוסל,
לא מספיק רק האדומים בבוקר, כדאי להוסיף כחולים בשעות בין הערביים.
מה אתה אומר, רוצה לנסות?
אתה צודק לגמרי יוסיל'ה.אתה תסתום באת כמשיח שקר, רמת בגרות שלך
היא של ילד בן עשר, לא אכתוב באיזה הפרעות אחרים חושבים אליך,אתה גורם עיקרי לריב ומדון
כאן, תוריד את פרופיל למה שאתה באמת שווה.
תשמע חושם אתה לא מכיר אותי ולא תכיר אותי,
וגם את הציוד אודיו ברשותי.
בוגר אוניברסיטה של החייםיוסי יקירי !
לא מעוניין להצטרף ל"תשפוכת המזוהמת " שאתה שולח כאן לכל הכוונים , מצידי תמשיך ושיבוסם לך ,הבעיה שלך היא בעצם לחיות עם עצמך !
יש גבול לגועל , האם אתה אקדמאי תמהני ?
אתה צריך לבקש סליחה ומחילה ממני על קראת לי, "כרציה מוצצת דם"יוסי יקירי !
לא מעוניין להצטרף ל"תשפוכת המזוהמת " שאתה שולח כאן לכל הכוונים , מצידי תמשיך ושיבוסם לך ,הבעיה שלך היא בעצם לחיות עם עצמך !
יש גבול לגועל , האם אתה אקדמאי תמהני ?
בוגר אוניברסיטה של החיים