מה קרה לתערוכות האודיו?

extrabeat

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
מה קרה לתערוכות האודיו המסורתיות שנערכו בעבר, בתשלום, אחת לשנה או שנתיים?. הן התקיימו בבתי מלון בת"א.בהמשך הצטרפו אליהן גם הוידיאו וההום-סינמה והן נדדו לגני התערוכה. כבר שנים לא נערכה תערוכה. זכינו אז למנה משכרת מרוכזת של סאונד וציוד, בלא צורך לנדוד בין חנויות וערים. ניתן היה לאסוף קטלוגים מאירי עיניים.. הצטרפו לקריאה להחזיר את התערוכות. ליאור, נמר.. בררו מוטיבציה אצל היבואנים...עד כמה שזוכר הקהל נהר אז. גם הסוחרים העוסקים המשתתפים בפורום מוזמנים להרים הכפפה ולהגיב..כאשר יחזרו מהחופשה שלהם..או שמא כבר חזרו..

fermono

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
מצטרף אל הקריאה, אכן הייטבת לתאר את המצב!

אופיר

ofir-harlev

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
מה עשית מליאור ונמר בוררי עולם המולטימדיה הבידורית?
אני בטוח שאם זה היה תלוי בהם היה לא רק תערוכה אחת בשנה.

בלי קשר, גם אני רוצה תערוכה :(

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אין מה לומר, תערוכה זה אירוע מיוחד. מצד שני, זה עסק מורכב ולא פשוט להרמה...

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
מה קרה לתערוכות האודיו המסורתיות שנערכו בעבר, בתשלום, אחת לשנה או שנתיים?. הן התקיימו בבתי מלון בת"א.בהמשך הצטרפו אליהן גם הוידיאו וההום-סינמה והן נדדו לגני התערוכה. כבר שנים לא נערכה תערוכה. זכינו אז למנה משכרת מרוכזת של סאונד וציוד, בלא צורך לנדוד בין חנויות וערים. ניתן היה לאסוף קטלוגים מאירי עיניים.. הצטרפו לקריאה להחזיר את התערוכות. ליאור, נמר.. בררו מוטיבציה אצל היבואנים...עד כמה שזוכר הקהל נהר אז. גם הסוחרים העוסקים המשתתפים בפורום מוזמנים להרים הכפפה ולהגיב..כאשר יחזרו מהחופשה שלהם..או שמא כבר חזרו..

הייתי (וגם עזרתי למציגים) בכמה תערוכות בסוף שנות ה-80 ובשנות ה- 90.
הסיבה שהתערוכה לא מתקיימת היא בעיקרה כלכלית.
כמעט תמיד היו תלונות של המציגים, שהמארגנים דרשו הרבה כסף עבור החדרים, ושהם לא הצליחו להחזיר את ההשקעה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור