מה קורה כאשר זה שחותך שווארמה הוא גם אלוף סכינאי?


liorkoren

מנהל
צוות האתר
הודעות
19,855
מעורבות
666
נקודות
113
אלוף בשווארמה, אלוף בשימוש בסכין, יותר וירטואוז מהסביח של עובד, תענוג לצפות בו בזמן הכנת לאפה שווארמה, תראו איך הוא מכניס ירקות למנה ומה הוא עושה אח"כ עם הסכין:

[video=youtube;KVWH8c2sOaI]http://www.youtube.com/watch?v=KVWH8c2sOaI[/video]
 

tomertsin

מושעה
הודעות
12,603
מעורבות
2,203
נקודות
113
נינג'ת השווארמה :).

תומר
 

oferT

חבר משקיען
הודעות
5,204
מעורבות
46
נקודות
48
מגניב אהבתי.
 

carmi

כתב האתר
צוות האתר
הודעות
14,184
מעורבות
1,629
נקודות
113
הסבר בבקשה - הם מכניסים את הלאפה לטוסטר לפני ההגשה?
 

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
הודעות
20,100
מעורבות
4,266
נקודות
113
איזה קמצנים.
אם היה מגיש לי לאפה כזו קטנה וריקה, הייתי מראה לו שנבוט הרבה יותר יעיל מסכין!!!

בלי קשר. מדהים!
 

Roy

חבר משקיען
הודעות
516
מעורבות
32
נקודות
28
בטח הקצין מבחן שלו ארגן לו עבודה שמתאימה לכישורים שלו...
 

liorkoren

מנהל
צוות האתר
הודעות
19,855
מעורבות
666
נקודות
113
נראה משהו כזה, אם אתה לא מרוצה מהמנה, עדיף שלא תגיד את זה לידו...
 

oferT

חבר משקיען
הודעות
5,204
מעורבות
46
נקודות
48
כן מכניסים את הלאפה לטוסט על מנת לקבל קריספיות בנגיסה (בלי חימום פנימי)
גם סביח טעים יותר שהלאפה מקבלת קריספיות עדינה.

אגב גם אני אוהב את הקריספיות הזו -למשל שאני קונה לחמניות ממש טובות של מאפיית גדרון
אני שם בפנים חמאה,בולגרית, גבינת שמנת ועגבניות פרוסות דקות ואז מכניס את זה לטוסטר
לכמה דקות ללא לחיצה רק לקבלת מרקם קרספי מעל ללחמנייה. (תנסו שווה)
 

liorkoren

מנהל
צוות האתר
הודעות
19,855
מעורבות
666
נקודות
113
נהייתי רעב.
 

oferT

חבר משקיען
הודעות
5,204
מעורבות
46
נקודות
48
אם הייתי קרוב אילך הייתי מכין לך משהו ספישל.
אבל זה לא יקרה היום לצערי.

בתאבון ליאור.
 

liorkoren

מנהל
צוות האתר
הודעות
19,855
מעורבות
666
נקודות
113
תודה, העיקר הכוונה :)
 

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור