מה עם הקולגה שלי ל"השעיה "?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
חברה ,אנחנו בפיתחו של יום הכיפורים ,זה הזמן לסליחה ומחילה ,במיוחד לבחור מיוחד במינו בשם אריק המכונה "שוני" בגלל הגודל המיבצרי שלו ,
ומכאן אני פונה להנהלת האתר להחזירו לפורום שלנו בערבו של יום הכיפורים ,אפילו על תנאי ,אני מוכן לחתום ערבות אישית להתנהגות הולמת של הנ"ל ,וזה הייתי אני שגרמתי לכל הסיכסוך המיותר הזה ,ובעטיה הושעה גם שוני ,
מדובר בבחור נהדר ,אודיופיל אמיתי וחבר נפלא ,ואנחנו קבוצה שחיינו אינם חיים בלעדיו כאן בפורום ,
והנה אני מזמין את החברים שיודעים שלא מדובר ב "טרבל מייקר " לחתום כאן בקריאה חודרת לשמיים להחזירו לפני יום הכיפורים למרות "יומני המסע" המשונים שניכתבו ,
היכולת לסלוח הינה תכונה אצילית שבטוח ניחנו בה מנהלי האתר וכתביו המסטולים ,
יוחזר שוני לאלתר ,ובאתה הזדמנות קורא אני גם להוזלת מחירי הגורמטים והשרשרים ברחוב אלנבי .

gtr

חבר משקיען
מעורבות
474
נקודות
83
תומך ועוד איך!
בחור נפלא.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
יאללה מספיק. שיחזור.

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
מזל שאני פוגש אותו במסגרת העבודה בממוצע פעם בשבוע.
כך שלי לא משעמם,אבל זה אגואיזים טהור.
יוחזר שוני לאלתר...אהההה לאתר :cool:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אין לי ספק בכך ששוני אדם נפלא.
אבל יחד עם זאת הוא טען טענות קשות נגד האתר וליאור.
הזהיר את הגולשים מגלישה באתר שלנו, הפיץ שאנחנו מעבירים פרטים אישיים לגולשים.

על מנת לחזור לאתר הוא מוכרח לחזור בו מדבריו הפומביים בפומבי. אחרת אין שום סיבה הגיונית להחזיר אותו. הרי המזהיר ממסע לא יסע בעצמו למקום ממנו הזהיר.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
בסדר ! תן לו לחזור ,הודעה ראשונה יכתוב כאן ,יתנצל וכדומה ,אין לו שום בעיה ,הוא יודע שטעה ,וגם טוען שאני הטעתי אותו ,וזה נכון ,בקיצור צריך סולם לרדת מהעץ ,איך יכתוב שם דבר כזה ? גם אני כאחד בעל דם חם לא פחות ממך מבין שלפעמים נשרף הפיוז ,מה שנקרא "תגובת יתר" , קורה לי כל יום !

הנה מה שדיברתי איתו - הוא לא יכול לכתוב כאן ,אז אני יצטט

מכתב התנצלות
אני " שוני " מתנצל באם פגעתי במנהלי האתר ,ובעיקר בליאור קורן ,על כך שלכאורה הוא משתמש ומעביר אינפורמציה על הגולשים באתר "דיטאון " האמת היא שהסיבה לכך היא איפורמציה מוטעית שנבח עלי שניצל בזעמו ,שעורר בי תגובה מוטעית לחלוטית ,ובודאי לא מוצדקת כלפי ליאור ,שבאמת עושה ימים כלילות למען האתר ,
מתנצל על הפגיעה הבלתי מוצדקת הזו ,
ומאחל גמר חתימה טובה לכל קוראי האתר ,ובעיקר לחברי הטובים !
ומזהיר בזאת את שניצל- אתה אל תדליק אותי עם ההתנהגות הלא מאוזנת שלך,תראה מה קורה בסוף.
אריק

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אלדר.
כפרה עלייך. אי אפשר לתקוע נאד במעלית א׳ ולהתנצל במעלית ב׳.
ההודעה שלו צריכה להכתב באתר בו הוא החליט להשתלח בליאור ובאתר.
בכלל, אני רואה שהוא בשוונג של הסליחות שם. האמת היא שהייתי בטוח שבתוך הסליחה המרגשת שם הוא יזרוק איזה משהו לאתר הזה. אבל וואלה, לא קרה. התנצלויות טכניות הוא יכול להשאיר לכיפור הבא.

בשיחה האחרונה שלי איתו אמרתי לו שהוא צריך לחזור בו ממה שהוא טען כלפי האתר וליאור. היה לו מספיק זמן לעשות כך.

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
אני אומר שראש הממשלה שלנו *** ומושחת. בינתיים הוא לא הגלה אותי ושם אותי במאסר. זה חלק מלחיות בדמוקרטיה.
חבל שזה לא חל גם כאן.

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
מישהו יחרבן לך בבית ויכפיש את בני ביתך
ונראה אותך קורא לזה דמוקרטיה. או מכניס אותו שוב לביתך.

אדם צריך לדעת לשמור על הפה ולחשוב לפני שהוא כותב. (לא קשה מידי).
"אל תלבין פני חברך ברבים" זו אחת העברות החמורות בפרקי אבות.

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
מישהו יחרבן לך בבית ויכפיש את בני ביתך
ונראה אותך קורא לזה דמוקרטיה. או מכניס אותו שוב לביתך.

אדם צריך לדעת לשמור על הפה ולחשוב לפני שהוא כותב. (לא קשה מידי).
"אל תלבין פני חברך ברבים" זו אחת העברות החמורות בפרקי אבות.

זה לא בית. זה פאקינג אתר אינטרנט עם אופי ציבורי. שניצל היה שותף וקיבל חנינה. אין סיבה ששוני לא.

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
שניצל לא הכפיש את האתר ומנהליו בפורום המגביל. זה ההבדל (הגדול) ביניהם.

zariel

חבר משקיען
מעורבות
718
נקודות
113
אני גם מצטרף לנושא "המחילה",
לא יודע את הפרטים המדוייקים
בגין אותו מאמר שנכתב ע"י שוני
מאמין שאם תינתן לו ההזדמנות
"להכות על חטא" ולהתנצל בפורום
זה,זה אמור ליישב את ההדורים,
ולפתוח לו דף חדש(ולבן),
אני תקווה כמו רבים מחברי
הפורום , המצפים לשינוי ההתיחסות כלפיו,
ותבוא עליכם הברכה,
גמר חתימה טובה.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אם הוא מצא לנכון להכפיש אותנו שם, שיתקן גם את הטעות באותו המקום וידאג למחוק את הדברים המכפישים.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אני אומר שראש הממשלה שלנו *** ומושחת. בינתיים הוא לא הגלה אותי ושם אותי במאסר. זה חלק מלחיות בדמוקרטיה.
חבל שזה לא חל גם כאן.
ממתי בדמוקרטיה יש זכות למישהו להוציא דיבה?
על מה שאמרת, יש כאילו ששילמו על זה הרבה כסף.
אם לביבי היה כדאי להתעסק עם כל אחד שטוען שהוא מושחת אז לא בטוח שהיית מעז להגיד את זה ללא עובדות
מאחורי דבריך.
(לא נכנס לויכוח אם הוא כן או לא, כנראה זה סוג של אקסיומה)

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
רה"מ נבחר ע"י רוב העם ויש כאלה שלא מסכימים עימו. לא רואה שהוא סוגר איתם חשבון. חופש הדיבור מקנה לאנשים את האפשרות לבקר. האתר מתנהל בצורה טובה לרוב הגולשים. בוא נניח שיש מיעוט לא מרוצים, אז יש?

שניצל לא אהב אתר מתחרה וכתב על זה בכל מיני מקומות. עדיין מאפשרים לו לכתוב שם ומכבדים את דבריו. הייתי שמח לראות את זה קורה גם כאן.

לגבי אריק, מהיכרות אישית, הוא אדם חיובי (לדעתי אפילו לא פחות משניצל). הייתי מאוד שמח לראותו כאן. לכולנו יש מעידות. גם לי, לרוזי, עמיר, נמר ואחרים. ערב יום הכיפורים הוא זמן נהדר לשים את מה שהיה מאחור ולפתוח דף חדש.

גמר חתימה טובה.

נערך לאחרונה ב:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
שוני !תמחק שם ! מה הבעיה ,הרי זה לא נכון מה שכתבת שם ,מה אתה ? לוחם חופש? תמחק רבאק ,תכתוב טעית ,כי הם צודקים כאן למעשה ,
רוצה צדק תמחק!!!!!

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
רה"מ נבחר ע"י רוב העם ויש כאלה שלא מסכימים עימו. לא רואה שהוא סוגר איתם חשבון. חופש הדיבור מקנה לאנשים את האפשרות לבקר. האתר מתנהל בצורה טובה לרוב הגולשים. בוא נניח שיש מיעוט לא מרוצים, אז יש?

שניצל לא אהב אתר מתחרה וכתב על זה בכל מיני מקומות. עדיין מאפשרים לו לכתוב שם ומכבדים את דבריו. הייתי שמח לראות את זה קורה גם כאן.

לגבי אריק, מהיכרות אישית, הוא אדם חיובי (לדעתי אפילו לא פחות משניצל). הייתי מאוד שמח לראותו כאן. לכולנו יש מעידות. גם לי, לרוזי, עמיר, נמר ואחרים. ערב יום הכיפורים הוא זמן נהדר לשים את מה שהיה מאחור ולפתוח דף חדש.

גמר חתימה טובה.
בואנה ! אתה יותר מתלכלך עלי מאשר מצדד באריק ,אבל ערב יום כיפור ,אז לא מתחיל אפילו לכעוס ,גמר חתימה טובה !

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור