LCD או פלזמה מה לדעתכם יתאים לי

Martin

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לחברי הפורום,
זאת הודעתי הראשונה ולפני הכל - שאפו על האתר ועל הפעילות. עמוק, רציני ומכסה יפה את התחום. ליאור קורן - שאפו (Y) על הסגנון היפה שמסביר בצורה מדויקת מבלי לפגוע באף גולש ובאף יצרן.

ועכשיו לבעיה שלי, דרוש לי מסך בגודל 46-50
השימושים שלי:
- 30% SD
- HD 30%
- גלישה באינטרנט ועבודה בתוכנות וורד ובפאואר-פוינט 40%

התחלתי לבדוק ונהייתי מבולבל. חשבתי בהתחלה רק על LCD אבל המליצו לי "אם כבר אז לד". חלק אמרו לי "אם אתה מחבר מחשב אז רק LCD חבר אחר אמר לי "חבל על הזמן שלך - קח רק פלזמה".

חשבתי על סמסונג 46B7000 אבל הוא קצת יקר - בסביבות 11,000 ש"ח
חשבתי גם על LG 47 9000 SL - בסביבות 9000
פתאום נכנסה גם פלסמה HD לשיקולים - "יותר זול וקצת יותר גדול (50)"

האם בגלל שאני רוצה להשתמש לפחות שליש מהזמן בטלוויזיה כמסך מחשב, אם כך אז פלסמה היא לא רלבנטית או שזה רק מיתוס ובפלסמות של היום אין באמת הבדל?

לגבי תקציב הייתי שמח להישאר באזור 8000 ש"ח אבל כמו שקורה בדרך כלל בשביל "החלום" הכיס ייפתח עוד טיפונת :)

אודה על עזרתכם למרות שהשאלה שלי בטח נטחנה פה עד דק בגרסאות כאלה ואחרות. אני באמת אובד עצות ומבולבל לחלוטין.

תודה.

Triton

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
"אודה על עזרתכם למרות שהשאלה שלי בטח נטחנה פה עד דק בגרסאות כאלה ואחרות. אני באמת אובד עצות ומבולבל לחלוטין."
עד דק זה בעדינות יתרה.
מציע לך להשתמש בחיפוש, ולקרוא, יש תשובות לכל מה ששאלת.

Martin

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
ניסיתי טריטון - אבל לא מצאתי תשובות מוחלטות

תודה על התגובה!
חיפשתי בפורום ועד כה לא הצלחתי להבין בעצמי. המון אינפורמציה בהקשרים שונים ולצרכים שונים. בשורה התחתונה, אני עדיין צריך עזרה :מבולבל: והייתי שמח לתשובה יותר החלטית או לפחות בשיטת האלימינציה - לדעת מה לא מתאים לצרכים שלי.

האם פלסמה 50 אינץ' היא מוצר רלבנטי אם לפחות שליש מהשימושים שלי הם בגלישה באינטרנט ובעבודה בסביבת מחשב? (שני השליש האחרים הם צפייה בטלוויזיה בסרטים ובספורט - חצי ב HD וחצי ב- SD)

האם העובדה כי מדובר בסלון שיש בו אור (לא משהו היסטרי אבל יש כמה חלונות - מה לעשות...) מטה את הכף לכיוון ה- LCD ואם כן האם ללכת על LED?
תקציב כאמור עד 8000 אבל ממש אין לי התנגדות להישאר עם עודף משמעותי.

תודה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
שלום מרטין,
עבור עבודה עם וורד / פאוור פוינט, הייתי מציע לך לבחור ב- LCD.
יש לסמסונג סדרת LED חדשה, C6200, שווה לבדוק. יש גם לטושיבה ול- LG סדרות מקבילות. שווה לבדוק גם מחירים של סדרת LE600 של שארפ, היא מתחלפת כעת והמחירים נוחים יותר מבעבר.

Martin

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
תודה על התשובה

100 אחוז - אני אתקדם מכאן ואבדוק את הדגמים.
שוב תודה!

אורי_נציג_חי

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
היי Martin

קבוצת ח.י היבואנית הרשמית של LG בישראל, קשובה גם ברשת

לשאלתך

מסך פלאזמה לא יהיה אפקטיבי בעבודה סטטית עם מחשב, הוא עדיף יותר בכל הקשור

למשחקים וסרטים עתירי תנועה. מסך LED הוא נחמד אבל נותן פתרון של תאורה ולא יותר מכך,

הוא מסך LCD לכל דבר ועניין ולכן כאן גורם התקציב הוא חשוב.

המלצתי היא על מסך LCD לדעתי עדיף מדגמי LD550 או LD560 והם בהחלט עומדים בתקציב

ולדעתי תהנה ממגוון פונקציות רחב הרבה יותר.

מקווה שיכולתי לעזור

אם עולות שאלות נוספות אשמח אם תוכל לפנות בכתובת: Online@hye.co.il

שיהיה המשך שבוע טוב

אורי, נציג קבוצת ח.י

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור