zs
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,601
- נקודות
- 113
וכעת ישנו גם פוסט של עמיר על רכישת הטרינוב והתוצאה שהוא מקבל.אז מה שתקראו כאן ,נוגע כנראה גם אצל עמיר....
אני מזה כשנתיים לא הלכתי לשמוע מערכות אצל חברים.המערכת שלי עבדה לסרוגין בערך פעם בחודשיים שלושה ע"מ שלא תשכח איך עובר החשמל אצלה...
בעקבות הביקור של שניצל ורן אצלי,
החלטתי שאני הולך לשמוע על מה מדובר בתא אצל רן.
ביתו של רן מהוקצע כמו הפרקט בסלון,מסביר פנים,מלא פרטים ןחשוב מכל ,אנרגיות טובות..
המערכת מתאימה את עצמה לאווירה ,קוים ישרים,נקיים קומפוננטים איכותיים ביותר.
על הכל מפקד כנראה מכשיר הטרינוב שהוא למעשה פרה מחשב שיודע לכוון את הסאונד לפי רצונו של בעל הבית...נשמע פשוט אבל ממש לא.הדבר הראשון החשוב הוא שבעל הבית יבין מהוא סאונד טוב,נכון.
ואת זה רן מספק במאת האחוזים.
הדבר שתפס אותי יותר מהכל הוא תצורת הסאונד.
אתה תמיד יושב בשורה הראשונה,או בשולחן הראשון במועדון,הופעה...
וכל ההיתרחשות לפניך ובשבילך.
אתה מקבל הכל כלול...תזמורת,הרכב ג'אז ,מקום טוב באולם,ויסקי משובח,
סאונד ברמה גבוהה מאוד ,מנעד צליל רחב ביותר מהצליל הנמוך ביותר הגם שלא שמעתה אז הרגשתה.לצלילל הגבוהה ביותר בצורה מעודנת ללא שום רעשי הרש וכל מני...במה רחבה ,נגנים מפוזרים,נקיון ללא שכבות של אבק וילונות..תענוג.
אוקצור...מערכת רפרנס.
לא מתפלא כלל וכלל שעמיר רכש טרינוב...מאחל גם לעמיר בהצלחה בכל מה שקשור לעניני המדידות.
אני מזה כשנתיים לא הלכתי לשמוע מערכות אצל חברים.המערכת שלי עבדה לסרוגין בערך פעם בחודשיים שלושה ע"מ שלא תשכח איך עובר החשמל אצלה...
בעקבות הביקור של שניצל ורן אצלי,
החלטתי שאני הולך לשמוע על מה מדובר בתא אצל רן.
ביתו של רן מהוקצע כמו הפרקט בסלון,מסביר פנים,מלא פרטים ןחשוב מכל ,אנרגיות טובות..
המערכת מתאימה את עצמה לאווירה ,קוים ישרים,נקיים קומפוננטים איכותיים ביותר.
על הכל מפקד כנראה מכשיר הטרינוב שהוא למעשה פרה מחשב שיודע לכוון את הסאונד לפי רצונו של בעל הבית...נשמע פשוט אבל ממש לא.הדבר הראשון החשוב הוא שבעל הבית יבין מהוא סאונד טוב,נכון.
ואת זה רן מספק במאת האחוזים.
הדבר שתפס אותי יותר מהכל הוא תצורת הסאונד.
אתה תמיד יושב בשורה הראשונה,או בשולחן הראשון במועדון,הופעה...
וכל ההיתרחשות לפניך ובשבילך.
אתה מקבל הכל כלול...תזמורת,הרכב ג'אז ,מקום טוב באולם,ויסקי משובח,
סאונד ברמה גבוהה מאוד ,מנעד צליל רחב ביותר מהצליל הנמוך ביותר הגם שלא שמעתה אז הרגשתה.לצלילל הגבוהה ביותר בצורה מעודנת ללא שום רעשי הרש וכל מני...במה רחבה ,נגנים מפוזרים,נקיון ללא שכבות של אבק וילונות..תענוג.
אוקצור...מערכת רפרנס.
לא מתפלא כלל וכלל שעמיר רכש טרינוב...מאחל גם לעמיר בהצלחה בכל מה שקשור לעניני המדידות.
נערך לאחרונה ב: