מתלבט בין שני המסכים האלה מבחינת תמונה מה עדיף?
O ofermode אוהב את התחום הודעות 141 מעורבות 0 נקודות 16 13/2/14 #1 מתלבט בין שני המסכים האלה מבחינת תמונה מה עדיף?
oferT חבר משקיען הודעות 5,204 מעורבות 46 נקודות 48 13/2/14 #2 אתה שם לב שאתה נותן גדלים שונים כך שלא ניתן להשוואת. אני בדעה תמיד לקחת מסך הגדול ביותר במגבלות תקציב כמובן שלא על חשבון איכות. לאיזו מטרה ומה המרחק צפייה?
אתה שם לב שאתה נותן גדלים שונים כך שלא ניתן להשוואת. אני בדעה תמיד לקחת מסך הגדול ביותר במגבלות תקציב כמובן שלא על חשבון איכות. לאיזו מטרה ומה המרחק צפייה?
O ofermode אוהב את התחום הודעות 141 מעורבות 0 נקודות 16 13/2/14 #3 אני נותן גודל שונה כי אין פלזמה 46 אינץ המטרה נטו תמונה לא מעניין אותי סמארט מרחק צפייה 3 מטר. אני נוטה לכיוון הפנסוניק רק בגלל הגודל השאלה בHD איפה התמונה טובה יותר.
אני נותן גודל שונה כי אין פלזמה 46 אינץ המטרה נטו תמונה לא מעניין אותי סמארט מרחק צפייה 3 מטר. אני נוטה לכיוון הפנסוניק רק בגלל הגודל השאלה בHD איפה התמונה טובה יותר.
oferT חבר משקיען הודעות 5,204 מעורבות 46 נקודות 48 13/2/14 #4 לך על לפחות 50 אינץ למרחק כזה. תמונה טובה יותר? הרבה עניין של טעם אני מעדיף את פנסוניק, התמונה שם חייה וטבעית יותר.
לך על לפחות 50 אינץ למרחק כזה. תמונה טובה יותר? הרבה עניין של טעם אני מעדיף את פנסוניק, התמונה שם חייה וטבעית יותר.
A arix חבר משקיען הודעות 2,352 מעורבות 493 נקודות 83 14/2/14 #6 לפי דעתי התמונה בפלאזמה טובה יותר (עד שיהיו מסכי OLED) . על כמה וכמה של פנאסוניק...