מה יהיה עם משרד התחבורה ?!

• פותח הנושא yol
  • פורסם בתאריך

yol

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
יצאו בצעד של יענו למנוע זיופים של מוני מרחק במכוניות - אז מעכשיו בטסט השנתי מכוני הרישוי רושמים מונה אבל הערך שהם קוראים יופיע בטופס רישיון הרכב....אין קץ לכסילות שם...
אז בסה"כ הם אולי מונעים שאדם יוכל לשנות לכל ערך שירצה אבל יוכל במסגרת המגבלה של הרישום להוריד באופן "הגיוני" ....
איזה פיספוס !

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
עכשיו כולם רצים לאפס את המונה, לפני הרישום בפעם הראשונה...

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אני בעיקר מנסה להבין למה הייתי צריך לשלם 409 שקל לחידוש רשיון אחרי 5 שנים כשכבר קיבלתי לפני כמה זמן את הרשיון החדש.
זה כמו שאני אלך ואשלם מחדש בשביל שיאשרו לי שיש לי בגרות מלאה. שיש לי תעודת מילואים וכו...

לא יאמן , גזלנות לשמה, שלא נדבר על המחיר המופרז.

yol

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
ליאור, זו ממש לא פעם אחרונה !!!
להיפך - עכשיו נוכלים יוכלו "להלבין" את הרמאות שלהם .
דוגמה 1 -
אדם מוכר לסוחר מכונית עם 100,000 ק"מ.
אותו סוחר מוריד את המונה ל-50,0000 והולך לעשות טסט שם נרשם ברשיונות של הרכב 50,000 - עכשיו הוא יכול למכור את האוטו כשברשיון מוצהר מונה שקרי אולם המדינה הלבינה אותו.
דוגמה 2 -
אדם הולך לעשות טסט ומצהיר על מונה אמיתי של 100,000. לאחר זמן ולפני הטסט הבא הוא מוכר לאחר כאשר כעת ברכב 130,000. אותו קונה לפני הטסט רואה שבטסט קודם נרשם 100,000 ולכן משנה ל-115,000 ומצהיר על כך בטסט - מייד הוא מקבל אסמכתא מהמדינה על מונה חדש "הגיוני" ואף "סביר" והכי חשוב - מולבן.
יותר מזה, בדוגמה 2 לא חייב בעל הרכב המקורי למכור, מספיק שהוא רוצה לשמר את ערך רכבו והוא פשוט מוריד והולך לטסט .
בקיצור - הם היו צריכים לעשות רק דבר אחד מאוד פשוט במשרד התחבורה על מנת לקטול את האפשרות לרמאויות - במעמד הטסט לבצע קריאת מונה ולרשום במחשבי המשרד כפי שעושים כיום אבל לא לציין את המונה ברשיונות. באופן זה לא יוכל אדם לדעת איזה ערך מונה רשום במשרדי המשרד ולכן לא יוכל לבצע הורדה יחסית כפי שצויין בדוגמאות.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
כתבתי "לפני הפעם הראשונה" ולא אחרונה...

yol

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
אני הבנתי את זה, רק הידגשתי שזו לא הפעם האחרונה בכלל ומה המשמעות האיומה של החלטות המדינה בעיניין...

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
נו, ככה זה כשיש את האנשים הלא נכונים במקומות הלא נכונים....
אדון מופז ידוע ב"הבנתו" בתחום התעבורה וכל זמן ששרים ימונו לתפקידים שאין להם שמץ של מושג בהם, כך הדברים יראו...(עמיר פרץ שר בטחון וכו'...).
עצוב.....

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור