כן קפה, לא קפה, אני יצאתי הרבה אחרי חמש... מה שאני זוכר אחרי הפעם האחרונה אצלך שעמד כלב ממש גדול וממש מוזר על המדרכה.וואלה?? לי הוא הציע רק קפה שחור. בושה! צריך לבקר שוב.
וואלה?? לי הוא הציע רק קפה שחור. בושה! צריך לבקר שוב.
וואואני לוקח את הקפה ברצינות כמו את המערכת
טוב, השאלה המתבקשת הבאה (מתנוש תגיד לי אם זה בסדר שרוכב לך על השרשור או לפתוח חדש) היא: היכן אתם רוכשים קפה?
חד וחלק גישה נכונה!אני בעד לקחת קפה יקר ולהרוס אותו במאקינטה זולה.
אז קונה בת"א באוריג'ם אצל הברזילאי המשוגע בדיזנגוף או בקפה 51 באחד העם. חבר הביא לי לטעום גם מ"תוצרת הארץ", לא רע כלל וכלל.
אמילי בשדרות יהודיתטוב, השאלה המתבקשת הבאה (מתנוש תגיד לי אם זה בסדר שרוכב לך על השרשור או לפתוח חדש) היא: היכן אתם רוכשים קפה?
עשית עין הרע למכונה, הפסיקה לעבוד אתמול בלילה.זה בגלל שנספרסו זה בית שימוש בורגני.
וביום שהקפה שלך יהיה ברמה של מפסק התאורה ליד המערכת שלך, אני מבטיח שיעלו אלייך לרגל.
ומאידך גיסא יש מצב שזה בגלל שאתה לא מצוות את הקפה לעוגיות ההולנדיות.
נלחצה מכל הדיבור על שוט-אאוטיםעשית עין הרע למכונה, הפסיקה לעבוד אתמול בלילה.
רן
טוב מאד. תמכור שקע במערכת ותקנה מכונה נורמלית!עשית עין הרע למכונה, הפסיקה לעבוד אתמול בלילה.
רן
...אני שותה 4-5 כוסות קורטדו ביום, אבל חייב לשתות את זה בבית קפה, פחות מתחבר לשתות קפה בבית.טוב מאד. תמכור שקע במערכת ותקנה מכונה נורמלית!
עם הקפה שיש לי בבית, קשה לי להנות ממים של ספונג'ה שמכונות מוציאות בכל מיני מקומות....אני שותה 4-5 כוסות קורטדו ביום, אבל חייב לשתות את זה בבית קפה, פחות מתחבר לשתות קפה בבית.
אתה חיפאי..אתה לא תבין את זה.
רן
של למזורקו? היא מדהימה!!וואו
Faema E61 Jubilé
המכונה הכי יפה לדעתי מלבד הידנית, ציוד וינטג׳ שמיוצר עד היום וראוי שלתמיד.
אני עם GS3, שלך יפה יותר
בכל 3 סניפי מאה-MAEטוב, השאלה המתבקשת הבאה (מתנוש תגיד לי אם זה בסדר שרוכב לך על השרשור או לפתוח חדש) היא: היכן אתם רוכשים קפה?