בשוק הכרמל בת"א יש חנות קפה , הם ניקראים קפה בשוק , הכרמל 33 ת"א , אני קונה משם קפה בשם " אינשטיין " לקפה שחור [ טחון דק ] , המוכר הסביר לי שהטריק הוא לא לאחסן במקרר , כי נוצרים מאמצים טרמיים [ מעבר בין חם / קור ] ואז הקפה מאבד את התכונות שלו , זה הקפה הכי טעים שהיה לי , טעם מלא ומאוזן . הבעיה שמה שעושה את הקפה זה לא רק הקפה אלא איכות המים . אני שותה עם מים מהברז , מקובל להגיד שהמים הכי טעימים נוצרים עם מסנן מים של אוסמוזה הפוכה , עסק לא זול בכלל , גם חשוב באיזה כלי מאחסנים את הקפה . אנ מאחסן בכלי עם אטמה לאוויר , יש כלי אחסון שגם אוטמים וגם יודעים להוציא את שאריות האוויר , כאמור למיטב הבנתי טיבם של כלי אחסון על שמירת ארומת הקפה והטריות מעולם לא הוכח מדעית / מחקרית , אבל אם נהיה אמיתיים , גם טיבם של כבלים על איכות הסאונד על סמך הידוע לי , מעולם לא הוכח מדעית מחקרית ... למהדרין בחנות הקפה שהמלצתי עליה מוכרים גם כלי אחסון לקפה שגם מוציאים את האוויר ... בהצלחה
נ.ב ... אני חושב שנכון לפרט גם עם איזה מים שותים את הקפה , מהברז ? סנן ? איזה סוג סנן ? מים מינרליים .... וכו'