מה הקטע של קרל בישראל?

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
לא מצליח להבין איך כזה מותג וותיק ונחשב, בקושי זוכה להתעניינות בישראל.
למישהו יש רעיון?
0

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אני רואה שאתה מתעניין.
יש עוד כמה. לא כולם מדווחים על זה.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אין שום בעיה ! מי שרוצה שיפנה לאלון ויקנה ,ברןב המיקרים זה יהיה יותר טוב מהאחרים .גם המחירים בסדר .

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
נמר, לא מחפש כרגע להחליף או לרכוש משהו חדש.
פשוט שמעתי קרלים בעבר, וגם מדובר ביצרן טוב, ואילו בפורומים בארץ כמעט ולא נוכח.
נראה לי כמו פיספוס, או שאולי אני מפספס משהו...

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
נמר, לא מחפש כרגע להחליף או לרכוש משהו חדש.
פשוט שמעתי קרלים בעבר, וגם מדובר ביצרן טוב, ואילו בפורומים בארץ כמעט ולא נוכח.
נראה לי כמו פיספוס, או שאולי אני מפספס משהו...
מה שאתה מפספס( לפי דעתי ) שהקרלים הטובים עולים קצת יקר יותר מהממוצע ורוב האנשים שרוכשים אותם הם בעלי ציוד יקר וכניראה לא בא להם להשתכשך עם "מביני דבר"
כמונו.אבל רובם אכן מציצים וקוראים בפורומים השונים.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
הקטע כמו בשאר העולם. קח מסעדה טובה, השף עוזב ומקים עסק מתחרה, וההמשך ידוע.
אין להם מוצרים אטרקטיביים יותר.

תומר

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
הקטע כמו בשאר העולם. קח מסעדה טובה, השף עוזב ומקים עסק מתחרה, וההמשך ידוע.
אין להם מוצרים אטרקטיביים יותר.

תומר
תומר לא כל כך מסכים אתך.
מגבר שקנה דורון יוצר אחרי שהשף עזב ,פצצות של מגבר.להפך עכשיו יש שם לדעתי יותר חופש בטוי למהנדסים והתוצאות (לפחות כמו אצל דורון)
טובות ביותר.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
לא מסכים איתך תומר.
אני מכיר את הסדרה החדשה שלהם (חדשה בערך).
מוצרים מעולים שמקבלים ביקורות מעולות.
המחירים סבירים בהחלט והביצועים ביחס למחיר מעולים לטעמי.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
זה כמו Mark Levinson ו-John Curl.
הידע לפעמים נשאר בחברה

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
לפני איזה 15 שנה, כשרק התחלתי לעבור מאודיו מצוי לדברים קצת יותר טובים, היתה איזו חנות אודיו באזור האאוטלט שבאזור התעשייה של הרצליה. בתצוגה היה להם מגבר קרל (KST - 100 אני חושב), אז נכנסתי כדי לשאול כמה שאלות.

הדבר היחיד שזכור לי מהחוויה זה ההתנשאות של המוכר כלפי, שנייה אחרי ששאל אותי מה יש לי עכשיו. אז למי שמתפלא שקרל, שמייצרים צעצועים לגמרי אחל'ה +++ בכל זאת לא זוכים למה שיכלו לזכות בו במונחים של צומי כאן - הבירור מתחיל כאן.

Eylo

אוהב את התחום
מעורבות
89
נקודות
28
תומר צריך לארגן לך השמעה של הקרל אבולושיין דחוף!!! החדשים מהירים יותר ומפורטים יותר מסדרת ה fpb. פשוט חוויה. הבעייה היא ביבואן כמו שנאמר לא במוצר...

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
לא מצליח להבין איך כזה מותג וותיק ונחשב, בקושי זוכה להתעניינות בישראל.
למישהו יש רעיון?
0

לא מסכים איתך. קרלים נמכרים בארץ יופי. רק העניין שהם לרוב נמכרים לשוק שמאוד רחוק מהקהילה האודיופילית. אודיונוט לא ממש מתעסק עם אודיופילים נודניקים. הוא לא צריך.
הקליאנטורה הכבדה של אנשים שלא מבלבלים בשכל בהשמעות מבחן וכד' מחזיקה את המותג הזה יפה מאוד. .

נערך לאחרונה ב:

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
נמר ו-zs,

הנה האתר של קרל: http://www.krellonline.com/products.html

תראו לי ביקרות מהללות (חוץ מסטריאופייל)?

קרל של היום זה לא קרל של פעם. המוצרים נראים זוועה, העיצוב סתמי ונורא משעמם, חלק גדול מהמוצרים מיוצר בסין.

תומר

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
נמר ו-zs,

הנה האתר של קרל: http://www.krellonline.com/products.html

תראו לי ביקרות מהללות (חוץ מסטריאופייל)?

קרל של היום זה לא קרל של פעם. המוצרים נראים זוועה, העיצוב סתמי ונורא משעמם, חלק גדול מהמוצרים מיוצר בסין.

תומר
תומר
בחייאת ״לא רכשו ביקורות מהללות״,מה זה אומר שזה לא טוב?
הרי כולם יודעים מה הן ״ביקורות״ במגזינים השונים.
קרא טוקבקסיטים,וזה אומר הרבה.
במיוחד בארצות הברית,שם אף אחד לא דופק חשבון בגלל עוצמתו של השוק.

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
הקליאנטורה הכבדה של אנשים שלא מבלבלים בשכל בהשמעות מבחן וכד' מחזיקה את המותג הזה יפה מאוד. .

לא הבנתי, הם קונים בלי השמעת מבחן? שמים כסף על השולחן אורזים והולכים מבלי להקשיב למוצר?

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
לא הבנתי, הם קונים בלי השמעת מבחן? שמים כסף על השולחן אורזים והולכים מבלי להקשיב למוצר?

כן.
בבית של 10מלש"ח החדר קולנוע / מוזיקה צריך לתת ביצועים פגז נקודה. מתייחסים לזה כמו חלק מעלות הבית. בדיוק כמו המשאבות של הבריכה. לא מעניין את הלקוח מי היצרן ואיך זה מבוצע.
העיקר שזה נעשה באמצעות ציוד מהשורה הראשונה והתוצאה עושה את העבודה ברמת WOW.
אני בניתי אין ספור בתים כאלו.

לפני כמה שנים בניתי את אחד הבתים היקרים במדינה. 150מלש"ח.
החדר קולנוע החזיק ציוד במיליון + ש"ח.
שם הלקוחה הגדירה במפורש שאת הווילסינום המפלצתיים נכניס בתוך הקיר למה היא לא רוצה לראו אותם.
ועל הכבילה בעלה לא הסכים להשקיע מעל כמה אלפי שקלים בודדים.
אז מה נראה לך שקרה, אודיונוט לא הסכימו כי זה לא אודיופילי ולא לקחו אתה העבודה ...

נערך לאחרונה ב:

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
כן.
בבית של 10מלש"ח החדר קולנוע / מוזיקה צריך לתת ביצועים פגז נקודה. מתייחסים לזה כמו חלק מעלות הבית. בדיוק כמו המשאבות של הבריכה. לא מעניין את הלקוח מי היצרן ואיך זה מבוצע.
העיקר שזה נעשה באמצעות ציוד מהשורה הראשונה והתוצאה עושה את העבודה ברמת WOW.
אני בניתי אין ספור בתים כאלו.

לפני כמה שנים בניתי את אחד הבתים היקרים במדינה. 150מלש"ח.
החדר קולנוע החזיק ציוד במיליון + ש"ח.
שם הלקוחה הגדירה במפורש שאת הווילסינום המפלצתיים נכניס בתוך הקיר למה היא לא רוצה לראו אותם.
ועל הכבילה בעלה לא הסכים להשקיע מעל כמה אלפי שקלים בודדים.
אז מה נראה לך שקרה, אודיונוט לא הסכימו כי זה לא אודיופילי ולא לקחו אתה העבודה ...
נו מה חשבת? ווילסונים בתוך הקיר...
זה היה נשמע פחות טוב מ-״מי מכיר את האיש שבקיר״:משתומם:

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
לפני איזה 15 שנה, כשרק התחלתי לעבור מאודיו מצוי לדברים קצת יותר טובים, היתה איזו חנות אודיו באזור האאוטלט שבאזור התעשייה של הרצליה. בתצוגה היה להם מגבר קרל (KST - 100 אני חושב), אז נכנסתי כדי לשאול כמה שאלות.

הדבר היחיד שזכור לי מהחוויה זה ההתנשאות של המוכר כלפי, שנייה אחרי ששאל אותי מה יש לי עכשיו. אז למי שמתפלא שקרל, שמייצרים צעצועים לגמרי אחל'ה +++ בכל זאת לא זוכים למה שיכלו לזכות בו במונחים של צומי כאן - הבירור מתחיל כאן.

גם לי זכורה אותה חוויה בדיוק !! נכנסתי להתעניין על THIEL לפני 8-9 שנים . היתי בושר היה לי רסיבר ופארדיים .
החנות היתה ריקה ובמקום להציג לי את העולם של הHI END קבלתי תגובה מתפלצנת ומעליבה .

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
נו, אם במרחק של 10-15 שנים אלה החוויות, אז כנראה שעשו עבודה יסודית בהתפלצנות, וזו לא היתה תקלה בודדת. אבל האמת שנראה לי שהגישה בכל המקומות השתפרה, בגלל התחרות. זה פשוט מאוד.

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
. קרלים נמכרים בארץ יופי. רק העניין שהם לרוב נמכרים לשוק שמאוד רחוק מהקהילה האודיופילית. אודיונוט לא ממש מתעסק עם אודיופילים נודניקים. הוא לא צריך.

בדיוק כך.
וככל שאני חושב על זה יותר הם נוהגים בחוכמה. הם ממתגים עצמם בליגה אחרת מיבואנים אחרים. (טוב/לא טוב זה העסק שלהם).
קהל היעד שלהם הוא אחר ואין להם כל עניין "באודיופילים" חפרנים ש:
1. יש להם יום פנוי ורוצים להפיג שעמום..
2. אין להם כל כוונה לרכוש
3. אין להם יכולת לרכוש מבלי לעשות טרייד אין על רסיבר יד שניה משנות השישים שעבורו הם מצפים "להוסיף 200 ש"ח".
4. חופרי הפורומים שיגידו שהאזינו לרמקולים ב- 60 אלף דולר שנשמעו *** כמו בסוסתיא של אבא שלהם

בקיצור, אני לא בטוח שהם האשמים..

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור