מה שאתה מפספס( לפי דעתי ) שהקרלים הטובים עולים קצת יקר יותר מהממוצע ורוב האנשים שרוכשים אותם הם בעלי ציוד יקר וכניראה לא בא להם להשתכשך עם "מביני דבר"נמר, לא מחפש כרגע להחליף או לרכוש משהו חדש.
פשוט שמעתי קרלים בעבר, וגם מדובר ביצרן טוב, ואילו בפורומים בארץ כמעט ולא נוכח.
נראה לי כמו פיספוס, או שאולי אני מפספס משהו...
תומר לא כל כך מסכים אתך.הקטע כמו בשאר העולם. קח מסעדה טובה, השף עוזב ומקים עסק מתחרה, וההמשך ידוע.
אין להם מוצרים אטרקטיביים יותר.
תומר
לא מצליח להבין איך כזה מותג וותיק ונחשב, בקושי זוכה להתעניינות בישראל.
למישהו יש רעיון?
0
תומרנמר ו-zs,
הנה האתר של קרל: http://www.krellonline.com/products.html
תראו לי ביקרות מהללות (חוץ מסטריאופייל)?
קרל של היום זה לא קרל של פעם. המוצרים נראים זוועה, העיצוב סתמי ונורא משעמם, חלק גדול מהמוצרים מיוצר בסין.
תומר
הקליאנטורה הכבדה של אנשים שלא מבלבלים בשכל בהשמעות מבחן וכד' מחזיקה את המותג הזה יפה מאוד. .
לא הבנתי, הם קונים בלי השמעת מבחן? שמים כסף על השולחן אורזים והולכים מבלי להקשיב למוצר?
נו מה חשבת? ווילסונים בתוך הקיר...כן.
בבית של 10מלש"ח החדר קולנוע / מוזיקה צריך לתת ביצועים פגז נקודה. מתייחסים לזה כמו חלק מעלות הבית. בדיוק כמו המשאבות של הבריכה. לא מעניין את הלקוח מי היצרן ואיך זה מבוצע.
העיקר שזה נעשה באמצעות ציוד מהשורה הראשונה והתוצאה עושה את העבודה ברמת WOW.
אני בניתי אין ספור בתים כאלו.
לפני כמה שנים בניתי את אחד הבתים היקרים במדינה. 150מלש"ח.
החדר קולנוע החזיק ציוד במיליון + ש"ח.
שם הלקוחה הגדירה במפורש שאת הווילסינום המפלצתיים נכניס בתוך הקיר למה היא לא רוצה לראו אותם.
ועל הכבילה בעלה לא הסכים להשקיע מעל כמה אלפי שקלים בודדים.
אז מה נראה לך שקרה, אודיונוט לא הסכימו כי זה לא אודיופילי ולא לקחו אתה העבודה ...
לפני איזה 15 שנה, כשרק התחלתי לעבור מאודיו מצוי לדברים קצת יותר טובים, היתה איזו חנות אודיו באזור האאוטלט שבאזור התעשייה של הרצליה. בתצוגה היה להם מגבר קרל (KST - 100 אני חושב), אז נכנסתי כדי לשאול כמה שאלות.
הדבר היחיד שזכור לי מהחוויה זה ההתנשאות של המוכר כלפי, שנייה אחרי ששאל אותי מה יש לי עכשיו. אז למי שמתפלא שקרל, שמייצרים צעצועים לגמרי אחל'ה +++ בכל זאת לא זוכים למה שיכלו לזכות בו במונחים של צומי כאן - הבירור מתחיל כאן.
. קרלים נמכרים בארץ יופי. רק העניין שהם לרוב נמכרים לשוק שמאוד רחוק מהקהילה האודיופילית. אודיונוט לא ממש מתעסק עם אודיופילים נודניקים. הוא לא צריך.
הקליאנטורה הכבדה של אנשים שלא מבלבלים בשכל בהשמעות מבחן וכד' מחזיקה את המותג הזה יפה מאוד. .