מה העניינים אנשים. מישהו מנסה לדחוף לי בכוח U20

מנחם.ס

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
נתחיל מהתחלה:
אתמול בלילה חטפתי כריזה והחלטתי שלחורף הזה הגיע הזמן שיהיה לי לראשונה מסך דק בבית. אחרי חיפוש מצאתי לי את ה TH-L42s10 של פנסוניק (LCD) במחיר של 2800 ש"ח החלטתי ללכת על זה והזמנתי. יאיי!
יום אחרי זה אני מדבר בטלפון עם הבחור מהשירות לקוחות (האמת, קיבלתי תחושה שהוא דווקא בעל הבית) לגבי מספר התשלומים, והוא פתאום מנסה בכל לב לשכנע אותי לוותר על הS10 ולקנות את ה-U20 במקומו, בלי שינוי במחיר. בגלל שהוא חדש יותר ויש לו 4 מעבדים והשחור שלו יותר אמיתי ועוד כל מיני דברים.
מה דעתכם?
בשביל סטודנט עני שבקושי יכול להוציא 3000, עם צרכים של צפייה בDVD ו-DIVX וגם חיבור למחשב מידי פעם (אין לי הוט או יס). מה עדיף:

TH-L42S10
או
TH-L42U20

או שלברוח משניהם :)
תודה רבה אנשים.

hbs

חבר משקיען
מעורבות
9
נקודות
18
היתה כתבה ביקורת על U20 באתר , תחפש אותה.

מנחם.ס

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
בדיוק עכשיו קראתי אותה, היא מדברת על ה32 אינצ' ודי מחמיאה לה. השאלה שלי, איך היא משתווה ל-S10? אם מישהו שמע בכלל על הS10

מנחם.ס

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
מישהו? בבקשה!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
הייתי הולך לראות את שני המסכים "בעין".

מנחם.ס

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
תודה על התגובה ליאור. האמת, לא ממש אדע מה לחפש "בעין" מלבד אסתטיקה. אם יש לך מידע כלשהו לגבי איכותו של הS10, אשמח לשמוע. (אם אין, כנראה שאלך על הU20)

habib

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אותה דילימה שיש לך היום היתה לי לפני חודש בערך
ואני צופה יותר בערוצים הישראלים ....אז אני חייב טיוניר טוב
התענינתי בשני הדגמים הללו והתלהבתי עד ש....נכנסתי לליגאסי אודיו בקריות בחיפה והבנתי שעדיף לי להוסיף עוד 2000ש"ח ולקנות משהו יותר איכיותי ...
הלכתי על ה סוני EX500 גודל 37
נכון הוא עולה 5000ש"ח וזה ממש לא מתאים לתקציב שלך אבל אני מדגיש בזה שאתה חייב לראות מה שאתה עומד לקנות ..
וגם לפעמים שווה להוסיף כסף תמורת איכות ושירות ...
ואל תזלזל בעצמך כי כן אתה יודע מה להסתכל במסך כי בבית אתה מסתכל ויודע מה טוב או סביר או גרוע לעינן שלך

בהצלחה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור