שלום מישהו יכל להגיד לי מה ההבדים בין 2 הדגמים של פיליפס 5405 ל- 8404
K kolola חבר אתר הודעות 9 מעורבות 0 נקודות 0 3/8/10 #1 שלום מישהו יכל להגיד לי מה ההבדים בין 2 הדגמים של פיליפס 5405 ל- 8404
M m3csl אוהב את התחום הודעות 136 מעורבות 0 נקודות 16 3/8/10 #2 ראה שרשור בנושא : http://www.dtown.co.il/forum/15236-lcd-השוואה-42-philips-דגם-5405-לעומת-5804-a.html
ראה שרשור בנושא : http://www.dtown.co.il/forum/15236-lcd-השוואה-42-philips-דגם-5405-לעומת-5804-a.html
K kolola חבר אתר הודעות 9 מעורבות 0 נקודות 0 3/8/10 #3 תודה, לפי השרשור הדגם 8404 מעודפת בגדול. את הדגם הזה אני יכל לקנות מתצוגה כי כבר לא מוכרים אותה כחדשה. אני מתלבט האם לקנות מסך מתצוגה, מה אתה אומר?
תודה, לפי השרשור הדגם 8404 מעודפת בגדול. את הדגם הזה אני יכל לקנות מתצוגה כי כבר לא מוכרים אותה כחדשה. אני מתלבט האם לקנות מסך מתצוגה, מה אתה אומר?
אורי_ו כתב האתר צוות האתר הודעות 12,760 מעורבות 315 נקודות 83 3/8/10 #4 תשובה פשוטה: א. מתצוגה עדיף פחות, השאלה כמה שעות היא עבדה. אם זו חנות ענקית, כנראה המון. ב.לגבי 5 או 8 , לך ותצפה. אם אתה לא מרגיש הבדל והמחיר שווה את זה, לך על ה 5. אם יש הבדל והפרשי המחיר לדעתך שווים את זה, לך על ה8 .
תשובה פשוטה: א. מתצוגה עדיף פחות, השאלה כמה שעות היא עבדה. אם זו חנות ענקית, כנראה המון. ב.לגבי 5 או 8 , לך ותצפה. אם אתה לא מרגיש הבדל והמחיר שווה את זה, לך על ה 5. אם יש הבדל והפרשי המחיר לדעתך שווים את זה, לך על ה8 .
K kolola חבר אתר הודעות 9 מעורבות 0 נקודות 0 4/8/10 #5 נכתב ע"י אורי_ו: תשובה פשוטה: א. מתצוגה עדיף פחות, השאלה כמה שעות היא עבדה. אם זו חנות ענקית, כנראה המון. ב.לגבי 5 או 8 , לך ותצפה. אם אתה לא מרגיש הבדל והמחיר שווה את זה, לך על ה 5. אם יש הבדל והפרשי המחיר לדעתך שווים את זה, לך על ה8 . לחץ כדי להרחיב... היי אורי אני ירדתי מהסדרה 5, יש לה יותר מדי חסרונות, לא יצא לי לראות אותה בחנות. אני לא בהכרך נעול על הפיליפס, אני מגשש בכל הכוונים. אני תמוד מוכן לשמוע על עוד אפשרויות,אם יש לך המצלמה בשמחה.
נכתב ע"י אורי_ו: תשובה פשוטה: א. מתצוגה עדיף פחות, השאלה כמה שעות היא עבדה. אם זו חנות ענקית, כנראה המון. ב.לגבי 5 או 8 , לך ותצפה. אם אתה לא מרגיש הבדל והמחיר שווה את זה, לך על ה 5. אם יש הבדל והפרשי המחיר לדעתך שווים את זה, לך על ה8 . לחץ כדי להרחיב... היי אורי אני ירדתי מהסדרה 5, יש לה יותר מדי חסרונות, לא יצא לי לראות אותה בחנות. אני לא בהכרך נעול על הפיליפס, אני מגשש בכל הכוונים. אני תמוד מוכן לשמוע על עוד אפשרויות,אם יש לך המצלמה בשמחה.