מה אמת המידה לדעתכם לבחינת איכותה של מערכת אודיו ביתית.....?

ronnyb

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
לדעתי אמת המידה היחידה היא מידת ההתקרבות של המערכת או הצלחתה בשחזור אירוע מוסיקלי חי(מבחינתי יכול שההקלטה תהיה באולפן או מחוצה לו,ובלבד שמדובר בהקלטה ״ישירה״ ,כלומר שכל הכלים כולל הזמר/ת הוקלטו באותו take,כלומר אין מצב שחלק מהכלים או הזמר הוקלטו בהזדמנויות שונות,ואחכ מהנדס הסאונד עושה להם מיקסינג מוצלח או לא מוצלח)....ובמילים אחרות עד כמה התוצאה המוסיקלית המושגת על ידי המערכת בבית ,קרובה לאותו אירוע מוסיקלי כפי שנשמע במציאות.

אייל007

אוהב את התחום
מעורבות
3
נקודות
18
לדעתי מערכת אודיו שבוקעת ממנה מוזיקה שמצליחה לגעת בי בנשמה לרגש אותי עד כדי דמעות לשמח אותי ולעשות לי מצב רוח טוב ואפילו לקחת אותי לכל מיני מקומות גם למחוזות ילדותי אז זו המערכת המושלמת בעיניי מבלי להכנס לתקציב ואיזו מערכת זו ובלי כל המילים המפוצצות אודיופיל היי אנד וכו' וכו'

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
לדעתי מערכת אודיו שבוקעת ממנה מוזיקה שמצליחה לגעת בי בנשמה לרגש אותי עד כדי דמעות לשמח אותי ולעשות לי מצב רוח טוב ואפילו לקחת אותי לכל מיני מקומות גם למחוזות ילדותי אז זו המערכת המושלמת בעיניי מבלי להכנס לתקציב ואיזו מערכת זו ובלי כל המילים המפוצצות אודיופיל היי אנד וכו' וכו'

ניסחת את זה נכון מאוד , להיזכר בילדות ...... :כל-הכבוד:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור