מה אומר המושג BIT ???

Batman

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
האם יש הבדל בין טלוויזיה שלה יש 14 BIT לטלוויזיה שלה יש 17BIT ???
17 BIT יתן יותר צבעים מה14 BIT ??? ולכן התמונה תהיה מרהיבה יותר ??? :מבולבל:

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
שלום באטמן חבר יקר אני יסביר לך במסכי פלזמה הBIT גבוה יותר ממסכי LCD זה מסמן לפי מה שידוע לי דיוק של צבעים וגוון של צבעים נגיד 8BIT זה 16.7 מליון אז 18 BIT זה שני מילרד זה סתם השוואה אבל זה סתם נתונים טכנים איזה מוצר תרוצה לקנות?

Batman

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה מתן היקר,
אז טלוויזיה שיש לה 17 BIT תהיה לה תמונה יפה יותר עם צבעים עשירים יותר או גוונים עשירים יותר מטלוויזיה עם 14BIT ???

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
זה ענין של האיכות עצמה של הטלוזיה......
עם הטלוזיה היא אכותית אז זה לא משנה עם יש לה 14BIT או 18BIT אבל בדרך כלל המסכים עם ה18 BIT זה פלזמה לכן התמונה בפלזמה יותר רכה ונעימה לעין ויש בה דיוק צבעים מעולה וצבעים דומים למקור אני יודע שבמסכי מחשב הBIT מאוד חשוב במיוחד במשחקים ובסרטים וכך גם הפאנל אני מציע שתראה טלוזיה עם 14 BIT מול 18 ותחליט מה עדיף עבורך....

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
תודה מתן היקר,
אז טלוויזיה שיש לה 17 BIT תהיה לה תמונה יפה יותר עם צבעים עשירים יותר או גוונים עשירים יותר מטלוויזיה עם 14BIT ???

לא,
כמו שמצלמה עם 20 מגה ל בהכרח תצלם טוב יותר ממצלמה עם 12 מגה

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
לא,
כמו שמצלמה עם 20 מגה ל בהכרח תצלם טוב יותר ממצלמה עם 12 מגה

+1
מיכאל ענה לך בפשטות ולענין זה קשור למסך עצמו עזוב אותך נתונים טכנים לא אומרים כלום

ahersko

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
יש גבול ליכול העיין האנושית להבחין בפרטים.
לא בהכרח תבחין בהבדל ביון 14 ל 17 ביט. יתכן וההבדל בתמונה בכלל יגיע מאיכות הפנל ולא מהמעבד.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור