מהם ההבדלים בין פלזמה פיוניר 428XG ל 428XD ?

benelirr

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
האם ההבדל היחיד בין מסכים אלו הן יציאות ה - SCART שקיימות ב XD או שישנם הבדלים מהותיים נוספים והאם הבדל של 1000 ש"ח בין שני הדגמים הוא אכן מוצדק ושווה את ההשקעה ?
כמו כן, האם מומלץ להשקיע כל כך במסכים אלו כש - 95% מהתכנים הנצפים הם שידורים רגילים באמצעות הממיר של HOT או שבגלל שאלו הן התכנים ורמת השידורים לא משהו ניתן להסתפק במסכים זולים יותר דוגמת סמסונג או פנסוניק או שאולי בכל זאת עדיף לחשוב על שידורי העתיד (הרחוק משהו).
המלצותכם בהחלט יעזרו בקבלת ההחלטה :)

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
על השאלה השניה שלך, הכי פשוט זה ללכת למקום שמציג את המסכים, לבקש לצפות בשידורים רגילים ולענות על כך בעצמך.

benelirr

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ליאור,
בכל זאת אתה יודע נהוג לומר שאין חכם כבעל ניסיון ואתם שקראתם, כתבתם, רכשתם והמלצתם כה רבות בד"כ יודעים לחוות דעה על נושאים שהם כביכול פשוטים וטרוויאלים.
זה ברור לי שלפני ביצוע הרכישה חייב לבקר בחנויות השונות כדי להתרשם ולקבל את ההחלטה הסופית ולכן כאן באות המלצותיכם כדי לעזור בקבלת החלטה זו.
אני מניח שכתבת זאת כדי להמחיש שבחנויות רואים את ההבדל בין האיכויות אך זה לא בהכרח נכון.
מה באשר לשאלתי הראשונה?

תודה.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מלבד זה שה- XG הוא דגם סינגפורי לעומת XD שמיועד לאירופה והחיסרון בסקארט, אני לא יודע על הבדלים נוספים (אבל אולי קיים משהו שאני לא מודע אליו).

לשאלתך השניה, איכות השחור במסך תודגם גם בשידורים רגילים, לא רק ב- HD.
בדקנו בזמנו את פיוניר 428 דגם XA, התייחסנו גם לשידורי טלוויזיה רגילים.

sceptre

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
שני הדגמים זהים באיפיונם בצורה מלאה חוץ מחיבור הSCART שבמקום זה, קיימים חיבורי קומפוננט ושלושה חיבורי S VIDEO , כל השאר זהה, שני הדגמים מיוצרים ביפאן.

יש לבדוק רק האם מדובר ביבוא רשמי או מדובר ביבוא מקביל (כיון שיש את המוצר גם ביבוא מקביל)

כל התכונות האחרות זהות.

יום טוב:)

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור