מהיכן אתם מזמינים מוזיקה?

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
אמאזון העלו את מחירי המשלוח (מארה"ב - על קנייה של 70$ כמעט 30$ משלוח!!) ובכלל, המחירים שם כבר לא מה שהיו והמשלוחים של דיסקים משומשים לישראל כנראה הופסקו.
במוזיקה נטו ובדיסק קלאב הישראלים המבחר מצומצם.
אני לא מדבר על תקליטים אלא על CD.
מה אתם ממליצים?

efib

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
דיסקסנטר (Y)
הידע והמבחר הטובים ביותר.
אך תצטרך ללכת שם רגלית ...

extrabeat

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
דיסקסנטר כמובן. החנות הטובה והמקיפה ביותר בארץ. יתרונה גם בקירבתה לאוזן השלישית, מעבר לכביש, אן להיפך... :). כמובן שזה לא יכול להיות המבחר של אמזון, אבל מעניין אם יהיה גורם שיקים כאן אתר מכירות רחב רציני ומקיף יותר מהקיימים עם מחירים אטרקטיביים.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
אני מחפש חנויות ברשת...

למי יש זמן לכתת רגליים.
רוצה אתר טוב, עם מבחר גדול, שאפשר להזמין ולקבל בדואר.

ramkol

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
תודה רבה סונוס ורמקול

(ורד)

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
http://cdbaby.com/
דיסק סנטר אגב מזמינים דיסקים שמבקשים אלא אם הם סופר נדירים.

מומלץ לבדוק בדיסקים הרבה פעמים במיוחד אם אתה מזמין מאותו לייבל באתר של ההוצאה.
אני הזמנתי ככה דיסק 1 לדוגמא של BRIGHT EYES עם משלוח מארה"ב + EP מתנה+ SPECIAL EDITION הכל היה 60 שקל.

למשל אם אני זוכר לטורי איימוס למשל יש הזמנה מהלייבל שלה בזול. וכו...

http://www.othermusic.com/ - חנות מדהימה מדהימה בניו יורק. עם דיסקים מיוחדג'ים ונדירים.
עושים משלוחה וגם הורדות MP שלושה.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
תודה רבה!

(ורד) אני לומד את האתרים האלה.
טיפים מצויינים....

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
מאז שדיג'נג'ו מיוזיק נסגר- אין הרבה חנויות מכוננות טובותת לדיסקים.
אני הגעתי לשו"מ של קניה מדודה של דיסקים והרבה יותר תקליטים.
לגבי דיסקים- קלאסי בדיסקסנטר-יש שם מבחר טוב, מוכרים קבועים עם טעם די דומה לשלי במוזיקה קלאסית במיוחד ביצועים אוטנטים.
לגבי ג'אז- את כל מה שיצא ורציתי, רכשתי בעבר.
כיום בעיקר וניל באי ביי
הבעיה היא מחירי שילוח גבוהים מאוד.
עבור תקליט מחיר שילוח סביב 15$ -20$ מה שמיקר מאוד את העסק.
מה לעשות- חיים רק פעם אחת.

לגבי אילוסיב וחבילה שקיבלתי היום מ ACOUSTIC SOUND הבעיה חמורה יותר. עלויות השילוח מאוד גבוהות. הם אינם מתפשרים על שילוח זול.לרוב השילוח שלהם בקופסאות גדולות ועולות כ40$ פלוס.
היום הייתי צריך לשלם עוד 130 ש"ח לFEDEX על כל מיני תשלומים שהם גובים מעבר למה ששילמתי על השילוח של 6 תקליטים.
בקיצור- או שקונים בחנויות יד שניה בארץ תקליטים שרובם האיכות הדפסה נמוכה ועלותם נמוכה , או שנפגעים מעלויות שילוח גבוהות.

yo-ss

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
מהם כללי המכס בהזמנות דיסקים מחו"ל?
יש תשלום נוסף מעבר למחיר הקניה ודמי משלוח?
פעם אמרו לי שרצוי להגביל את הקניה עד ל- 50$ invoice

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
כפי הידוע לי עד 50$ אין מס רק מע"מ בגדול.

z.y

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
יש לא מעט-

מאז שדיג'נג'ו מיוזיק נסגר- אין הרבה חנויות מכוננות טובותת לדיסקים.

Djangos היתה חנות "נחמדה", לא הרבה יותר מכך, בימיה הטובים ! חודשים לא מעטים טרם מותה הסופי ריח הגסיסה היה באויר והיא היתה די חסרת תועלת. מותה לא השפיע על השוק הזה באופן דרמטי.

עם רוב הלינקים שניתנו כאן, יש לי נסיון מצויין- מבחר (כולל כמובן הוצאות שאין למצוא בארץ), עלות (ובאופן מיוחד כעת כשמצב הדולר...) שרות (שרות חו"ל, הכל מתקתק וכשבאופן נדיר מאוד מאוד יש בעיה -> אז "הלקוח תמיד צודק" :) ) וכמובן נוחות/יעילות ב 3-4 לחיצות עכבר הרכישה מבוצעת והסחורה מגיעה עד הבית/ סניף הדאר הקרוב (מי צריך- נסיעות, חניות..:כועס:)

אה, וגם בשורה התחתונה זה יוצא זול יותר מרכישות בארץ.

אגב, Amazon שצוינה כלא אטרקטיבית כבעבר, זה נכון במידה מסויימת. מומלץ מאוד גם לרכוש שם, ב Amazon, מחנויות המשנה שלה שם המבחר משופר מאוד ויש גם יד 2, הבעיה שלא שולחים לארץ (בשביל זה יש קרובים וידידים ברחבי הגלובוס, לא :) )

לגבי מיסים- בעיקרון, על פי הרשום ב invoice- עד 50$ אין כלום, מעל* רק מע"מ וגם לא תמיד (פשוט כי מתפספס למוכסים), יש חנויות שלא מצהירות ב invoice על עלות המשלוח.

* איני יודע מה הגבול העליון, כלומר אם גם משלוח דיסקים של 2000$ לדוג' מחוייב רק במע"מ (עד 100$ למשלוח זה בדוק- רק מע"מ!).

נערך לאחרונה ב:

רדנקו

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
חנות שקיבלתי עליה המלצות (אך לא ניסיתי בעצמי עדיין) היא dustygroove

רדנקו

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
ועל כל עסקה מעל 50$ יש מע"מ. אין מכס בשום מקרה.

המע"מ מחושב על מחיר העסקה כולו, כלומר מחיר הדיסקים+מחיר המשלוח.

לא תמיד יחייבו אתכם במע"מ גם על חבילה גדולה מ-50$, אבל זה הכלל.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
פעם ככה ופעם ככה....

אני כמעט תמיד מזמין בסכומים של 70$ - 120$ - לפעמים הדוורית מבקשת מע"מ ולפעמים לא....לך תבין

אגב, מוזיקה ישראלית למי שקונה, אני ממליץ לרכוש דרך האתר של דיסק קלאב, החבר'ה מאילת. השירות טוב, מהיר, נותנים לך מס' מעקב לדואר, והמחירים מצויינים.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אני ממליץ בארץ על מוזיקה נטו במיוחד למי שגר בת"א.
מזמינים ובסיבוב בת"א מדיי פעם קופצים שמים EZPARK ב 20 אג' לשעה בערך לתושבים לוקחים וחוזרים הביתה מאושרים.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור