מהו מסך הטלוויזיה הטוב ביותר בעולם נכון להיום הכוונה היא למסך בעל התמונה האיכותית

Batman

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מהו מסך הטלוויזיה הטוב ביותר בעולם נכון להיום הכוונה היא למסך בעל התמונה האיכותית והמרהיבה ביותר שיש כיום בשוק !!!
השאלה היא לכול המומחים וגם למנהל ליאור.
באיזה מסך נראה את התמונה היפה ביותר, עם הצבעים המרשימים ביותר,

לבן זה לבן !!!! ושחור זה שחור !!!!!
ואיפה יהיו יותר מדרגות גוונים בין הלבן לשחור, איפה התמונה תהיה חדה ומרשימה יותר ??
יש את טושיבה ZL1 שהיא מדהימה ויש את הפיליפס 9706 שגם היא מדהימה,
יש את השארפ עילית ויש גם את הסוני החדשים...
בקיצור איזו טלוויזיה כיום מקבלת את הכתר כמסך הטוב ביותר בעולם כיום... עד שיגיעו מסכי ה OLED

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
לפי נתונים טכנים הטלויה הטובה בעולם היא ZL1 היות ויש לה כ 512 אזורי תורה אחורית עם מומם מקומי כ3012 נרות LED פזרות על אורך ורוך גבו של המסך מרן קול אודיו אכותי ומעבד 7 ליביות עוצמתי זה די קשה לומר לך מי הטלוזי הטובה בעולם... אין תשובה חד משמעית מאת המומחים בתחום עיבטוד התמונה טושיבה ZL1 לוקחת בתחום השחורים אולי פליפיס 9706 לוקחת אף על פי שבחנתי את שתי טלוזיות בעוצמת השחור ושנהם הראו תצואה מרישמה מאוד ובאותו רמה אבל לפי דעת המומחים כנראה היא זוכה בתור מלת השחורים של הטלוזיות היום אבל שוב לLZ1 יש שחורים נדירים שלטעמי לא יורדים מפלפיס 9706 ובתחום עיבוד התמונה צבעים סאוןנד לפי דעתי ZL1 לוקח בגדול היתרון של הפליפיס הוא בתלת מימיד המאוד אכותי שלו ובנקדיות העוצמה שלו אבל היות גם ZL1 מציע נקדיות די דומה ולטעמי אפילו יותר גדולה קיוצר הלב שלי והראש שלי הולכים עם ZL1 אף מסך לא גרם לי להנה כמו הוא ואף מסך לא הרשים כיום גם את הטלוזיה של שארפ החדשה שמציע כ222 אזורי עמומם ומנגון לוקאל דמניג מלא כלומר FULL LED מה שאומר שהנרות מפזורות על גבו של המסך לאורך ולרחוב וזה נותן שליטה יותר מדיוקת על כול נורה בנפרד מ ה שנותן שחור עמוק מאוד ולבן בהיר נקי ומדיק קיוצר אני עם ZL1 ושוב זה רק דעתי אין תשובה חד משעמית ואני לא חושב שתצקבל פה תשובה כול מסך יש לו יתרונות וחסרונות דברים שהוא חזק בהם ודברים שלא

621981

אוהב את התחום
מעורבות
13
נקודות
18
אני בוחר טושיבה ZL1

בגלל מעבד התמונה לדעתי הכי טוב בשוק CEVO אבל טושיבה בדגמים שתכריז בקרוב היא תכניס מעבד CEVO כפול כך שזה הולך להיות מטורף מעבד הCEVO הידוע גם בשם מעבד CELL נמצא בפלייסטישן 3 ויכול עיבוד התמונה מטורף אז תחשוב מה יהיה כשיש שתי מעבדים כאלה זה מטורף

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
+1 גם אני חושב ככה ואני בן אדם של LG סמסונג אף פעם לא רכשתי טושיבה אבל הם שיחקו הפעם הביאו טלויה בעל השחור הכי עמוק ולבן הכי בהיר עיבוד תמונה ברמה הכי גבוה צבעים בגוון כחול כו כך מרשים שקשה לקולט את זה ..
אבל בענין השחורים יש לה מתחרה כמו פלפיס 9706 שנותנת לה פייט חזק אבל שוב אני העדפתי מכול הבחיניות את טושיבה ZL1 הבעיה היא במחיר 30 אלף שקל לודל 55 לZ1 אבל גם הפליפיס לא זול 15 אלף לגודל 46 מחיר אסטרונמי עדיף כבר את D8000 אולי פ]חות טוב אבל העיצוב יותר יפה גדול SMERT TV קיוצר אין מה להשוות מעלות תעולת ע קונים פליפיס אז תסדרה בלי העייש את 9606 גודל 5 במחיר נומראלי עם \ה לחדר שינה ותרוצה ת46 הכי טוב אז ה9706 מתאים אבל לסלון לא היתי חושב לקחת אותה שאפשר באותו תקציב לקנות 55 9 אנטיש יותר

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור