שרשור תגובות עבור המאמר: מדריך - סמסונג Smart TV – תפריטי הטלוויזיה החכמה
dtown מנהל צוות האתר הודעות 2,508 מעורבות 754 נקודות 113 18/11/13 #1 שרשור תגובות עבור המאמר: מדריך - סמסונג Smart TV – תפריטי הטלוויזיה החכמה
D DOCTOR ICE אוהב את התחום הודעות 268 מעורבות 9 נקודות 18 22/11/13 #2 כל הכבוד על המאמר המובן והמעניין הזה . הייתי שמח אם הייתם מעלים לכאן מדריך בסיסי למי שרכש TV של סמסונג - ורוצה להשתמש בסטרימר של הטלוויזיה ולראות סרטים/תמונות ומוזיקה דרך הרשת שלו. אני בטוח שזה יועיל מאוד .
כל הכבוד על המאמר המובן והמעניין הזה . הייתי שמח אם הייתם מעלים לכאן מדריך בסיסי למי שרכש TV של סמסונג - ורוצה להשתמש בסטרימר של הטלוויזיה ולראות סרטים/תמונות ומוזיקה דרך הרשת שלו. אני בטוח שזה יועיל מאוד .
C chairman חבר מתחיל הודעות 1 מעורבות 0 נקודות 1 4/7/16 #3 כל הכבוד לאתר. שתי שאלות: האם ניתן לסמן תכניות מהטלוויזיה מהיוטיוב "מועדפים" כיצד ניתן להוסיף כתוויות לכיבדי שמיעה ? תודה אורי בר-ניר
כל הכבוד לאתר. שתי שאלות: האם ניתן לסמן תכניות מהטלוויזיה מהיוטיוב "מועדפים" כיצד ניתן להוסיף כתוויות לכיבדי שמיעה ? תודה אורי בר-ניר
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 4/7/16 #4 באפליקציה של יטיוב יש אפשרות לסמן מועדפים. לגבי כתוביות לכבדי שמיעה, על מה אתה מדבר בדיוק? זה תלוי במקור (שידורי טלוויזיה, קבצי וידאו מדיסק וכו').
באפליקציה של יטיוב יש אפשרות לסמן מועדפים. לגבי כתוביות לכבדי שמיעה, על מה אתה מדבר בדיוק? זה תלוי במקור (שידורי טלוויזיה, קבצי וידאו מדיסק וכו').