שרשור תגובות עבור המאמר: יצירת רקעים עבור מחשב - במצב חיבור לטלויזיה
dtown מנהל צוות האתר הודעות 2,465 מעורבות 751 נקודות 113 24/5/09 #1 שרשור תגובות עבור המאמר: יצירת רקעים עבור מחשב - במצב חיבור לטלויזיה
L liiight חבר אתר הודעות 10 מעורבות 0 נקודות 1 24/5/09 #3 ULTRAMON עושה את זה בעצמה, נראה לי פתרון יותר קל.
avihy-a כתב האתר הודעות 149 מעורבות 1 נקודות 0 24/5/09 #4 יש גם את Power Stripe שעושה עבודה טובה, אבל עדיין זה מדריך מאוד שימושי. אני באופן אישי מאוד לא אוהב את ההרחבה של הדסקטופ ולכן אני מעדיף את ה- DUAL VIEW. אחלה מדריך! תודה רבה!
יש גם את Power Stripe שעושה עבודה טובה, אבל עדיין זה מדריך מאוד שימושי. אני באופן אישי מאוד לא אוהב את ההרחבה של הדסקטופ ולכן אני מעדיף את ה- DUAL VIEW. אחלה מדריך! תודה רבה!
OmriZamir חבר אתר הודעות 34 מעורבות 0 נקודות 0 26/5/09 #6 תודה על התגובות. לכל מי שלא שם לב, בתחתית הכתבה מופיע קישור להורדת דוגמאות מוכנות מראש עם תמונות יפהפיות להורדה חופשית. כמו כן אם מישהו נתקל בבעייה כזו או אחרת אשמח לשמוע.
תודה על התגובות. לכל מי שלא שם לב, בתחתית הכתבה מופיע קישור להורדת דוגמאות מוכנות מראש עם תמונות יפהפיות להורדה חופשית. כמו כן אם מישהו נתקל בבעייה כזו או אחרת אשמח לשמוע.