מדוע לא מקבלים פה שום התייחסות לשאלות בפורום ??

bolero

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
(sad) התאכזבתי מאוד מהפורום שאלתי שאלות לא קיבלתי תשובות וכן עוד רבים נוספים ,האם פספסתי משהו שאני לא מבין כי זה אמור להיות פורום נכון ?
במילה אחת אכזבה האם לזה תגיבו אני מחכה לשמוע
תודה אבל באמת אני לא מנסה להעליב פשוט מאכזב אותי ועוד רבים אחרים פה שאין ממש עזרה ורצון פשוט לפי קפריזות של אנשים
סליחה אם פגעתי אבל צריך לומר את מה שמרגישים עם יד על הלב זה מאוד מעליב

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
הרצון לעזור תמיד קיים, אנשים עוזרים כמיטב יכולתם, על איזו שאלה מדובר?

amirs

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אחי יש לי שאלות ובירורים מלפני שבועיים ו 3 שבועות בפורום הזה שעדיין לא קיבלתי עליהם שום מענה או תגובה
מה שכן אני ממליץ לך על עוד פורום , שיש בו יותר תנועה ויותר אנשי מקצוע שכן עונים מנסיון...
לא יודע אם אתה מכיר כבר אבל הנה לינק
http://www.hometheater.co.il/forum2
מקווה שעזרתי

goe1951

חבר משקיען
מעורבות
145
נקודות
43
(sad) התאכזבתי מאוד מהפורום שאלתי שאלות לא קיבלתי תשובות וכן עוד רבים נוספים ,האם פספסתי משהו שאני לא מבין כי זה אמור להיות פורום נכון ?
במילה אחת אכזבה האם לזה תגיבו אני מחכה לשמוע
תודה אבל באמת אני לא מנסה להעליב פשוט מאכזב אותי ועוד רבים אחרים פה שאין ממש עזרה ורצון פשוט לפי קפריזות של אנשים
סליחה אם פגעתי אבל צריך לומר את מה שמרגישים עם יד על הלב זה מאוד מעליב

(Y)
מסכים! אני בין אלה שלא קיבל תשובה גם לאחר ששלחתי תזכורת

alicenir

חבר משקיען
מעורבות
172
נקודות
43
ליאור , זוכר שכתבתי לך משהו על הנושא הזה בפורום החדש שפתחת על אודיו דו ערוצי דיגיטלי לפני כמה ימים?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
צריך להפריד בין כתיבה בפורום שנפתח בנושא חדש, מה שיכול לקחת קצת זמן "להתחמם", לבין שאלות בפורום וידאו, שבמקרים רבים חוזרות על עצמן (ולא תמיד יש לחברים כאן סבלנות לענות על שאלות חוזרות).
לכן, תמיד רצוי לבצע חיפוש בפורום על המידע הרלוונטי לפני ששואלים שאלה חדשה.

bolero

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
כנראה אני לא לבד במערכה ולכן על כך נאמר הרוב קובע

כל הכבוד לאותם אנשים שמצטרפים לנושא של חוסר היענות מצד חברים בפורום ואין לנו ספק בכך שצריך לרענן כאן משהו בפורום .
לדעתי אנשים חברים בפורום שלא מגיבים כי צריך לחפש את הנושא בתגובות מהעבר ואין להם "סבלנות" כמו שליאור טוען אז אולי כדאי להם פשוט לציין זאת כי לא כל מי שנכנס לפורום כאן מבין או יודע לחפש בפורום תגובות קודמות בנושא שכבר הועלה כמו אישה מבוגרת או חבר חדש
ליאור אתה לא צריך להגן על חברי הפורום תדע גם לקבל ביקורת בונה ולא רק להצטדק

אני במקצועי כמורה לחינוך גופני לא מפסיק להסביר נושאים שכבר טחנתי המון פעמיים לתלמידים אם עושים משהו גם תחביב צריך לעשות באהבה ולא למען אינטרסים אחרים או פרובוקציות

זהו תודה ואני לא מנסה לפגוע אלא להיות כנה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תודה bolero, אני שמח לקבל ביקורת.
כל מה שאני אומר, זה, שבגלל שאנשים רבים גולשים כאן מתוך תחביב, לא תמיד אפשר "להכריח" אותם לענות שוב ושוב על שאלות דומות.
אני מצפה כי מי שנכנס לכאן ורואה את עושר השרשורים, יבצע קודם כל חיפוש יסודי בנושא השאלה ואם לא מצא את התשובה, יפתח שרשור חדש בנושא.
אגב, זו גישה מקובלת בפורומים ורבים מחייבים לבצע קודם כל חיפוש, זה קורה במיוחד בגדולים ובמקרים רבים אף נועלים שרשור באופן מיידי אם הוא לא עומד בתנאי זה.

אם אכן מדובר היה בעבודתם של החברים כאן, אז הייתי מצפה מהם לענות על כל שאלה ומהר, אך כאשר מדובר בתחביב בלבד, אין אני יכול להכריח אף אחד...
אני מסכים שעדיף לכתוב "נא לבצע חיפוש בנושא" מאשר לא לענות בכלל.

bolero

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
אוקיי מקובל

ליאור אתה צודק והכי חשוב לדבר על מה שמפריע
בכל מקרה תודה ויום טוב

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אני שמח לשמוע תמיד, דברים טובים וגם ביקורת בונה.
יום טוב גם לך!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור