מגבר + רמקולים בדיוטי פרי?

• פותח הנושא erezz
  • פורסם בתאריך

erezz

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
בוקר טוב,

יש לי LCD ו- Popcorn A110. כל מה שחסר לי זה מגבר + רמקולים סבירים. אני רחוק מלהיות אודיופיל ומצד שני אני לא רוצה לקנות זבל.

אני נוסע בעוד כ-10 ימים לחול וחשבתי אולי לקנות משהו ב-200$ בבאג בדיוטי פרי. ראיתי שם כמה דגמים:
  • LG805HTS
  • LG HT534

כמה שאלות:
  • על מה חשוב לא להתפשר כשאני קונה?
  • למה כל המערכות המוצעות באות עם DVD?
  • אם המערכות הנ"ל לא מומלצות, מה כדאי? שוב, אני רוצה משהו שיתן איכות טובה יותר מהרמקולים בטלויזיה שלי ושיסתדר טוב עם הפופקורן, אבל לא יקר. חשבתי על סביבות 1000-1220 שקל (אבל מוכן גם לזול יותר). נשמע סביר?

תודה מראש,
ארז

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
שלום,

יש קושי אמיתי להמליץ למישהו על משהו כאשר לא ידוע מה הסטנדרט שלך...

בהכללה, כל מה שתקנה בדיוטי פריי ב 200 $ צפוי לעבוד באופן תקין במשך תקופת האחריות (שנה).

לדעתי המערכות האלה לא יתאיו לך - תבדוק את מספר וסוגי הכניסות והיציאות שיש בהם. האם הם מספיקות למה שאתה רוצה לחבר?

קח בחשבון שהקומבינציה של רסיבר + DVD במערכות האלה לא מחזיקות מעמד לאורך זמן מבחינת אמינות. האם יש אפשרות לחבר DVD חיצוני לרסיבר הזה? אני בספק...

והכי חשוב - מה שמעת עד היום וסיפק אותך? מה שמעת ואהבת ומה לא אהבת?
יכול להיות שהדרישות שלך הם הרבה מעבר למה שמערכת כזאת מסוגלת לתת....

ארז

erezz

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לגבי הדרישות

אני חייב לציין שה-DVD שקיים במערכת שהם מוכרים לא מעניין אותי. יש לי כבר DVD בבית וגם בו אני כבר לא משתמש מאז שהגיע הפופקורן.

אני לא בטוח שאני יודע להגדיר במדוייק מה הדרישות. אני רוצה לקבל איכות טובה יותר מאשר רמקולים מובנים של מסך LCD. אני גם רוצה מוצר שלא יתפרק אחרי שנתיים וחיבורים שיתאימו לפופקורן.

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
אני לא בטוח שאני יודע להגדיר במדוייק מה הדרישות. אני רוצה לקבל איכות טובה יותר מאשר רמקולים מובנים של מסך LCD. אני גם רוצה מוצר שלא יתפרק אחרי שנתיים וחיבורים שיתאימו לפופקורן.

הנה הגדרת....

אתה אופטימי אם אתה חושב שהמוצר יחזיק לך שנתיים מעמד ללא תיקון בדרך...
מניסיון של קרובים שלי, שלא שמעו לעצתי, אמינות טכנית זה לא הצד החזק של המערכות שנמכרות בדיוטי פרי, במיוחד לא ה DVD המובנה (שזה פחות מעניין אותך).
חוץ מזה, האם יש למערכות האלה חיבור שמתאים לפופקורן?

מציע לך לחפש ביד 2 משהו איכותי יותר.

ארז

erezz

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה - ירדתי מהדיוטי פרי

תודה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור