- מעורבות
- 753
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/pathos-lnpol2-mjii-review
היי גיא,
בד״כ אני מאוד אוהב את הביקורות שלך, לצערי הפעם לא יכולתי להתחבר לכתוב מהסיבה המאוד פשוטה של חוסר ההתאמה בין המגבר לרמקולים שלך. לדעתי אין שום סיבה לבצע ולפרסם ביקורת שמראש מסתמכת על פשרה כל כך גדולה גם אם היא ביקורת חיובית ומפרגנת.
אם אני היבואן הייתי או מסרב למסור את המגבר לביקורת או מוסר אותו יחד עם זוג הרמקולים הכי מתאים שיש לי.
לא יודע לומר לך כי מעולם לא היה לי יוניסון.האם הסאונד של פאתוס דומה לזה של יוניסון? ישנן דעות חלוקות לגבי האחרון בכל מה שנוגע לקולורציה של צליל.
מחרטה מגות'האם ) תגיד לה שהיא עכשיו רשמית באטוומן.המקלדת רעדה לי. למה לא ניתן לערוך הודעות ולתקן שגיאות ?
אגב, לגבי עיצוב, אני מטורף על האוונגארד הברוטלי הזה. אשתי טוענת שהבאתי לה מחרטה מגוטהאם לאמצע הסלון וזה יעלה לי ביוקר...
איזה יופי!היי גיא,
הביקורת שלך הדליקה אותי. לקחתי אותו לשמיעה והייתי בשוט בהלם. לא ניתן לתאם את החום, הדיוק והמוסיקליות במילים.
קניתי
בזכותך !
1. ממש לא כל הביקורות מפרגנות. תקרא בתשומת לב ותראה שזה לא המצב.עוד סיבה למה אני לא מתחבר לכל הביקורות שתמיד כל כך מפרגנות ובכולם הציוד ממש נפלא. המגבר לא עבד טוב עם הרמקולים שלך. אם הבעיה בהתאמה תפסיק את הסקירה ותארגן קונפיגורציה מתאימה. אם הבעיה במגבר אז תכתוב על כך בצורה ברורה. הייתי שמח שהסקירות כאן יתקרבו לסקירות המסעדות כפי שנעשות במדיות השונות - המרחק באמינות ובישירות עוד מאד גדול וגם כמו שאנחנו יודעים בעלי המסעדות לא ממש אוהבים את הכתבים ...