מגבר מנורות Muzishare מעליאקספרס

Ran Almog

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
3
שלום לכולם
אני רוצה לנסות להיכנס לעולם מגברי המנורות וגיליתי בעליאקספרס מגבר של חברת muzishare שזוכה לביקורת טובה.
יש דגם עם מנורות kt88 ודגם יותר יקר עם מנורות 300b.
הדגם הראשון נקרא x7 והוא עולה בערך 4000 שח
הדגם השני הוא x9 והוא עולה בערך 7000 שח.

האם מישהו מכם מכיר את החברה? אילו הבדלים יכולים להיות בין המנורות השונות? מה אורך חיים של מנורות כאלה ואיפה קונים כאלה כאשר הן מתקלקלות?
תודה מראש על העזרה

עמית

חבר משקיען
מעורבות
217
נקודות
63
להוציא 4000 שח על מגבר מעליאקספרס?
חסר מגברים בארץ?

sonic bliss

אוהב את התחום
מעורבות
167
נקודות
43
שלום לכולם
אני רוצה לנסות להיכנס לעולם מגברי המנורות וגיליתי בעליאקספרס מגבר של חברת muzishare שזוכה לביקורת טובה.

האם מישהו מכם מכיר את החברה? אילו הבדלים יכולים להיות בין המנורות השונות? מה אורך חיים של מנורות כאלה ואיפה קונים כאלה כאשר הן מתקלקלות?
תודה מראש על העזרה

הי
KT88 ישמשו לדחיפת רמקולים פחות נצילים מ300B, אמנם שניהם מנורתיים אך מדובר במוצרים שונים לחלוטין.
באם אתה הולך להשקיע 7000 ש"ח לפני משלוח, מיסי שחרור ומע"מ ועלול להגיע לאיזור ה10 אלף, ממליץ בחום שתחפש יד שנייה בלוחות או לחלופין תבדוק עם מארק מאור אודיו, יש לו הגברות של חברה בשם סינטטיס שמתחילים במחירים נמוכים יחסית נשמע אחלה למחירם וגם יהיה לך אבא ואמא למוצר ואפשרות לשוק יד שנייה נורמלי אם תרצה למכור בעתיד, דברים שתתקשה להשיג בקנייה מעלי אקספרס.
ולגבי המנורות החלופיות, אן בעייה להשיג מנורות כאלה מעשרות מותגים, מייצרים כאלה עדיין

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
שלום לכולם

תודה מראש על העזרה
הייתי ממליץ לך לבדוק את Schit Audio אני מחכה לפרה שלהם שיגיע freya+
יש להם גם הגברה
מוכרים ישירות ללקוח

עמית

חבר משקיען
מעורבות
217
נקודות
63
רן
ממליץ לך לקנות בארץ,איפה שיש אבא ואמא לציוד,בעליאקספרס להוציא סכום כזה על חתול בשק,אתה לוקח הימור גדול מאד.
בכל אופן בהצלחה.

al2813

אוהב את התחום
מעורבות
168
נקודות
43
אני קניתי את ה-x7 וכבר שבוע שני איתו. אני מתגורר בבלגיה והזמנתי אותו דרך חנות אודיו בעלי אקספרס שמחזיקה מלאי מקומי בבלגיה. 1200 יורו כולל משלוח שהגיע תוך יומיים וכמובן בלי מיסים נוספים.

לכל אלה שמגיבים בצורה שלילית על chifi, אני מציע לחשוב שנית. כמובן שיש בעלי אקספרס הרבה מוצרים זולים עם חלקים מזוייפים וכן, רבל לצידם יש מגוון הולך וגדל של מוצרים רציניים באיכות גבוהה וביחס עלות-איכות שמוטב להתחיל להתייחס אליו ברצינות. מגבר אחר ודי דומה (willsenton r8) זכה כבר לכמה ביקורות נלהבות. ה-muzishare קיבל ביקורת טובה מאד אצל zero fidelity שאני אישית די אובה את ערוץ היוטיוב שלו.

לגבי התמיכה זה ברור שזה לא מובן מאליו. לי היתה כבר בעיה קטנה מייד כשהגיע המגבר. החנות ענתה מייד להודעה ששלחתי לה, ואחרי מספר חילופי הודעות איתרנו את הבעיה אצל אחת מהמנורות. החנות שלחה לי מייד מנורה מחליפה. כאן כבר נתקלתי בבעיה הראשונה וזה המרחק - בסוף קניתי מנורה מחליפה בעצמי (מצאתי משהו זול רק כדי להיות בטוח שזאת הבעיה). זה נכון שהמרחק הוא בעיה. עכשיו אני חדש מידי בתחום כך שאיני יכול להגיב מעבר לכך לגבי ההבדל בתמיכה מעבר לכך.

לגבי האיכות אני מאד מרוצה. יש למגבר הזה יופי של צליל. אני עדיין מחפש מנורות nos כדי להחליף את כל מנורות ה-pre. מדיונים בפורומים (כן יש המון חובבי אודיו שכבר קנו את המגבר), הבנתי ש-4 מנורות ה-kt88 המקוריות הן לא רעות ולא שווה להחליף מייד. את מנורות ה-פרה מומלץ להחליף.

al2813

אוהב את התחום
מעורבות
168
נקודות
43
שכחתי לציין. ה-muzishare מיוצר על ידי אותה חברה שאחראית למוצרים של line magnetic, שמייצרת גם מגברית יותר high end עם מחירים בהתאם.

נערך לאחרונה ב:

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
היי,

תנסה ביד שנייה בלוחות מגברים של Unison Research (יש כמה מגברים).

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,605
נקודות
113
שכחתי לציין. ה-muzishare מיוצר על ידי אותה חברה שאחראית למוצרים של line magnetic, שמייצרת גם מגברית יותר high end עם מחירים בהתאם.
לא בטוח.יכול להיות לפחות משמיעה שלין מגנטיק בנוי ממש טוב יותר ולכן עולה יותר.והמגבר הנל אולי אותה חברה אבל לא אותה ליגה.
שברולט קורבט זו לא שברולט קרוז.
צריך לבדוק.

al2813

אוהב את התחום
מעורבות
168
נקודות
43
לא בטוח.יכול להיות לפחות משמיעה שלין מגנטיק בנוי ממש טוב יותר ולכן עולה יותר.והמגבר הנל אולי אותה חברה אבל לא אותה ליגה.
שברולט קורבט זו לא שברולט קרוז.
צריך לבדוק.

אתה צודק ולא טענתי שזה אותו מוצר. כל מה שרציתי לאמר הוא שמאחורי המוצר הזה יש אנשים שיודעים משהו. בכל מצב אנשים שמבינים יותר ממני ושפתחו את המגבר טועני שאיכות הייצור היא ברמה של מגברים שעולים 3000-4000 דולר. אם הם צודקים אני לא יודע - קטונתי. אני מרוצה מהמגבר ומה שבעיקר אני אוהב הוא שהמגבר הוא ״מנורתי״ כאשר מקשיבים לג׳ז או מוזיקה אקוסטית, אבל מסתדר לא רע גם כשאני שומע רוק. YMMV

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
אתה צודק ולא טענתי שזה אותו מוצר. כל מה שרציתי לאמר הוא שמאחורי המוצר הזה יש אנשים שיודעים משהו. בכל מצב אנשים שמבינים יותר ממני ושפתחו את המגבר טועני שאיכות הייצור היא ברמה של מגברים שעולים 3000-4000 דולר. אם הם צודקים אני לא יודע - קטונתי. אני מרוצה מהמגבר ומה שבעיקר אני אוהב הוא שהמגבר הוא ״מנורתי״ כאשר מקשיבים לג׳ז או מוזיקה אקוסטית, אבל מסתדר לא רע גם כשאני שומע רוק. YMMV
יש ביקורות טובים מאנשים שרכשו , כמו בכל דבר יש חסרונות ויתרונות , בהרבה דברים הסינים לא רעים בכלל (בעיקר בדאקים) מסתבר שגם הסינים שומעים מוסיקה
ובאמת, חברות גוזרות קופן הרבה יותר מהסינים על מוצרים באיכות לא יותר טובה

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
720
נקודות
113
שלום לכולם

תודה מראש על העזרה
היי, אני חושב שכדאי יותר שתספר איזה מגבר שמעת שגרם לך לרצות להיכנס לעולם השפורפרות? עם איזה רמקולים ומקור אתה מתכוון להשתמש? העדפות אישיות? מה כבר שמעת בארץ ולמה דווקא muzishare - מחיר? טופולוגיה? האם שמעת מגברים אחרים ברמת מחיר הזאת ? אז יכול להתפתח דיון יותר מפרה :בעד:

נערך לאחרונה ב:

Avner

אוהב את התחום
מעורבות
46
נקודות
28
שלום לכולם

תודה מראש על העזרה
אני במקרה גם עוקב אחרי כל הפרסומים של ציוד סיני
כמו שכתבת הביקורות טובות ה X7 ה R8 לא רעים בכלל וגם מה שהמליצו לך כאן הsintesys A40 במקרה יש פוסט ב יוטיוב של Thomas & Stereo
אם ממילא יש אותו בארץ או את אחיו הגדול לך תשמע כנראה לא תתאכזב

לגבי ה R8 למרות הביקורות יש אנשים שלא התחברו ומכרו אותו עוד לפני שגמר breakin

Ran Almog

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
3
היי, אני חושב שכדאי יותר שתספר איזה מגבר שמעת שגרם לך לרצות להיכנס לעולם השפורפרות? עם איזה רמקולים ומקור אתה מתכוון להשתמש? העדפות אישיות? מה כבר שמעת בארץ ולמה דווקא muzishare - מחיר? טופולוגיה? האם שמעת מגברים אחרים ברמת מחיר הזאת ? אז יכול להתפתח דיון יותר מפרה :בעד:
הרמקולים הם קליפש heresy4
המקור הוא בעיקר cd או טידל דרך dac של אודיולאב.
חשבתי על המגבר הזה המגבר במחיר יחסית סביר לכניסה ובדיקה של התחום . גם העיצוב שלו יפיפיה לטעמי. ולא הקשבתי למגבר מנורות בינתיים...

assafei

חבר אתר
מעורבות
13
נקודות
8
אני חשב שזה רעיון מצוין לקנות מגבר מנורות סיני. אישית קניתי באיביי ושילמתי בפייפל ליתר בטחון, מגבר נהדר של ליין מגנטיק. שילמתי הובלה ומסים ועדיין יצא חצי מחיר ממה שעולה בארץ. מספרים סיפורים כאילו הדגמים מסין נחותים מהדגמים שהיצרן מוכר באירופה, אבל אני מפקפק בכך, ואפילו אם יש בזה משהו, זה בטוח שלא שווה מחיר כפול. בינתיים יש לי אותו שנה וחצי ללא תקלות ואני מאוד מרוצה. יש מוצרים סיניים נהדרים, במחירים מאוד אטרקטיביים. שווה לנסות.

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
720
נקודות
113
הרמקולים הם קליפש heresy4
המקור הוא בעיקר cd או טידל דרך dac של אודיולאב.
חשבתי על המגבר הזה המגבר במחיר יחסית סביר לכניסה ובדיקה של התחום . גם העיצוב שלו יפיפיה לטעמי. ולא הקשבתי למגבר מנורות בינתיים...
לא שמעתי את הרמקול של הקליפש. הנתונים היבשים באמת רומזים למנורות, אבל באמת שהייתי ממליץ לך ללכת לשמוע מגברי מנורות , הייתי שוקל ברצינות לרכוש מגבר מנורות וינטאג'י אבל מטופל ו"מעודכן" עם שוק יד שנייה יותר יציב להחלפה עתידית. מנורות el84 ואו el34 ייתנו לך את הקסם שאתה מחפש ולא ייסחבו לאגרסיביות. רדפורד, דיינקיט, leak תתחיל לגגל על החברות הנפלאות האלה ותגלה עולם - של מוצרים וחברות מאותו מעגל. .גם quad 2 מטופלים יכולים לתת תוצאה מצויינת כפי שהבנתי ממישהו שעל דעתו אני סומך.

ארמה אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
963
נקודות
113
אני חשב שזה רעיון מצוין לקנות מגבר מנורות סיני. אישית קניתי באיביי ושילמתי בפייפל ליתר בטחון, מגבר נהדר של ליין מגנטיק. שילמתי הובלה ומסים ועדיין יצא חצי מחיר ממה שעולה בארץ. מספרים סיפורים כאילו הדגמים מסין נחותים מהדגמים שהיצרן מוכר באירופה, אבל אני מפקפק בכך, ואפילו אם יש בזה משהו, זה בטוח שלא שווה מחיר כפול. בינתיים יש לי אותו שנה וחצי ללא תקלות ואני מאוד מרוצה. יש מוצרים סיניים נהדרים, במחירים מאוד אטרקטיביים. שווה לנסות.

היי
כיבואן של Line Magnetic בארץ , אני יכול לומר לך שאני מוכר לכל מי שרוצה את הדגמים הזולים יותר שבאמת ובתמים עולים חצי מחיר מהדגמים שמיועדים לשוק הארופאי , ואגב מכרתי כמה כאלה כמו דגמים LM - 211 ו LM - 216 , שמחירם ממש חצי מהמקבילים שמיועדים לשוק הארופאי והם פשוט מעולים , אבל כיבואן של המותג אני מודיע לך שלא מדובר בסיפורים ,זה כתוב שחור על גבי לבן במפרט , כאשר הדגמים האיכותיים יותר מגיעים עם שנאים תוצרת יפן , קבלים ,וחומרים הרבה יותר איכותיים , וגם הגימור החיצוני ברמה יותר גבוהה , ואפילו המנורות של יצרנים איכותיים יותר , והם גם אפילו שונים בעוצמה מהמקבילים הזולים ולכן הם עולים כמעט כפול.

הרעיון של החברה לבנות מגברים יותר איכותיים היה פשוט ,הם יודעים לבנות מגברים ,ורוצים להשתלב בשוק האירופאי עם החברות הגדולות והאכותיות יותר , ולכן הושקעו בדגמים הללו רכיבים וגימור יותר איכותיים ,זה הכל.

אמיר ארמה

נערך לאחרונה ב:

assafei

חבר אתר
מעורבות
13
נקודות
8
הדגם שלי (508) עם גימור חיצוני זהה (ההבדל היחיד הוא כפתורים שחורים לעומת כסופים) לדגם האירופי (805) ועם הספק זהה - 48 וואט.
איזה מנורות מגיעות בדגם שאתה מוכר? שלי הגיע עם מנורות של ליין מגנטיק, ואני חושב שגם שלך מגיע איתן.
אני מפקפק בהצהרת היצרן לגבי שוני ברכיבים, כי הם צריכים להצדיק איכשהו מחיר כפול לדגם זהה. גם בדגם הסיני יש פוטנציומטר של ALPS, חיווט פוינט טו פוינט וכו.
עד לפני שנתיים נמכר בארה"ב רק הדגם הסיני ב- 4,500 דולר, והאמריקאים לא יכלו להזמין אותו מסין בחצי מחיר רק בגלל המתח השונה, או להזמין ולהשתמש בשנאי חיצוני.

עריכה: אני רואה שאפשר לקנות באיביי גם את הדגם האירופי. כולל משלוח ומסים יוצא כ 65% מהמחיר בארץ

נערך לאחרונה ב:

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
720
נקודות
113
הדגם שלי (508) עם גימור חיצוני זהה (ההבדל היחיד הוא כפתורים שחורים לעומת כסופים) לדגם האירופי (805) ועם הספק זהה - 48 וואט.
איזה מנורות מגיעות בדגם שאתה מוכר? שלי הגיע עם מנורות של ליין מגנטיק, ואני חושב שגם שלך מגיע איתן.
אני מפקפק בהצהרת היצרן לגבי שוני ברכיבים, כי הם צריכים להצדיק איכשהו מחיר כפול לדגם זהה. גם בדגם הסיני יש פוטנציומטר של ALPS, חיווט פוינט טו פוינט וכו.
עד לפני שנתיים נמכר בארה"ב רק הדגם הסיני ב- 4,500 דולר, והאמריקאים לא יכלו להזמין אותו מסין בחצי מחיר רק בגלל המתח השונה, או להזמין ולהשתמש בשנאי חיצוני.

עריכה: אני רואה שאפשר לקנות באיביי גם את הדגם האירופי. כולל משלוח ומסים יוצא כ 65% מהמחיר בארץ
שתי הערות , אחת, אם אתה מפקפק בהצהרות יצרן ואיך אתה מאמין למוצרים שהוא משווק? דווקא ארמה נתן הסבר מניח את הדעת ובצורה עניינית ומכבדת.
שנית, ההערה שלך לגבי תמחור איביי מיותרת- יבואני האודיו הם לא אוייבים של התחום וזה חוכמה קטנה להשוות מוצר בחנות למוצר ממקור עלום שם. רק לשם ההבהרה, אין לי קשר למר ארמה , וגם כל המערכת שלי בנוייה על ייבוא אישי. ודווקא מתוך הניסיון שלי אני מכיר את היתרונות והחסרונות. סך הכל התמחור בארץ הוא בדכ הוגן מאוד.

assafei

חבר אתר
מעורבות
13
נקודות
8
אין לי אף טענה כלפי אמיר או כלפי התמחור שלו. הוא בסדר גמור. המחירים שלו תואמים את מחירי ארה"ב ואירופה. מה לעשות שמחירים אלה כפולים ממחירי סין לאותו מוצר? זה מקרה נדיר שאפשר לנצל פער מחירים בין שווקים באותו מוצר. זו הסיבה שאני חושב שהיצרן מבלף. באתר שלהם יש אזהרות חמורות על מוצרים "מזויפים" שמסתובבים בשוק. אין לי ספק שזה שקר. יש דיונים נרחבים בנושא זה בפורומים אמריקאים.
ולגבי איביי, המקור לא עלום כלל. יש שם מוכרים עם מוניטין רב. לא מכיר את אליאקספרס, אף פעם לא קניתי שם סטריאו.
למי שהפרוטה מצויה בכיסו קל לשלם כפול. לי לא.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור