מגבר ל KEF C20

avi-1989

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
3
שלום חברי dtown,
רכשתי את הרמקולים KEF C20 לפני כמה שנים, אבל עד היום אני לא יודע איזה מגבר יהיה הכי טוב בשבילו אשמח לעזרה בנושא תודה אבי.

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
שלום חברי dtown,
רכשתי את הרמקולים KEF C20 לפני כמה שנים, אבל עד היום אני לא יודע איזה מגבר יהיה הכי טוב בשבילו אשמח לעזרה בנושא תודה אבי.

Moon simaudio 250i
יהיה טוב עבורו..
אך יש עוד רבים שיתאימו, וגם משומשים.

eldo

חבר משקיען
מעורבות
130
נקודות
43
בכמה כסף? עם מה הפעלת אותם עד היום?

avi-1989

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
3
נראה מגבר טוב אבל התקציב שלי נמוך סביבות ה1000 2000 (ה-moon אולי בעתיד)
הפעלתי אותם עם מגבר רכב פשוט קטן בלי מותג משהו סיני אבל כמו שאומרים זה חאפר וצריך להתקדם

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מה גודל החלל?
מה התקציב?
מה אתה שומע?
מהם הרגלי ההאזנה שלך (שומע בשקט/חולה וליום)?
מה שמעת עד עכשיו?

avi-1989

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
3
גודל חלל זה חדר ממוצע
התקציב בערך 500 עד 2000
שומע JAZZ לרוב
לשעות הערב בווליום סביר פשוט אני מחפש את האיכות והאיכות לפעמים יקרה אבל רמה הממוצעת ואיכותי אפשר לרכוש
מגבר סיני חאפר שדווקא סבבה אבל בווליום מסוים גבר לא נשמע נקי

aviv007

אוהב את התחום
מעורבות
88
נקודות
28
http://www.dtown.co.il/forum/threads/מגבר-משולב-מרנץ-5005.49101/

ע״פ ביקורות מחו״ל, משתלב יפה עם KEF, ובכלל, המשולבים של מארנץ לטעמי מאוד מומלצים בתקציבים נמוכים.

eldo

חבר משקיען
מעורבות
130
נקודות
43
המארנץ שהוצע לך פה למעלה יכול להיות בחירה טובה, כמו גם כל מגבר משולב (או רסיבר) באיכות ובהספק סבירים ומעלה. בתקציב שלך אתה גם יכול לרכוש בקלות מגבר מיני דיגיטלי חדש שיהיה חזק מספיק לא לעוות בווליומים גבוהים, ולהישאר עם עודף גבוה. אל תשכח שאלה רמקולים בני 30 שגם בהיותם חדשים היו דגם כניסה זול ובסיסי, ואינם שווים יותר מכמה מאות שקלים אז אין סיבה להשתולל עם מגבר.

avi-1989

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
3
:בעד::בעד:

avi-1989

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
3
המארנץ שהוצע לך פה למעלה יכול להיות בחירה טובה, כמו גם כל מגבר משולב (או רסיבר) באיכות ובהספק סבירים ומעלה. בתקציב שלך אתה גם יכול לרכוש בקלות מגבר מיני דיגיטלי חדש שיהיה חזק מספיק לא לעוות בווליומים גבוהים, ולהישאר עם עודף גבוה. אל תשכח שאלה רמקולים בני 30 שגם בהיותם חדשים היו דגם כניסה זול ובסיסי, ואינם שווים יותר מכמה מאות שקלים אז אין סיבה להשתולל עם מגבר.
איזה מיני דיגיטלי היית ממליץ לי??

eldo

חבר משקיען
מעורבות
130
נקודות
43
המוצרים של SMSL מומלצים. למשל SA-50 או SA-98E החזק יותר (חפש ברשת) שמחיריהם בערך 400 שקל. תביא בחשבון שלמגברים האלה יש לרוב רק כניסה אחת (יש גם דגמים עם 2), לא ידוע לי בכמה מקורות אתה משתמש אבל אפשר כמובן להשתמש במפצל / מרכז פאסיבי ש"יוסיף" לך כניסות.

avi-1989

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
3
פטיפון, DAC

eldo

חבר משקיען
מעורבות
130
נקודות
43
אז אתה צריך 2 כניסות. במקרה שתבחר במגבר מיני עם כניסה אחת, אתה יכול להוסיף משהו כזה.
פונו סטייג' אני מניח שיש לך.

avi-1989

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
3
אין לי אבל הזמנתי כרגע תודה רבה על העזרה:בעד:
חברי dtown תמיד נחלצים לעזרה ועוזרים באהבה:כל-הכבוד:
תודה רבה לכם

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור