מבקש עזרה. התלבטות בין שלושה מסכים

itaibl

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלושת המסכים המדוברים הם:
1.Samsung UE40C5100 LED
2. LG 42LE5500 LED
3. Samsung UE40D5000

כמובן שהשלישית יותר זולה ולכן יותר נוח לי ללכת לכיוון שלה..
אבל אני מכיר את הLG . לחבר יש אותה בסלון והיא בהחלט עושה עבודה טובה
השימוש שלי הוא בעיקר תכני HD בין עם זה עם הממירים שהם הצריכה הבסיסית לבין סרטים וסדרות
באיכות 1080P או 720P
העדיפות היא שהטלויזיה עצמה תנגן קצבי MKV למרות שיש מצב שיחובר אלייה מחשב בHDMI והיא תחובר לרסיבר בכבל אופטי...כך שעניין הDTS לא אמור להוות בעיה וכן הכתוביות..
יש לכם המלצות במי לבחור ? או אפילו לספק אלטרנטיבה בטווח המחירים שלהן?
אני אשמח לקבל עוד מידע והמלצות
ולגבי הגודל...זה מה שאנחנו צריכים..לא יותר.. ומחיר המקסימלי הינו 3.5K...
תודה

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
עם תמעונין במסך למשחקים במחיר אנטגרקטיבי אז D5000 הפתרון בשבילך אין ל אינפוט לאג גבוה היא מעולה בHD
נותנת תמונה טובה בSD אבל תמשבדבר על איכות אין מה להשוות אותו עם LE5500 שכוללת לוקאל דמנייג מסגרתית
שנותנת לה יתקון בשחור ובחניות נגד סליגו אור ועננות הנקדיות יותר גבוה מה שאומר אמניות הצבעים טובה יותר הגונים יותר עשרים הצבעים יותר בהירים וחדים השחור יותר עמוק אין בעיה דל אחדות צבעים הצבעים הכהים לא מתערביבים עם ההבירים הם לפעמים מתערביבים בעיקר מתי שהמסך צריך להשתמש בכו השחור שלו בקטעים בהירים כדי להבליט תשחורנואז החלקים הלבנים מתעביבים טיפה עם החלקים השחורים וזה יוצר לבן קצת ככה זה לא ממש כתמי שחורים רק הלבן נהיה טיפה יותר ככה ולא בהיר הזלידות אור מאוד נסבלות אין הרבה זלידגות אור ויש תתופיעה שיש זליגות אור בצמקום לראות שחור תרואה כחול ובמקום לראות כחול תרואה שחור פה לא מתי לב לבעיה אולי מאוד קטנה וןלפעמים קיוצר לטעמי אין מה להשוות בין LE5500 לשאר המתמדדות עם יש לך עוד כסף ותרוצה גרסהנ יותר משופרת בעיקר בפקצרים תחוב על LV550 היא כוללת SMERT TV וטיפה יותר עומק בשחור וצבעים מאוד בהירים ונעוזים אבל אני לא חושב ששווה ללם 700 שקל בשביל טיפה יותר טוב עם תמעונין בפקתצרים כמו סמרא TV אז זה כבר ענין האחר אבל שיהטלזיות לפי מה שראיתי מביאות אותו איכת עם יתרון פקצרים לLV

itaibl

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה... ואני באמת לא חושב שהפיצ'רים של ה LV550 שווים עוד 700 שקל...
ויש לי חברים שבבית שלהם יש את הLE5500 בגלל זה אני מכיר אותה וראיתי אותה בפעולה...

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
האם צפיתה בה בHD?
משחקים?
מדובר במסך מציון אני מאוד אהבתי אותו

s5360542

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
D5000 עדיפה
יש לי חנות עם מחיר מעולה בשבילך אחי דבר איתי בפרטי

אורי_נציג_חי

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
שלום itaibl
הי איתי, דגמי LE5500 של LG הינם דגמים ישנים שכבר אינם מיובאים על ידי קבוצת ח.י. אני ממליץ לך לבחון את דגמי סדרת LV550 הכוללים פיצ'רים של SMART- TV עם גישה לתכני אינטרנט ומדיה חברתית ועוד.
מקווה שעזרתי,
אורי נציג קבוצת חי

itaibl

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני מודע לכך שזהו הדגם הישן יותר(של שנה שעברה אני חושב..) אבל הדגם עליו המלצת LV550 הינו מעבר למסגרת המחיר שלי לצערי...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור