מבקש עזרה בקנית מסך לסלון תקציב 8-9K

rony77

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
נתונים:
מרחק סלון מקיר לקיר: 3.2 מרחק נטו לצפייה יהיה כ2.8

שימושים: 50% טלויזיה 30% מחשב 20% אקסבוקס

תאורה בסלון: הסלון מואר אבל לא במקור אור ישיר. יש ויטרינה מצד ימין של המסך כמטר ממנו אבל השמש לא זורחת לתוך הסלון אלא רק מאירה אותו. שוב, לא בצורה ישירה חוץ מזה אין מקורות אור רק מנורה באמצע הסלון.

תקציב: דינמי, לא מוחלט. כמובן מעדיף לא להתפזר אלא להקציב את זה לאזור ה9K

לאחר בדיקה די רחבה מתלבט בין המסכים הבאים:

שקלתי המון את הVT20 וברור לי שזה מסך מעולה אבל... הוא יעלה לי כ10-10.5K עם 4 זוגות משקפיים ולעומתו יש לי את הD550 עם 4 זוגות משקפיים בכ6.5K... אני יודע שהVT20 נותנת תמונה טובה יותר אבל אם היא שווה 4K יותר? למען האמת חושב שלא. ולכן הנטיה בין שניהם היא הD550 נכון שהיא סובלת יותר מהשתקפויות אבל היי גם העיצוב מדבר וברור שהמחיר.

אז מתלבט גם אולי לפנות לכיוון הלד... הסיבות: החברה לוחצת מבחינת הגודל ולטעמה ה51 יהיה ענקי וגם אני כבר מתחיל להתלבט בסוגיה זו למרות שלי ה46 בחנות נראה קצת קטן עלי... אולי זה יהיה פשוט גדול מדי לסלון שהוא לא גדול

חייב לציין שמאוד אהבתי את הבהירות והצבעים של הלד פשוט מפחד באמת שה46 יהיה קטן עלי אבל שוקל לשמוע לעצת האישה

שקלתי לקחת את ה6400 אבל המחיר הוא גם מעל 10K וגם עדיין זו 46 ובדיוק היום נתקלתי בזה ושוקל את זה מאוד:
http://www.lcdeal.co.il/Product.aspx?ProductID=174
(כן זה פרללי) ומפחד מקרוס טולק בלד

מודה מראש לעוזרים

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
בתקציב שלך תיכול לקבסל טלוזיה הרבה יותר טובה ביביוא מקביל את LG LX9500
טלוזיה מעולה ספינת הדגל של שנה שעברה של LG בעל קונסטרט טבעי ענק צבעים מרהיבים בהירים ועמוקים פאנל אכותי זווית צפייה רחבה שחורים מושלמים וכול זה ב8.5 אלף שקל עדיף בהרבה על מסכי סמסונג סדרה 6

נערך לאחרונה ב:

rony77

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
קראתי עליה ונראה שיש לה באמת איכות תמונה מעולה. דבר אחד קצת הטריד אותי... קראתי שהHDMI שלה הוא 1.3 ולא 1.4 האם היא לא תוכל לנגן בלורי תלת מימד מלא? האם אני לא יוכל לראות full hd בתלת מימד אלא רק sbs? אם כן אז זה מאכזב

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
לפי מה שאני יודע היא יכולה לנגן בלורי מלא צריך לברר את עם היביאון חי אלקטרוניקה עם רוב התכנים הם 2D
אז זה המסך בתקציב הזה הטוב ביותר מעליו בכ 7 אלף שקל יותר יש את D8000 שמגיע בגודל 46 ומציע איכות לטעמי טובה יותר רק עם יתרון לשחור אחיד יותר בLG LX9500 גם מזוויות השחור של שנהם לפי מה שראיתי מוחלט מתי שהם מקבלים רקע שחור רק כאשר מסתכלים מזוויות השחור של D8000 נהיה סגלגל ולעומת זאת של 9500 נשאר שחור אחיד מה שאומר שהזווית צפייה של LG LX9500 טובה יותר מאשר של D8000 שגם היא מעולה בפני עצמה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור