מבקש עזרה בהתלבטות בבחירת מסך

shair

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום רב,
אני מתלבט בבחירת מסך שטוח לסלון, מרחק הצפיה הוא כ3.5 מטר מקסימום אך כמטר וחצי משמאל למסך קיים קיר מסך (חלון) בגודל של כ 3.8 על 2.6 מטר.
תמהיל הצפיהה שלי הוא 70% כבלים 30% DVD וסרטים מהמחשב. בתחילה בחרתי LCD בגודל 37 מדגם LG30UR בשל המחיר הטוב שקיבלתי וכן בשל איכותו הסבירה וגם יתרון ה USB. אך לאחר שעינתי בפורם אני מתלבט על גודל 42 אינצ'. הבעיה היא שדגם זה בגודל 42 עולה הרבה יותר כוון שהוא כבר מגיע ב FULL HD ולכן אם אקח 42 זה יהיה כבר דגם ה HD READY של LG שהוא 42LG30R , אבל הניגודית כאן פחות טובה וגם אין USB.
אני חושב על לקחת את ה 42 למרות הכל ולקנות כבר DVD עם USB בעתיד אך מפחד שאראה פקסליזציה בשל המרחק והאיכות ובקיצור מבקש המלצה חמה.

תודה מראש:)

dvirkatz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
לא חושב שתהיה בעיה עם הצפייה.
אכן 42 יותר טוב אבל אתה יכול לחשוב גם על 32
דרך אגב היתרון של הUSB לא כזה יתרון סקרו פה את הטלויזיה ונאמר שזה לוקח הרבה זמן עד שזה נטען וכו' בקיצור פיצ'ר נחמד אך עדיין לא מפותח מספיק.
דרך אגב אני קניתי היום DVD של פיוניר עם כניסת USB קורא DVIX כמובן ב400 ש''ח כולל משלוח באולסייל.
וסתם שתדע כרגע HD READY טובה יותר לשידורי SD ובפול HD יש סיכוי שיהיו מתיחות או עיוותים(אני לא סגור על זה אבל די בטוח)

dvirkatz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
מה מצחיק בזה? זה אפשרי בהחלט

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
אפשרי? כן. נכון? לא.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור