LCD מבקש עזרה בבחירת LCD יש דגם זקוק לחוות דעת

alex188

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
שלום,

אני שוקל לרכוש את הLCD הזה של LG אני לא מבין הרבה מאוד בזה. אבל יש לי כמה שאלות.

1. בהרבה מאוד מסכים שטוחים יש תחושה שהתמונה נמרחת, וכאילו חסר בה נפח (?) למה זה קורה?

2. אני מחבר אליו מימר דיגטלי של הוט (מג'ק) האם קיימים חיבורים מתאמים בשני ההתקנים? ובאיזה חיבור מומלץ להשתמש. הבנתי שאין חיבור מתאים פרט לבננות אבל זה חיבור שאינו מומלץ. בהנחה שאני אצפה בתכני HD שלא באמצעות המימר, מחשב או דיסק און קי. יהיה הדבר בעייתי וישמו לב באיכות?

זו רשימת החיבורים שיש לו:
HDMI 1.3 X3, Component , AV X2 , RF , RGB+PC Audio, USB 2.0, RS-232C
זה נובע מעיון בחנויות הרשת. הבעיה שבאתר הרשמי שלו דווקא כתוב שאין כל כך הרבה חיבורים, קישור מצורף למעלה וכאן.מאיפה לקחתי את המידע מהחנות הזו. היא לא היחידה בדעה הזו כאן מצוינים החיבורים אבל גם עם הניגודים (שימו לב חיבור RS).

על כן חשבתי לרכוש את הכבל הזה לטובת חיבור מימר לLCD
http://www.daganm.co.il/rec/448-כבל-SCART-3XRCA-COMPONENT-VIDEO-מקצועי-ב

3. אני מידי פעם אחבר את המחשב שלי באמצעות איזה כבל הכי מומלץ לחבר אותו כדי לראות היטב וחד?

4. כתוב שהוא לא תומך בHD אך תומך בFULLHD מה זה אומר?

5. ביחס למחיר (3400) האם הוא נותן מענה מיטבי?

סליחה על החפירות ותודה על הסיוע.

תודה ויום טוב.

תמונות מצורפות

• מימר מקליט - חלק אחורי.jpg
    מימר מקליט - חלק אחורי.jpg
    KB 8.7 · צפיות: 418

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
1. יכול להיות בגלל הגדרות לא נכונות של מעבד תמונה, או בגלל שמדובר בדגם לא איכותי...
2. יש מדריך מפורט באתר בנושא חיבור ממיר לטלויזיה.
3. גם על זה יש מדריך.
4. זה מסך FULL HD, אל חשש.

alex188

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
1. יכול להיות בגלל הגדרות לא נכונות של מעבד תמונה, או בגלל שמדובר בדגם לא איכותי...
2. יש מדריך מפורט באתר בנושא חיבור ממיר לטלויזיה.
3. גם על זה יש מדריך.
4. זה מסך FULL HD, אל חשש.

האם אפשר לרכוש את הכבל הזה http://www.daganm.co.il/rec/448-כבל-SCART-3XRCA-COMPONENT-VIDEO-מקצועי-ב במקום המימר. הוא לא עושה את את אותה העבודה?

KingpinEX

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
יעשה עבודה כמו חיבור רגיל קמפוננט.

יש לך חיבור AV רגיל, הוא גם טוב, זה לא בעיה.

את המחשב יש לחבר ע"י כבל HDMI אם יש לך בכרטיס מסך רק כניסות DVI אז תשתמש בכבל DVI ל HDMI.
את המחשב תגדיל לרזולוציה של 1920 X 1080 ותקבל את התמונה הכי חדה שיש.

המסך כן תומך בHD, התקן HD READY רק מאפר צפיה בHD והתקן FULL HD משמע HD אמיתי(רזולוציה טובה יותר).

אין לי את הדגם הזה אז אני לא יכול להגיד לך, אבל יש לי דגם אחר של LG, הSCARLT ואני מאוד מרוצה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור