מבקש עזרה בבחירת מערכת קולנוע ביתית איכותית

Warami

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אהלן,
אנחנו עוברים דירה בקרוב, וכחלק מהתכנונים לחדר שלי אני מתכוון לרכוש מערכת קולנוע ביתית איכותית.
אני לא מבין גדול בתחום, אבל אחרי שיטוט של כמה חודשים טובים באתר ובפורום הזה הבנתי שיש מאות סוגים של רמקולים\רסיברים\מגברים\כבלים. יש כל כך הרבה חברות ומותגים והמון קומבינציות כדי להרכיב את המערכת שתתאים לצרכים שלי, וכל המידע הזה התערבב לי בראש ויצר קצת בלאגן, מודה.... :)
אז בעיקרון אשמח לקבל מכם המלצות על מערכת טובה שבנויה משילוב של רמקולים איכותיים, רסיבר קולנוע ביתי חזק, ועל הדרך אשמח להסבר קל מה ההבדל בין רסיבר למגבר (תמיד תהיתי לגביי זה). בנוסף ראיתי שיש אופציה לקנות כבלים בנפרד ולהחליפם באלו שמגיעים עם המערכת כדי לשפר את איכות הסאונד. מה זה, בעצם?

השימוש במערכת הוא לסרטים, מוסיקה ומשחקים (ראוי לציין אולי שאני מעוניין לחבר אותה גם למחשב). אני מחפש צלילי נקי, אותנטי וצלול. שיהיה אמין ככל האפשר ושיגרום לי להתרגש. כמה קיטשי, ככה נכון ;)

התקציב - 10,000 ש"ח.

אני יודע גם שלגודל החלל יש תפקיד בבחירת המערכת, אז מדובר בחדר גדול יחסית, בגודל של 5 על 6 מ' פחות או יותר.

יש לציין שצוות האתר עושה עבודת קודש בכל הנוגע לאודיו בארץ, הסיקורים שלכם מעולים ובהחלט כיוונו ומיקדו אותי למה שאני מחפש. המון תודה מראש. כל המלצה שלכם תתקבל בהערכה רבה :)

רמי

adush007

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יש לך ביד 2 מערכות מצוינות בתקציב הזה..
לדוגמה תסתכל ב kef או ב klipsch או ב b&w לגבי מגבר הייתי ממליץ לך דנון דגמים 30 ומעלה

Warami

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
תודה, אחפש ביקורות על המערכות האלה (ואשתדל לשמוע אותן בחנויות ייעודיות בקרוב).
עוד המלצות, אנשים?

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אני הייתי קונה את זה:
http://www.dtown.co.il/forum/29743-...ת-avant-של-mordaunt-short-במחיר-אטרקטיבי.html
(יש לי את הרמקול הזה בגרסה המוקדמת שלו בבית 10 שנים כבר).

סנטר מהסדרה גם חדש לא תהיה בעיה להשיג.

כמו כן הייתי הולך על מגבר טוב מאוד.
בתקציב נשאר לך כמעט 5 אלף למגבר.
לך על מגבר של ימאהה, סוני,קיימברידג', פיוניר, NAD, מה שיכנס לך הכי גבוהה למסגרת התמחור.

לדעתי, לא תמצא דיל הרבה יותר טוב מזה חדש.

יהודה9

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
אני מחפש צלילי נקי, אותנטי וצלול. שיהיה אמין ככל האפשר ושיגרום לי להתרגש. כמה קיטשי, ככה נכון
כיף לקרוא אנשים כמוך
בתקציב שלך ניתן לקנות ,לא להתרגש כל כך .
אם לא היה לך מערכת קודם אולי תהנה בשבוע הראשון
אבל לא היי בנשמה
מצטער עם הפלתי לך באסה
גם בגלל מערכת לא מהרמה הגבוה צריך לקנות כבלים מתאימים שזה גם עולה כסף

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור