@AK1 אני חושב שייתכן ולא היית צריך להיכנס לפוסט. לא שחלילה אני צנזור, פשוט לא הייתה לך תשובה לשאלת של
@ymym וניסית לשכנע אותו שהוא לא באמת מרגיש מה שהוא מרגיש, או שאין הגיון בתחושה שלו. כי אתה לא מרגיש ככה. תחשוב שהיית מבקש כוס מים מאחד ממכריך, והוא היה מנסה לשכנע אותך שלא הזמן לשתות כרגע....
באופן אישי ובצורה כללית אני מנסה להיכנס לדיונים רק כשאני מרגיש שיש לי משהו לתרום, או שהזכירו אותי.
בדיון הזה פותח הפוסט חיפש אישוש וחיזוק לטענותיו ולא שמישהו ינסה לשכנע אותו שזה "שטויות". גם אם
@שניצל הוא בין הבודדים שיכולים לומר מה שהם רוצים ויש לזה חן ותחושת דיון באוהל מילואים על אבטיח וריח זיעה משכרת ... או פרלמנט פיצוצייה עירוני עם השמנה והסלתא של ותיקי העיר.
התרומה שלי לפוסט נבעה מהיותי מאזין FM פעיל- לא מאזין היסטורי . חיזקתי את תחושותיו של פותח הפוסט, ונתתי גם תחושה שיש עוד כמוהו ושהוא חלק מקבוצה.
זהה השניקל שלי.
מכיוון שאני מוזכר כאן כאדם שאומר את דעתו ללא גבולות בין המחשבה לכתיבה ,לכאורה "באוהל של מילואים" ,אז לדעתי אתה צודק , וככה צריך שהייה חלק מן הפורום , נכון שאני מרשה לעצמי יותר מדי וממש ללא גבולות , אבל בראשית אומר את זה ששניצל שיש לו קצת יותר נסיון מאחרים ולכן מרשה לעצמו להתפרע , בשנית טיפה הומור לא מזיקה בניגוד לכמה מובילי הפורום שלוקחים התחביב בצורה אחרת , שנית , תאר לך איך היה נראה הפורום בלעדיו , הרי אנו לא באנגליה , אנחנו צברים כולל כל החסרונות שיש לנו ,לעיתי יוצא לי לקרוא פורומים בחול , שעמום אחד גדול ......,
מכיוון ששניצל המפגר הזה שונה מאוד מאלדר בחיי היום יום , אבל מכיר את המטריה היטב , ויש הבדל אחד קטן שלרוב אין פה , והוא "קנה מידה " ,
שוכבים פה זוג רמקולים עם כמה וכמה מגברים קדמים , ספקים , עשרות כבלים , כמה RC ועוד עם כל צורות החיבור , כלומר ,XLR - RCA - USB ' TOS - AES SPDIF , ולכולם ניתן לעבור בלחיצת כפתור קצרה כולל מעבר בין שתי המערכות ולשמוע מיד ההבדל לפני שיברח הזיכרון האקוסטי , אני חושב שכמעט לאף אחד אין אפשרות כזו ולכן קשה לאתר חסרונות , האזנה למערכת אחת עם שכנוע עצמי שיש לכם "פלא " בבית לא נראה לי שיש לרוב פה בכלל נקודת התייחסות ראויה בכדי בכלל לקבל איזה תוכחה ,
בנוסף למזלי יש לי חדר בין היותר טובים כפי שמדד לי דן נגר , בקיצור -אלו הסיבות שאני מרשה לעצמי קצת להתפרע ולהוסיף טיפה שובל של הומור שבלעדיו היה נראה הפורום כמו ספר אנטומיה או פיזיולוגיה ,
מה שכתבתי נשמע מלא אגו עצמי , ובכן זה ממש לאאאאאאאא!!!!!! כבר מזמן הלך לי העניין הזה , זה מה יש בבית , ולא מצפה למחיאות כפיים , ובעיקר תלוי ממי , ואני ממש לא אברהם אבינו (מכניס אורחים ) , אין לי חברים של סטריאו בלבד , יש לי רק חברים שממש לא מעניין אותם אם המערכת מונמכת לרמה של מוזיקת רקע במלון , בכל מקרה הפורום חשוב לי מאוד ומנסה לעיתים לעניין או ללמוד מאחרים , ושהייה טיפה שמח במצב המעופש שנמצאת המדינה שלנו