מבקש המלצה ל5 רמקולים לחדר קטן

yoavbd123

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אהלן,
יש לי חדר בגודל של משהו כמו 3.5X4.5 ואני רוצה לארגן בו מערכת ק"ב בעיקר לסרטים וסדרות ב5.1
אבל גם למשחקי PS3.
יש לי רסיבר DENON AVR -160 בבית, שאמרו לי שאמור להיות מספיק טוב כרגע לצרכים שלי, ובמקרה הרע אשדרג אותו קצת יותר מאוחר בעתיד.
מה שאני רואה זה בעיקר סדרות וסרטים באיכות HD מהמחשב ואני רוצה לשפר את איכות השמע בצורה משמעותית.
כמו כן גם יש לי את הסאב YST - SW160 של YAMAHA שאני חושב שגם בו אפשר להשתמש.
במקרה הזה כל שאני צריך זה שנים קדמיים יחסית טובים,אבל לא גדולים מדי כי החדר קטן, ועוד שנים אחוריים פשוטים יחסית ושוב קטנים,ואולי הכי טוב סטליטים, על מנת שלא יתפסו הרבה מקום.
התקציב עומד על סדר גודל של 1500-2000 שקלים, לא הרבה במונחי ק"ב אבל גם הדרישות לא גבוהות במיוחד.
אני בסך הכל רוצה להנות מסרטים סדרות ומשחקים, כרגע אני פשוט שומע דרך הטלוויזיהי וזה דיי מבאס, ואני משוכנע שכל סט רמקולים יהווה שיפור עצום, אך אני חושב שאם כבר אני קונה אז עדיף לעשות סקר שוק וקצת מחקר לפני הקנייה ולקנות את הדבר שהכי טוב והכי מתאים לי מבחינת דרישות ותקציב.

אשמח לעזרה, אני כבר ממש רוצה לסדר לי את המערכת בחדר ולהנות

תודה רבה,
יואב

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
בתקציב הנ"ל אתה לא תוכל למצוא משהו מעבר לסטליטים של מורל
ולא שהם רעים -הם מצוינים למחירם.

או לבנות מערכת שתבוסס על יד שנייה, אבל זה ייקח הרבה זמן למצוא את הרכיבים המתאימים.

yoavbd123

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
בתקציב הנ"ל אתה לא תוכל למצוא משהו מעבר לסטליטים של מורל
ולא שהם רעים -הם מצוינים למחירם.

או לבנות מערכת שתבוסס על יד שנייה, אבל זה ייקח הרבה זמן למצוא את הרכיבים המתאימים.

לא מעוניין ביד שניה.
איזה סטליטים של מורל ?
שוב אני בסך הכל מחפש שדרוג למצב הנוכחי, אני יודע שאני מוגבל מבחינת תקציב,אבל גם הדרישת והצרכים ממש לא בשמיים.
אני פשוט רוצה להוציא סכום לא גדול במיוחד, ועדיין לקנות את הדבר שהכי טוב והכי מתאים לי גם מבחינת ק"ב שזה השימוש הכי עיקרי + משחקים פחות משמעותי, וגם מבחינת התקציב.
סתם משהו שיחזיק איתי לאיזה כמה שנים עכשיו ואחרי זה כבר נחשוב מה עושים.
אתה יכול להגיד לי בדיוק את הדגם ואיפה באיזור המרכז אפשר לראות ולשמוע את זה ולהתעניין קצת מבחינת מחירים ?

ebibo199

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
אהלן,
יש לי חדר בגודל של משהו כמו 3.5X4.5 ואני רוצה לארגן בו מערכת ק"ב בעיקר לסרטים וסדרות ב5.1
אבל גם למשחקי PS3.
יש לי רסיבר DENON AVR -160 בבית, שאמרו לי שאמור להיות מספיק טוב כרגע לצרכים שלי, ובמקרה הרע אשדרג אותו קצת יותר מאוחר בעתיד.
מה שאני רואה זה בעיקר סדרות וסרטים באיכות HD מהמחשב ואני רוצה לשפר את איכות השמע בצורה משמעותית.
כמו כן גם יש לי את הסאב YST - SW160 של YAMAHA שאני חושב שגם בו אפשר להשתמש.
במקרה הזה כל שאני צריך זה שנים קדמיים יחסית טובים,אבל לא גדולים מדי כי החדר קטן, ועוד שנים אחוריים פשוטים יחסית ושוב קטנים,ואולי הכי טוב סטליטים, על מנת שלא יתפסו הרבה מקום.
התקציב עומד על סדר גודל של 1500-2000 שקלים, לא הרבה במונחי ק"ב אבל גם הדרישות לא גבוהות במיוחד.
אני בסך הכל רוצה להנות מסרטים סדרות ומשחקים, כרגע אני פשוט שומע דרך הטלוויזיהי וזה דיי מבאס, ואני משוכנע שכל סט רמקולים יהווה שיפור עצום, אך אני חושב שאם כבר אני קונה אז עדיף לעשות סקר שוק וקצת מחקר לפני הקנייה ולקנות את הדבר שהכי טוב והכי מתאים לי מבחינת דרישות ותקציב.

אשמח לעזרה, אני כבר ממש רוצה לסדר לי את המערכת בחדר ולהנות

תודה רבה,
יואב

סתם המלצה אני לא המבין הכי גדול בתחום.

פרסם את המגבר והסאב שלך במכירה יד 2 ותתעניין בלוג'יטק Z5500, שהמחיר שוק שלה כרגע עומד על התקציב שלך בדיוק (2000) עוד לפני מכירת המגבר והסאב.

פשוט יהיה לך קשה להוציא משהו טוב בתקציב שלך ונראה לי שפשוט תפור עלייך לפי הבקשות ה Z5500, ההתאמה המירבית שלה היא למשחקים וסרטים, למוזיקה פחות אבל בתקציב הזה זה אולי המערכת שתעשה הכי טוב לחדר שלך.

אגב יש לה חסרון מסויים ל Z5500, לא ניתן לשדרג אותה בעתיד ככה שכמובן חשוב שתלך ותשמע אותה בעצמך היכן שהוא, תתרשם, לדעתי גם תיקח בסוף.

בהצלחה!

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
כמו כן גש לחנויות , הרבה פעמים נשאר להם סטים מפורקים או מתוצגות במצב חדש.

yoavbd123

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
סתם המלצה אני לא המבין הכי גדול בתחום.

פרסם את המגבר והסאב שלך במכירה יד 2 ותתעניין בלוג'יטק Z5500, שהמחיר שוק שלה כרגע עומד על התקציב שלך בדיוק (2000) עוד לפני מכירת המגבר והסאב.

פשוט יהיה לך קשה להוציא משהו טוב בתקציב שלך ונראה לי שפשוט תפור עלייך לפי הבקשות ה Z5500, ההתאמה המירבית שלה היא למשחקים וסרטים, למוזיקה פחות אבל בתקציב הזה זה אולי המערכת שתעשה הכי טוב לחדר שלך.

אגב יש לה חסרון מסויים ל Z5500, לא ניתן לשדרג אותה בעתיד ככה שכמובן חשוב שתלך ותשמע אותה בעצמך היכן שהוא, תתרשם, לדעתי גם תיקח בסוף.

בהצלחה!
קראתי לא מעט על הZ5500 ובהתחלה היה נראה שהיא מתאימה לי לא רע, אבל העובדה שהיא מאוד מוגבלת מבחינת כניסות ושאי אפשר לשדרג אותה ועוד כמה דברים קצת ביאסו אותי. חוץ מזה שאני חשוב שאם כבר יש לי רסיבר וגם באס חבל לא להשתמש בהם, ולמכור אותם נראה לי לא מעשי כי הם יחסית ישנים ואני ממש לא רוצה להתעסק במכירה.

2+2 כאלו
http://www.audiophile.co.il/products/144074
מחוברים לסאב+הרסיבר שלך ייתנו לך את המענה.
זה מאוד גבולי מבחינה תקציבית, כי זה 2100 שקל שזה כבר קצת מעל התקציב שלי,אבל בעיקר זה רק 4 רמקולים ועדיין חסר לי סנטר ואני כן מחפש 5.1

כמו כן גש לחנויות , הרבה פעמים נשאר להם סטים מפורקים או מתוצגות במצב חדש.

זה יכול להיות באמת רעיון טוב, איזה חנויות מומלצות יש באזור המרכז ? אני גר ברמת השרון ככה שתל אביב והאזור זה אידיאלי מבחינתי. אני אשמח למקום רציני שלא מחפש לעשוק את הלקוח ומתייחס אליך בריצנות גם אם אתה לא רוצה מערכת ב15K אלא רק ב1.5K או משהו כזה...

תודה על העזרה חברה :)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור