מבקש המלצה למצלמה ...(פרטים בגוף)

eyal9288

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
8
שלום ,

אני מחפש מצלמה בתקציב של 4000 +\- (כולל עדשה וכולל מע"מ )

השימושים שלי הם :

לצלם את הילדה שלי מקרוב \מרחוק , לפתח את התמונה לגודל של A3 +\-
שהמצלמה תתפקס כמה שיותר מהר ,
ווידאו ב HD .

שתצלם במהירות .

ההמצלות שקיבלתי הם :
sony a6000

מצלמה דמוי SLR ‏ Canon PowerShot SX60 HS

מצלמה רפלקס DSLR ‏ Nikon D7100

אני אשמח לקבל ממכם המצלות באיזה מצלמה לבחור ( אם יש לכם המצלמה אחרת גם אשמח לדעת ).
ובאותה המצלמה גם לתת לי המצלמה לעדשה .
שיתאים לתקציב הנמוך שלי .

אשמח לתשובה

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
את הקנון sx60 תוריד מהרשימה בגלל שהיא מצלמה קומפקטית עם חיישן קטן ואיכות תמונה בנונית.
הניקון והסוני חולקות חיישן מאוד דומה עם איכות תמונה מעולה. ומהירות פוקוס מוצלחת מאוד.
הסוני בעלות קצב צילום מהיר יותר וכן יכולת וידאו טובה יותר.
הסוני a6000 עם עדשת קיט היא תעלה פחו
פחות מ 3000 שח עם מוסיפים עוד עדשת 55-210 בכ 1300 שח יש חריגה מהתקציב אבל מקבלים סט מוד מוצלח גם לצילום מקרוב וגם מרחוק וכן לוידאו.
יש רק לזכור שמדובר על עדשות יחסית זולות והשקעה בעתיד בעדשות טובות יותר תביא איכות תמונה עוד יותר מוצלחת.

eyal9288

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
8
לגבי המצלמה אז אני אקנה את ה A6000
ולגבי העדשה באתר של CAMERAMIA
אני מקבל עם המצלמה את העדשה הזאת :

Sony 55-210mm F4.5-6.3 For Nex
ב4000 יחד עם ה16-50
או שאולי כדאי לקחת את הA6000 ללא עדשות ב2500 ש"ח
ולקנות עדשה איכותית יותר ,אם כן איזו עדשה מומלצת?

ובגלל שהתקציב שלי הוא רק 4000 הייתי רוצה לדעת אם זה כזה משמעותי האיכות תמונה של העדשה 55-210 שאני אקבל במסגרת התקציב(עד כמה ההבדלים משמעותיים בשביל הצרכים שלי).
או שזה לא שווה את הכסף....

דודיפלצת

אוהב את התחום
מעורבות
29
נקודות
28
מה הכוונה "לצלם את הילדה מקרוב\מרחוק"?
מתי למשל אתה חושב שיצא לך לצלם אותה מרחוק?

eyal9288

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
8
הכוונה שלי זה בזמן שאנחנו נמצאים בטיול (ספארי , כנרת, הרים וגבעות ..) אז שאני אצליח לצלם אותה שהיא נמצאת במרחק ממני, ושאצליח לצלם גם את הנוף שיש מסביב .. (או את החיה בספארי ).

דודיפלצת

אוהב את התחום
מעורבות
29
נקודות
28
אם כך, במקרה הזה נשמע לי שה-55-210 מיותרת.
הצד ה"רחוק" של העדשה (210) נועד לצלם אובייקטים רחוקים כשאין אפשרות להתקרב אליהם. למשל - חיות בטבע (אפשר למצוא עוד הרבה שימושים כמובן).
כדי לצלם פריים בסגנון שאתה מתאר, אני חושב שתספיק לך עדשה בסגנון 16-50. אני לא מכיר את העדשות של סוני כל כך אז אני לא יודע מה נחשב שם איכותי. בכל אופן, בכסף שנשאר הייתי מצרף איזשהי עדשת פריים (ללא זום) עם מפתח צמצם רחב לפורטרייטים. משהו באיזור אורך המוקד של 50mm או 85mm.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור