מבקש המלצה למצלמה בסביבות 1300 ש"ח

Nir30

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
שלום,

המצלמה תשמש לצילום נופים ואנשים ואפשרות ה-Wifi וסלפי מאוד שימושית.
אני מבקר באוסטריה וארצה להוציא תמונות באיכות טובה עד כמה שאפשר.
זום גבוה רצוי אך לא על חשבון איכות התמונה.
לא נראה שמצלמה עם עדשות נפרדות יתאים לי (גם לא בתור מצלמה למתחיל), אני לא רוצה להיסחב עם המצלמה אלא שתשב בנוחות בכיס (הגדול :)) ותישלף מידי פעם בנוחות.
חשוב לי מאוד גם איכות הבנייה מהבחינה שהמצלמה לא תרגיש לי צעצוע פלסטיקי .

תודה מראש.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
מצלמה שיכולה מאוד להתאים היא פנסוניק LF1 עם חיישן יחסית גדול למצלמה קומפקטית עם WIFI ו גם NFC (מאפשר חיבור נוח לטלפון שתומך ב NFC)
המצלמה זופ כפול 7.1 שזה לא נראה הרבה אבל לחיישן בגדול הזה אין הרבה מצלמות בטווח מחיר הזה עם טווח זום של יותר מ 3.

למצלמה אין מסך מפרקי מלאה לצורך סלפי, אבל בעזרת חיבור WIFI אפשר לנסות לעשות זאת עם צילום דרך הטלפון - לא בדקתי זאת עם המצלמה הזאת

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=852762

Nir30

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
היי Carmi,
תודה על ההמלצה, המצלמה קצת ישנה (2013), אין משהו יותר חדש?
מה בנוגע למצלמה של קאנון 710 HS שמומלצת פה בפורום הרבה?
אני לא צריך סלפי התכוונתי שה-WIFI יאפשר לי סלפי :).
האם הזום הנמוך יחסית מספיק?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
הקנון SX710 היא מצלמה נהדרת ומעולה למחירה היא מספקת זום גדול ובגוף קטן (והיא יחסית חדשה) הנקודה שהיא בעלת חיישן קצת יותר קטן (1/1.23'') מזה של הפנסוניק (1/1.7'') ולחיישן יש חשיבות באיכות התמונה

להרבה ההפתעה אין לאחרונה מצלמות חדשות עם החיישן בגודל ה 1/1.7 אינצ' - נכון שעדיף לרכוש מצלמה חדשה, אבל זו לא כל מצלמה חדשה עדיפה על מצלמה ישנה יותר.

להסיר ספק ה SX710 היא מצלמה מאוד מוצלחת לטיול ואני בטוח שתספק אותך והיא גם הרבה יותר זולה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור