מבקש המלצה למסך "LCD / LED 46 בתקציב עד 10K

rans8a

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם,

כבר שנים אני דוחה את ההחלטה לקנות טלוויזיה מסך דק לסלון במקום ה-"CRT 29 הקובייתי שיושב לי שם. נראה לי שהגיע הזמן. אני מאד מתרגש!
אני מחפש מסך דק בגודל "46. מרחק הצפייה הוא 2.5-3 מ', ותמהיל הצפיה יהיה בערך:
60% סדרות שהורדתי מהאינטרנט (באיכות משתנה, SD/HD)
20% סרטים (כנראה רובם HD)
20% שימוש במחשב!

יש לי מחשב מחובר לטלוויזיה כבר היום, ומקלדת אלחוטית, ונראה לי יהיה מגניב לגלוש באינטרנט מהספה בסלון.
אין לי חיבור ל-HOT/YES וכנראה גם לא יהיה בעתיד הקרוב.
אה, כמובן, התקציב - עד 10K. כמובן שעדיף פחות. לא רוצה יבוא מקביל, רוצה אחריות אמינה.
הסלון אמנם מואר (חלון גדול בקיר לצד הטלוויזיה) אבל רבאק, בשביל זה יש וילונות.

לא חשוב לי 3D. בשביל מה בעצם אני צריך את זה...? מה אפשר לראות ב-3D היום?

סקירה קצרה (טוב, האמת, לא כל כך קצרה) העלתה מס' דגמים שהוזכרו כאן בפורום (הרשימה מכילה לינקים למפרטים באתר היבואן הישראלי הרשמי):
1. Sharp LC46LE810E
2. Toshiba REGZA 47XL700
3. Toshiba 46SL733G
4. Sony KDL46EX710
5. Samsung UA46C6900
6. Samsung UE46C7000

המחירים בערך באותו איזור-חיוג (8K-10K), חוץ מהסמסונג C7000 שעולה 11.5K. לא יודע בעצם למה הכנסתי אותה לרשימה...

אם יש לכם המלצות לאחת מהטלוויזיות ברשימה או אתם יכולים להמליץ על דגם אחר, אשמח לשמוע.

תודה מראש!
רן

rans8a

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כבר קיבלתי המלצות ממספר חנויות מתמחות על הסוני KDL46EX710. אשמח אם מישהו מבאי הפורום יוכל לחוות דעה לא משוחדת. למישהו יש אותה בבית ורוצה לספר על כך?

hbs

חבר משקיען
מעורבות
9
נקודות
18
יש אצל חבר שלי בבית , מרושם של ביקור אצלו זה נראה טוב אבל אני לא ברמה של לתת חוות דעת מקצועית

אפי

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אני מסכים עם צביקה-תבדקו גם את הפיליפס 8605--מכישיר מאוד איכותי בכל פרמטר וחיבורים מרובים מכל המינים והסוגים.אישית אני מאוד הייתי רוצה לרכוש אחד כזה לסלון-אך יש בעיית תקציב-וכנראה שאלך על הטושיבה הדגם שצויין למעלה.

rans8a

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הבנתי של-8605 יש בעיה קשה של השתקפויות.
ראיתי שהטושיבה SL733 קיבל ביקורת מאד אוהדת באתר ("נבחרי 2010..."). איך הוא בהשוואה לסוני EX710?

rans8a

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אתמול ערכתי סבב התרשמויות נוסף בחנויות קולנוע ביתי. אני חייב לספר קודם - ראיתי את הפלזמה של פנסוניק V20 ופשוט נפלה לי הלסת לרצפה! איכות התמונה מדהימה גם ביחס לכל טלוויזיות LCD/LED שראיתי!
מה חבל שהיא 42 אינטש בלבד... לדברי המוכר, ב-46 אינטש יש רק את ה-U20 והיא נחשבת סדרה ירודה ביחס ל-V20.

כל כל פנים, נוספו עוד שני דגמים לרשימה ההולכת וגדלה של אופציות:
פיליפס 7605 - מסך לא מבריק. לא ראיתי אותה בפועל.
LG LE5500 - איכות תמונה מצויינת, גודל 47 אינטש...

אני חייב לומר שאני עדיין נוטה לכיוון הסוני EX710 - אם יש למישהו רעיון אחר, זה הזמן להגיב!

תודה,
רן

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור