שלום לכולם,
כבר שנים אני דוחה את ההחלטה לקנות טלוויזיה מסך דק לסלון במקום ה-"CRT 29 הקובייתי שיושב לי שם. נראה לי שהגיע הזמן. אני מאד מתרגש!
אני מחפש מסך דק בגודל "46. מרחק הצפייה הוא 2.5-3 מ', ותמהיל הצפיה יהיה בערך:
60% סדרות שהורדתי מהאינטרנט (באיכות משתנה, SD/HD)
20% סרטים (כנראה רובם HD)
20% שימוש במחשב!
יש לי מחשב מחובר לטלוויזיה כבר היום, ומקלדת אלחוטית, ונראה לי יהיה מגניב לגלוש באינטרנט מהספה בסלון.
אין לי חיבור ל-HOT/YES וכנראה גם לא יהיה בעתיד הקרוב.
אה, כמובן, התקציב - עד 10K. כמובן שעדיף פחות. לא רוצה יבוא מקביל, רוצה אחריות אמינה.
הסלון אמנם מואר (חלון גדול בקיר לצד הטלוויזיה) אבל רבאק, בשביל זה יש וילונות.
לא חשוב לי 3D. בשביל מה בעצם אני צריך את זה...? מה אפשר לראות ב-3D היום?
סקירה קצרה (טוב, האמת, לא כל כך קצרה) העלתה מס' דגמים שהוזכרו כאן בפורום (הרשימה מכילה לינקים למפרטים באתר היבואן הישראלי הרשמי):
1. Sharp LC46LE810E
2. Toshiba REGZA 47XL700
3. Toshiba 46SL733G
4. Sony KDL46EX710
5. Samsung UA46C6900
6. Samsung UE46C7000
המחירים בערך באותו איזור-חיוג (8K-10K), חוץ מהסמסונג C7000 שעולה 11.5K. לא יודע בעצם למה הכנסתי אותה לרשימה...
אם יש לכם המלצות לאחת מהטלוויזיות ברשימה או אתם יכולים להמליץ על דגם אחר, אשמח לשמוע.
תודה מראש!
רן
כבר שנים אני דוחה את ההחלטה לקנות טלוויזיה מסך דק לסלון במקום ה-"CRT 29 הקובייתי שיושב לי שם. נראה לי שהגיע הזמן. אני מאד מתרגש!
אני מחפש מסך דק בגודל "46. מרחק הצפייה הוא 2.5-3 מ', ותמהיל הצפיה יהיה בערך:
60% סדרות שהורדתי מהאינטרנט (באיכות משתנה, SD/HD)
20% סרטים (כנראה רובם HD)
20% שימוש במחשב!
יש לי מחשב מחובר לטלוויזיה כבר היום, ומקלדת אלחוטית, ונראה לי יהיה מגניב לגלוש באינטרנט מהספה בסלון.
אין לי חיבור ל-HOT/YES וכנראה גם לא יהיה בעתיד הקרוב.
אה, כמובן, התקציב - עד 10K. כמובן שעדיף פחות. לא רוצה יבוא מקביל, רוצה אחריות אמינה.
הסלון אמנם מואר (חלון גדול בקיר לצד הטלוויזיה) אבל רבאק, בשביל זה יש וילונות.
לא חשוב לי 3D. בשביל מה בעצם אני צריך את זה...? מה אפשר לראות ב-3D היום?
סקירה קצרה (טוב, האמת, לא כל כך קצרה) העלתה מס' דגמים שהוזכרו כאן בפורום (הרשימה מכילה לינקים למפרטים באתר היבואן הישראלי הרשמי):
1. Sharp LC46LE810E
2. Toshiba REGZA 47XL700
3. Toshiba 46SL733G
4. Sony KDL46EX710
5. Samsung UA46C6900
6. Samsung UE46C7000
המחירים בערך באותו איזור-חיוג (8K-10K), חוץ מהסמסונג C7000 שעולה 11.5K. לא יודע בעצם למה הכנסתי אותה לרשימה...
אם יש לכם המלצות לאחת מהטלוויזיות ברשימה או אתם יכולים להמליץ על דגם אחר, אשמח לשמוע.
תודה מראש!
רן