מבקש המלצה למסך 46" LED עד 8000ש"ח

• פותח הנושא uvuv
  • פורסם בתאריך

uvuv

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם,
אני מעוניין לקנות מסך 46" LED בתקציב של עד 8000ש"ח.

מספר נקודות :
- מסך נגד השתקפויות (מימין המסך ממוקם חלון יציאה למרפסת גדול)
- אופציה לממיר עידן+
- לא מעוניין ב 3D
- FULL-HD
- SMART TV
- צבעים חמים

מרחק ישיבה 3.5-4 מטר

האם יש מסכים במחיר הזה עם פיזור LED מלא ? (להבדיל ב EDGE_LED)
האם כדאי להמתין לינואר 2012 לירידת מחירים ?

תודה רבה !

IDG

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אני ממליץ על דגם כולשהו של LG. הLG שיצא לי לראות, רובן (אם לא כולן) הן בעלות מסך בגימור מט, FULL HD, ברובן גם יש עידן+, גם SMART TV יש בדגמים מסויימים.

נוסף על כך, להערכתי (יכול להיות שאני טועה כי אני לא ב100% מעודכן בעולם המסכים כרגע) מסכי FULL LED, בטח ובטח שברמת המחיר הזאת, דיי נדירים.

אם לא היה לך בעיית השתקפות הייתי ממליץ לך על הNX710 של סוני שיש אצלי (האמת שאצלי יש ממול לטלוויזיה חלון שפונה לכיוון מערב ומואר ברוש שעות היום, ומהר מאוד התרגלתי להשתקפות המועטה מאוד שיש במסך (אבל יש להתחשב גם בכך שזמני הצפייה שלי הם או בשעות הבוקר, או בערב :O )

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
IDG זה לא עוזר שתממליץ לו על דגם כלשהוא של LG תצריך לפרט איזה דגם ולמה דווקא הוא אני מחזיק ברושתי מסך LED צדדי בעל שליטה על התאורה האחורית המסגרתית והיא מעולה השם הוא LG LX6500 גודל 47 ממרחק צפייה שלי מטר וחצי ועוד דבר למרחק צפייה שלו מתאים לו לפחות 55 אנטיש לא פחות אני משער שעם הוא לא בעל עין חדה במיוחד ומקצעוית ממרחק כזה הוא לא יבדל בין 1080P
ל720P
למרחק 4 מטר מתאים לפחות 55-60 לא פחות אני ממליץ שיעלה תתקציב בעוד 1500 שקל ויקנה את LG LX6500
גודל 55 מסך מציון בעל פאנל מט

אורי קבוצת חי

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום uvuv
עפ"י הדרישות שפרטת היינו ממליצים על מסך LG מדגם 47LV550Y בגודל "47.
אותו דגם קיים גם בגודל "42 שיכול להספיק למרחק הצפייה שציינת.
זהו דגם Smart TV , full HD כולל ממיר מובנה לקליטת שידורי עידן +.
חשוב לוודא אחריות קבוצת ח.י. - היבואן הרשמי

מקווה שעזרתי,
אורי, נציג קבוצת ח.י.
,,,,,,, .

IDG

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
IDG זה לא עוזר שתממליץ לו על דגם כלשהוא של LG תצריך לפרט איזה דגם ולמה דווקא הוא אני מחזיק ברושתי מסך LED צדדי בעל שליטה על התאורה האחורית המסגרתית והיא מעולה השם הוא LG LX6500 גודל 47 ממרחק צפייה שלי מטר וחצי ועוד דבר למרחק צפייה שלו מתאים לו לפחות 55 אנטיש לא פחות אני משער שעם הוא לא בעל עין חדה במיוחד ומקצעוית ממרחק כזה הוא לא יבדל בין 1080P
ל720P
למרחק 4 מטר מתאים לפחות 55-60 לא פחות אני ממליץ שיעלה תתקציב בעוד 1500 שקל ויקנה את LG LX6500
גודל 55 מסך מציון בעל פאנל מט

מתן...
ההמלצה שלי כמו שניתנה היא על מנת שלבחור יהיה מרחב, מההיכרות שלי עם LG יש כמות לא קטנה של דגמים בארץ, ורובם גם מתלבשים בדיוק על דרישותיו ועל דרישות התקציב, כאשר בחלק מהמקרים אפילו ההבדלים בין הדגמים זעירים.
כמו כן, לא הצעתי מסך יותר גדול כי ייתכן והבנאדם מעוניין בגודל כזה מסיבות כאלו ואחרות.

אגב, יצא לי לדבר עם מספר אופטיקאים, ואומנם כן אנשים כמונו לוקחים מסכים גדולים למרחקים של מטר-שלושה, אבל אותם אופטיקאים אחד אחד אמרו לי שהם יושבים עם "42 ממרחק של שלושה מטרים כי יותר מזה כבר מתחיל להזיק לעיניים, אני לא יודע אם זה משהו שמוכח מחקרית אבל בהתחשב בעובדה שמדובר בשלושה אנשים שעובדים בתחום, ובטח עברו הסמכה רצינית, זה נשמע לי כמו טענה שראוי במקצת להתייחס אליה. האם אתה מכיר משהו בנושא?

(גם ניסיתי לענות להודעה הפרטית ששלחת לי אבל התיבה שלך מלאה)

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
איני מבין בתחום האופטיקה או רפואת עניים אבל אני יודע שהרבה מאוד אנשים קונים מסך 55 למרחק 3 מטר ונהנים ואין להם בעיה.. והרבה מאוד מאנשים נרתעים לסים אפילו 42 ממרחק3 מטר בגלל שהם חושבים שזה ענק אב לפי בדיקו אי פשר להבדיל במסך 47 במרחק 4 מטר בין 1080P
ל720P
ולכן אין פה שום יתרון למסך FULL HD כיי במילא לא תבבדיל אבל כנראה התקציב זה מה שמפריע לו עם הוא יכול לעלות תתקציב בעוד 1500-2000 שקל יש לו מסך 55 כמו LG LX6500
או את סוני EX720 ב10500 שקל

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור