מבקש המלצה לחבילת אנאלוג יד שניה

Ronnym1964

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
פטיפון עם זרוע וראש
פונו
תקציב כ 15 אל"ש. חריגה אפשרית בהזדמנות מיוחדת.
אמור להשתלב עם מערכת טובה מאוד, כך שחשוב שלא יהפוך לחוליה החלשה.
כיום מאזין לדיסקים עם ARC REF8.
אשמח לקבל עצות מקצועיות פה מחברים.
הצעות קונקרטיות לרכישה אפשר לשלוח לי בפרטי.

תודה רבה,

רוני

נערך לאחרונה ב:

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
אני אוהב את LINN, יש כמה LP12 ביד שנייה ובלוחות ותקבל אפילו עוד עודף.

Ronnym1964

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
יש פטיפונים מודרנים ברמה הזו?

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
לא יודע מי המוכר, תבדוק:
אפס חמש ארבע
6093870

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,785
נקודות
113
יש קוזמה סטבי אבל רחוק תהתקציב

Ronnym1964

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
תודה על ההפניות.
אשמח להמלצות כלליות ולא בהכרח משהו שמוצע כרגע למכירה.
שילובים מוצלחים מניסיונכם וחלוקת תקציב מומלצת בין הרכיבים.
פחות בעניין של וינטג׳.
ושוב, אם תעמוד על הפרק חבילה יקרה יותר שתשמע לי מצויין לאוזן, התקציב יתגמש.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
נוטינגהם אנאלוג, ספייס דק.
תתחיל עם הזרוע המקורית, היא מצוינת.
יחד עם הראש הכי טוב שאתה יכול להשיג בתקציב שלך, תקבל בסיס מעולה שניתן גם לשדרג עם השנים (פלטה גדולה וכבדה יותר מאותו יצרן וכמובן זרועות, וראש).
בשלב ראשון לא הייתי עושה את זה כי מה שתקבל מהפטיפון הבסיסי עם ראש מעולה תהייה חבילה מצוינת שתגרום לך לעונג. לדעתי VFM מהטובים בשוק האודיו.
זיו מזיפ אודיו יוכל לעזור ברעיונות ואולי מכיר מישהו שמוכר יד 2.
פונו יד 2 מעולה זה כבר עניין של מצאי בשוק, וסבלנות. מידי פעם יש אחד או שניים שנכנסים ללוחות. לדעתי למצוא פונו טוב יהיה קצת יותר קשה מפטיפון.

Ronnym1964

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
נוטינגהם אנאלוג, ספייס דק.
תתחיל עם הזרוע המקורית, היא מצוינת.
יחד עם הראש הכי טוב שאתה יכול להשיג בתקציב שלך, תקבל בסיס מעולה שניתן גם לשדרג עם השנים (פלטה גדולה וכבדה יותר מאותו יצרן וכמובן זרועות, וראש).
בשלב ראשון לא הייתי עושה את זה כי מה שתקבל מהפטיפון הבסיסי עם ראש מעולה תהייה חבילה מצוינת שתגרום לך לעונג. לדעתי VFM מהטובים בשוק האודיו.
זיו מזיפ אודיו יוכל לעזור ברעיונות ואולי מכיר מישהו שמוכר יד 2.
פונו יד 2 מעולה זה כבר עניין של מצאי בשוק, וסבלנות. מידי פעם יש אחד או שניים שנכנסים ללוחות. לדעתי למצוא פונו טוב יהיה קצת יותר קשה מפטיפון.

תודה. בדיוק סוג ההמלצות שחפשתי. דוגמאות לפונו שישתלב טוב?

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
פטיפון עם זרוע וראש
פונו
תקציב כ 15 אל"ש. חריגה אפשרית בהזדמנות מיוחדת.
אמור להשתלב עם מערכת טובה מאוד, כך שחשוב שלא יהפוך לחוליה החלשה.
כיום מאזין לדיסקים עם ARC REF8.
אשמח לקבל עצות מקצועיות פה מחברים.
הצעות קונקרטיות לרכישה אפשר לשלוח לי בפרטי.

תודה רבה,

רוני
אני העדפתי להשים את הכסף בראש איכותי ופונו סטייג ברמה
פטיפון ברמת סבירה של Audio Technical ATLP140

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
אני לא מבין גדול בפטיפונים אבל מהשיעמום קראתי קצת על הפטיפון הנ״ל, זה פטיפון שתוכנן לתקליטנים שזה אומר שיש לו מנוע יחסית חזק ובהנעה ישירה מה שאומר שבהאזנה ביתית למוזיקה ייכנס רעש להגברה, בנוסף, מכיוון שאין חשיבות גדולה לתקליטן לפרטים ומיקרודינמיקה הצירים בזרוע ובציר המרכזי לא ברמת דיוק גבוה דבר שמפריע בקריאת הפרטים הקטנים שעל גבי התקליט. להשקיע בראש ופונו סטיג׳ מאוד איכותי ולא בפטיפון זה כמו לנסות לקרוא עיתון עם ראיה 6/6 כשאתה נוסע באוטובוס שנוסע על כביש משובש.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
אני לא מבין גדול בפטיפונים אבל מהשיעמום קראתי קצת על הפטיפון הנ״ל, זה פטיפון שתוכנן לתקליטנים שזה אומר שיש לו מנוע יחסית חזק ובהנעה ישירה מה שאומר שבהאזנה ביתית למוזיקה ייכנס רעש להגברה, בנוסף, מכיוון שאין חשיבות גדולה לתקליטן לפרטים ומיקרודינמיקה הצירים בזרוע ובציר המרכזי לא ברמת דיוק גבוה דבר שמפריע בקריאת הפרטים הקטנים שעל גבי התקליט. להשקיע בראש ופונו סטיג׳ מאוד איכותי ולא בפטיפון זה כמו לנסות לקרוא עיתון עם ראיה 6/6 כשאתה נוסע באוטובוס שנוסע על כביש משובש.

אני לא ספץ באנלוג אבל תיאור שלך רציונלי ומשכנע.

למה

חבר משקיען
מעורבות
838
נקודות
113
גם אני לא מבין גדול בפטיפונים,אבל לדעתי בתקציב שלך אפשר כבר לקנות פטיפון חדש עם ראש סביר ולנסות "לצוד" ביד שנייה פונו טוב,שישמש גם בהמשך ואת הראש תמיד תוכל לשדרג. שתי דוגמאות לפטיפונים נחמדים בתקציב שלך: https://www.oracle-audio.com/copy-of-origine-1 https://www.arama-audio.com/product/ultra-deck/

נערך לאחרונה ב:

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,123
נקודות
113

ביום שתחבר את האנלוג שלך לפונו טוב תגלה כמה החמצת.
מי שחושב שפונו באנלוג הוא שולי כנראה טרם האזין לפונו טוב (אגב, לא חייב להיות סופר יקר סביב 4000-5000$ ניתן לקבל מכשירי פונו טובים מאוד, כמובן שברמת מחיר של 15K ומעלה מקבלים מכשירים טובים עוד יותר).

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
ביום שתחבר את האנלוג שלך לפונו טוב תגלה כמה החמצת.
מי שחושב שפונו באנלוג הוא שולי כנראה טרם האזין לפונו טוב (אגב, לא חייב להיות סופר יקר סביב 4000-5000$ ניתן לקבל מכשירי פונו טובים מאוד, כמובן שברמת מחיר של 15K ומעלה מקבלים מכשירים טובים עוד יותר).
בלקשקש יש פה אלופים, אם הייתה עוקב היית יודע איזה פונו סטייג יש לי, עדיף לא לשתף כלום כי אף אחד לא קורא ומה שלא מכירים כל השאר לא שווה

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
אני לא ספץ באנלוג אבל תיאור שלך רציונלי ומשכנע.
זה בדיוק הבעיה פה , אחד לא מבין והשני קורא את שהראשון כתב וכך נוצר ״ידע״ פטיפון כגון טכניקס שהוא של “DJ” נמצא בשימוש אצל המון אנשים ולא ל- DJ , סהכ ההבדל העיקרי זה pitch control שמעניין רק DJ
במקרה עכשיו אני מנסה פטיפון לא ל- DJ עם ראש פשוט לעומת אחד ל-“DJ” עם ראש יקר יותר וההבדל שמיים וארץ לטובת הראש היקר יותר
מי יקפוץ ויגיד שזה ראש לתקליטנים?
9C52CE10-A042-4330-B658-459F103F1689.jpeg

תמונות מצורפות

• 9C52CE10-A042-4330-B658-459F103F1689.jpeg
    9C52CE10-A042-4330-B658-459F103F1689.jpeg
    KB 94.5 · צפיות: 301
נערך לאחרונה ב:

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
לפחות תשים סימני שאלה אם יש לך ספקות ואתה אומר שאתה לא מבין, אתה קובע עובדות רעשים לא מדויק , על סמך מה?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור