מבקש גם המלצה לטלויזיה "50

yairjazz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
גם כאן - השימוש העיקרי הוא SD.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
מה תמצפה שאני יומר לך אתה אומר שתרוצה פלזמה 50 אנטיש בעיקר לSD אבל כמובן לא נותן פרטים מה היתה אומר לאדם שרוצה לקנות מכוניות שאומר לך אני רוצה מכונית מהירה ויפה אבל לא נותן לך סכום ומה הצפיות שלו מהממוצר.....א
אז תענה על כמה שאלות ואני ישמח לעזור לך..

1. מה המרחק צפיי
ה?
2. מה תנאי התאורה?
3. מה התקציב?
4. מה הצפיות שלך ממוצר?
5. תלת מימיד פרמטר חשוב?
תענה על זה ואני ימליץ לך

yairjazz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
1. מה המרחק צפייה?
מרחק הצפיה 4.5 מטר

2. מה תנאי התאורה?
סלון עם שלושה חלונות, אחד מהם (לא גדול במיוחד) מאחורי נקודת הצפיה. והשניים האחרים בקירות אחרים.

3. מה התקציב?
עד 6K ש"ח.

4. מה הצפיות שלך ממוצר?
כתבתי. בעיקר SD, קצת HD

5. תלת מימיד פרמטר חשוב?
ממש לא.

תענה על זה ואני ימליץ לך[/QUOTE]

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
למרחק הזה מתאים 65-70
אני לא היתי ממליץ לסים מסך 50 אנטיש ממרחק של 4.5 מטר לא תצליח להבחין בין HDR לFULL HD
אפילו לSD זה קטן מידי אני ממליץ שתעלה תתקציב בכמה אלפים לפחות 10-11 אלף ואז אני יכול להמליץ לך על מסכים
פחות מ60 זה פשוט קטן מידי

yairjazz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
מתן היקר

גדלי המסך נקבעו לפי מרחק הצפיה + הגודל הפיזי שאני יכול למקם על הקיר.
אין לי מקום לסך של 60 אינטצ'. ואין לי שום בעיה עם העובדה של אצליח להבחין בין HDR לFULL HD.
אדרבא. אם אי אפשר להבחין - עדיף HDR.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
טוב אני ימליץ לך על טלוזיה מתאימה:

1.פנסוניק X30
הוא טלוזיה מבית פנסוניק שבא ברוולציה HDR עם יחס מסך של 4:3 וזה אופטמלי בשביל שידורי SD מה שאומר שהוא ברוולציה לא כול כך גבוה מאיכות השידור שהיא 579I
וככה הוא לא צריך לעשות אפקסיל גדול וככה השידור יותר רך ונעים לעין הוא מביא תמונה נעימה ורכה בשידורי SD אחת הטובות שראיתי
המעבד ואדיו מחליק בעיות כמו פלקציה מריחות גרעניות ועוד שלל בעיות המנגנון מתיחה חכמה מחליק בעיות עיוותים והשמנת יתר בדמיות בHD המסך מציון ונותן תמונה נעימה וחמה לעין צבעים חמים ונעמים השחור הוא אכותי ונשאר אחיד גם מזוויות צפייה יתרון גדול של פלזמה על LED זה בזוויות צפייה ובזמן תגובה למסך יש יכולת כווויול מציוניות שאפשר להגיע בקלות לתצואה מציוניות
למסך יש שני כנסיות USB HD וחיבור לאיטרנט לאתרים מובנים כמו פיסבוק טיטיור ועוד הרבה אפלקציות

קיוצר זה הטלוזיה שיכולה לתת לך מענה היא עולה 5500 אלף שקל לגודל
50

danielk

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
תשקול לקנות את Samsung C550, אמנם דגם משנה שעברה אבל הוא מאוד מאוד מומלץ.
א. בתור מסך פלזמה יש לו באופן יחסי מעט בעיה של השתקפויות
ב. רואים בו ממש פגז, צבעים, עוצמה, ניגודיות, חדות וכו'.
ג. הוא FHD
ד. תומך DLNA והמסכים של סמסונג מנגנים באמת את כל הפורמטים

זה אמנם דגם של שנה שעברה, אבל אני הצלחתי למצוא אותו (מיבואן רשמי) בפחות מ-5 אלף. (לא בטוח אם מותר לפרסם מקומות, אז תפנה אלי בפרטי אם זה מעניין אותך).

אני בעצמי רציתי לקנות אבל הסלון שלי קצת קטן מדי עבורו.

* אגב SD רואים בו סבבה, אבל עדיף שתראה בעצמך כי אני ראיתי במסך הזה בעיקר HDR ו-FHD

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור